PÄIVÄ PERSONAL TRAINERIN MATKASSA (VIDEO)

Moi! Tein mun ensimmäisen oikean videon, tässä teille siis my day! Editointi ei todellakaan ole mitään huippua eikä varmasti moni muukaan asia, mutta palautetta saa antaa ja mielelläni sitä kuulen. Ehkä tällaisia videoita voisi jatkossakin tehdä enemmän 🙂

Jos video ei toimi, klikkaa tästä: https://www.youtube.com/watch?v=MyKluvhewMU

~ Amanda

MY DAY

Pitkästä aikaa kuulumisia my day -postauksen muodossa. Aloitin tällä viikolla työharkan CrossFit Tuusulassa, joten päivät on vähän erilaisia kuin koulussa ollessa. Kiirettä pitää ohjauksien, niiden suunnittelun ja koti-sali -välin sahaamisen kanssa, mutta kivaa on ollut! 

Tässä mun eilinen päivä, aika hyvin tähän tiivistyy mun päivät tällä hetkellä 😀 Mutta ai vitsi oon jo nyt oppinut uutta, ja tulen varmasti oppimaan ihan sikana viiden viikon aikana! 

_mg_8379

MY DAY

Klo 7.00: Pakko herätä jo nyt, vaikka väsyttäis vielä ihan sikana. Mutta niin paljon on hommia hoidettavana, ettei ehdi nukkua pidempään. Vääntäydyn siis aamupuuron keittoon.

Klo 7.45: Suunnittelen tulevan päivän ohajuksia.

Klo 8.45: Pesen hampaat ja naaman, heitän treenivaatteet niskaan ja kamat kassiin ja lähden polkemaan treeneihin. Inhoan kylmällä säällä polkemista, koska silmät meinaa valua ulos kuopistaan kun viima käy naamaan. Luojan kiitos matkaan menee vain vartti! Mutta treeneistä en luovu vaikka ois kiire, kyllä niille aina jostai kaivetaan aikaa.

Klo 9.45: Salilla! Tehdään maastavetoa, boksikyykkyä kuminauhoilla (ihan superhyvä liike peppuosastolle!!!) ja rento WOD, johon kuuluu kulmasoutua ja tiukkoja toes to bareja. 

Klo 11.00: Käyn pikasuihkussa ja lähden polkemaan uimahallille asiakastapaamiseen. Oon aikasessa, joten syön evässalaatin, selailen puhelinta ja merkkailen paperille valmiiksi asioita, jotka täytyy muistaa käydä läpi PT-asiakkaan kanssa.

Klo 12.15: Asiakastapaaminen

Klo 14.15: Pari tuntia vierähti nopeesti haastattelun ja treenin parissa, ja suuntaan kotia kohti.

Klo 14.30: Kotona pikasesti välipalaleivät naamariin, työkamat kassiin, evässmoothie blenderiin ja menoksi!

Klo 15.15: Lähden ajamaan (ihanaa, auto ja etenkin penkinlämmitin alla) salille parin koukun kautta (koska jos oot laiska ja meet autolla töihin, niin kuskaa ensin muut autoa tarvitsevat määränpäihinsä).

Klo 16.10: Salilla ajoissa, joten kerkeen rustaamaan vielä yhden treenin valmiiksi taululle ennen ekaa ohjausta. Ekana vedettiin meijän päävalmentajan kanssa yhdessä päivän treeni (eli sitä mavea, boksikyykkyä jne.), jonka jälkeen vuorossa 2 mun omaa treeniryhmää ja viimeisenä vielä kehonhuoltotunti.

Klo 20.05: Lähden ajelemaan kotiin, kotona vähän mangoa ja porkkanaa välipalaksi. Tässä vaiheessa myös pakollinen chillailutauko, vaikka nukkumaankin olis toki kiva joskus päästä 🙂

Klo 21.00: Seuraavan päivän tuntien suunnittelua ja muita tietokonehommia. 

Klo 22.35: Luovutan, menen suihkuun ja iltapalalle, pesen hampaat ja meen sänkyyn selailemaan puhelinta (tosi hyvä tapa…)

Klo 23.35: Hupsis, taas vähän venähti. Korkee aika siis oikeesti pistää silmät kiinni, ennenkuin sama rundi alkaa uudestaan 😉

Kiireestä huolimatta yritän kaikin voimin pitää tän blogin hyvässä hapessa. Viikonloppuna pitää tehdä valmiiks mahdollisimman paljon duunia, niin kerkii kans bloggailla 😉 Mulla on kyllä paljon ideoita ja varsinkin kivoja treenijuttuja ois mielessä. 

Kuva: Mari Mäkinen

~ Amanda