VIHDOIN LIIKUNTA-ALAN AMMATTILAINEN

Musta tuli viime perjantaina virallisesti liikunta-alan ammattilainen, nyt olen valmis liikuntaneuvoja sekä Personal Trainer! IHANAA, mulla on vihdoin ammatti, eikä mikä tahansa ammatti, vaan kutsumusammatti. Olen ylpeä siitä, että uskalsin kuunnella mun sydäntä, ja mun mielestä se on ensiarvoisen tärkeää ammattia valitessa. Kun teet sitä mitä rakastat, saat työstäsi myös itse paljon enemmän irti asiakkaista puhumattakaan. 

Opiskelin Pajulahdessa, ja koulu kesti näin lukiosta valmistuneena kaksi vuotta. Kahteen vuoteen mahtui paljon; iloa, naurua, oppimista, surua, ahdistusta, turhautumista, intohimoa ja ennen kaikkea paljon ravintoa ja liikuntaa 😉
Elämäni raskaimmat, antoisimmat ja nopeimmat kaksi vuotta ovat nyt siis ohitse, ja on ihanaa voida täysillä keskittyä viemään omaa intohimoa eteenpäin. Oppiminen ei tule koskaan loppumaan, vaan koko ajan on pysyttävä aallon harjalla. On otettava itse asioista selvää, ja vielä on paaaljon opittavaa! Suurin oppi tulee varmasti olemaan omat asiakkaat ja käytännön työ, opiskeluaikoinakin koin saavani työharjoitteluista ja käytönnön työstä eniten irti. Voin tietää kaiken ravitsemuksesta nippelitietoja myöten, mutta käytännön toteutus on todella erilaista. Täytyy ottaa huomioon yksilön psyykkinen puoli, taustat, toiveet sekä koko arki tavoitteiden ja sen oikean tiedon lisäksi. Kukaan meistä ei ole kone, joka pystyy 24/7 syömään ja liikkumaan täydellisesti eikä se ole tarviskaan. 

Perustin alkuvuonna myös oman yrityksen Amanda Silver Training, ja koska pitkäaikainen unelmani on ollut ylipanoisten ohjaaminen kohti normaalipainoa ja terveellisiä elämäntapoja (toki ylipaino ei suoraan tarkoita epäterveellisiä elämäntapoja joka on myös hyvä muistaa), päätin toteuttaa myös tämän unelmani: keskityn työssäni erityisesti ylipainoisiin ihmisiin. 

Tämä blogi on ollut todella suuri apu mun omassa oppimisessa. Olen kirjoittanut tekstejä koulussa oppimistani asioista ja näin oppi on painunut paremmin kaaliin kun niitä on kertaillut. Olen myös kirjoittanut tekstejä, joita varten mun on täytynyt ottaa asioista selvää. Samalla tämä on ollut suuri inspiraatio.

KIITOS siis jokaiselle lukijalle ja blogissani vierailleelle! ♥

~ Amanda

UNELMISTA TOTTA

Vitsi mä oon innoissani! Perustin yrityksen ja harmittelin, etten voi vielä tehdä hommi täysillä, sillä koulu jarruttelee liikaa. Noh, toisin kävi 😉 Päätin nimittäin tehdä koulun loppuun etänä, sillä tuntuu, että voisin käyttää koulussa istumisen hyödyllisemminkin ja vielä oppien paljon enemmän samaan aikaan.

_MG_8411

Mitä tämä siis käytännössä tarkoittaa? Teen töitä CrossFit Tuusulassa sekä oman yrityksen kautta ja opiskelu tapahtuu itsenäisesti: suoritan lähinnä pakolliset näytöt ja muun ajan aion käyttää mahdollisimman hyödyllisesti opiskellen juuri niitä asioita, mitä työssäni tarvitsen ja tulen tarvitsemaan. Tietenkin mahdollisimman laaja tietämys on hyvä juttu, mutta tarkoitan nyt sitä, että mun en välttämättä tarvitse tietää tarkkaan jotain seiväshypyn tekniikka-asioita kun se ei suoranaisesti liity siihen mitä teen. 

Tämä on mun mielestä ihan supersiisti juttu, pääsen nyt kehittämään ja lisäämään omia palveluitani sekä tietotaitoa samalla kun saan opintoja suoritettua. Niin kivaa päästä ideoimaan kaikkea ihanaa, ai että! Luvassa siis sekä ryhmä- että yksilövalmennusta, niin ravinnon kuin liikunnankin saralla. 

Jos teitä kiinnostaa pysyä kärryillä siinä mitä teen ja saada vinkkejä hyvinvointiin, niin käy klikkaamassa seurantaan Facebookissa www.facebook.fi/amandasilvertraining ja Instagramissa @amandasilvertraining ! 

~ Amanda