VIHDOIN LIIKUNTA-ALAN AMMATTILAINEN

Musta tuli viime perjantaina virallisesti liikunta-alan ammattilainen, nyt olen valmis liikuntaneuvoja sekä Personal Trainer! IHANAA, mulla on vihdoin ammatti, eikä mikä tahansa ammatti, vaan kutsumusammatti. Olen ylpeä siitä, että uskalsin kuunnella mun sydäntä, ja mun mielestä se on ensiarvoisen tärkeää ammattia valitessa. Kun teet sitä mitä rakastat, saat työstäsi myös itse paljon enemmän irti asiakkaista puhumattakaan. 

Opiskelin Pajulahdessa, ja koulu kesti näin lukiosta valmistuneena kaksi vuotta. Kahteen vuoteen mahtui paljon; iloa, naurua, oppimista, surua, ahdistusta, turhautumista, intohimoa ja ennen kaikkea paljon ravintoa ja liikuntaa 😉
Elämäni raskaimmat, antoisimmat ja nopeimmat kaksi vuotta ovat nyt siis ohitse, ja on ihanaa voida täysillä keskittyä viemään omaa intohimoa eteenpäin. Oppiminen ei tule koskaan loppumaan, vaan koko ajan on pysyttävä aallon harjalla. On otettava itse asioista selvää, ja vielä on paaaljon opittavaa! Suurin oppi tulee varmasti olemaan omat asiakkaat ja käytännön työ, opiskeluaikoinakin koin saavani työharjoitteluista ja käytönnön työstä eniten irti. Voin tietää kaiken ravitsemuksesta nippelitietoja myöten, mutta käytännön toteutus on todella erilaista. Täytyy ottaa huomioon yksilön psyykkinen puoli, taustat, toiveet sekä koko arki tavoitteiden ja sen oikean tiedon lisäksi. Kukaan meistä ei ole kone, joka pystyy 24/7 syömään ja liikkumaan täydellisesti eikä se ole tarviskaan. 

Perustin alkuvuonna myös oman yrityksen Amanda Silver Training, ja koska pitkäaikainen unelmani on ollut ylipanoisten ohjaaminen kohti normaalipainoa ja terveellisiä elämäntapoja (toki ylipaino ei suoraan tarkoita epäterveellisiä elämäntapoja joka on myös hyvä muistaa), päätin toteuttaa myös tämän unelmani: keskityn työssäni erityisesti ylipainoisiin ihmisiin. 

Tämä blogi on ollut todella suuri apu mun omassa oppimisessa. Olen kirjoittanut tekstejä koulussa oppimistani asioista ja näin oppi on painunut paremmin kaaliin kun niitä on kertaillut. Olen myös kirjoittanut tekstejä, joita varten mun on täytynyt ottaa asioista selvää. Samalla tämä on ollut suuri inspiraatio.

KIITOS siis jokaiselle lukijalle ja blogissani vierailleelle! ♥

~ Amanda

STARTTAA VUOSI 2017 TREENIBOOTCAMPILLA

Heippistä kaikki mahtavat tyypit! Nyt olis mahdollisuus päästä sellaselle treenibootcampille, että oksat pois! Mun olis nimittäin tarkoitus valmistua ensi keväänä, ja tapahtumanjärjestämisen näyttö on vielä suorittamatta. Ajateltiin yhdessä mun luokkakaverin kanssa järkätä huikea treenibootcamp, parin päivän rutistus yhdessä treenaillen ja syöden hyvin. 

dsc_0903-2

BootCamp on 27.-28.1.2017, eli perjantaista lauantaihin. Ohjaajina BootCampilla ollaan minä ja Jenni Karstunen sekä lisäksi mukana tulee olemaan myös muita opiskelijoita. Ohjelmassa on mm. kovia lihaskuntotreenejä, hauskanpitoa Kin ball -pelin parissa, FitBall -jumppaa, lihasten hemmottelua foamrollerilla sekä lenkkeilyä Pajulahden luonnossa.

LUE LISÄÄ JA VARAA ITSESI MUKAAN TÄÄLTÄ!

Ps. Tällä viikolla on mun snäppiviikko FitFashionin snäpissä, joten käykääpäs laittamassa @FitFashion seurantaan!

~ Amanda