VIHDOIN LIIKUNTA-ALAN AMMATTILAINEN

Musta tuli viime perjantaina virallisesti liikunta-alan ammattilainen, nyt olen valmis liikuntaneuvoja sekä Personal Trainer! IHANAA, mulla on vihdoin ammatti, eikä mikä tahansa ammatti, vaan kutsumusammatti. Olen ylpeä siitä, että uskalsin kuunnella mun sydäntä, ja mun mielestä se on ensiarvoisen tärkeää ammattia valitessa. Kun teet sitä mitä rakastat, saat työstäsi myös itse paljon enemmän irti asiakkaista puhumattakaan. 

Opiskelin Pajulahdessa, ja koulu kesti näin lukiosta valmistuneena kaksi vuotta. Kahteen vuoteen mahtui paljon; iloa, naurua, oppimista, surua, ahdistusta, turhautumista, intohimoa ja ennen kaikkea paljon ravintoa ja liikuntaa 😉
Elämäni raskaimmat, antoisimmat ja nopeimmat kaksi vuotta ovat nyt siis ohitse, ja on ihanaa voida täysillä keskittyä viemään omaa intohimoa eteenpäin. Oppiminen ei tule koskaan loppumaan, vaan koko ajan on pysyttävä aallon harjalla. On otettava itse asioista selvää, ja vielä on paaaljon opittavaa! Suurin oppi tulee varmasti olemaan omat asiakkaat ja käytännön työ, opiskeluaikoinakin koin saavani työharjoitteluista ja käytönnön työstä eniten irti. Voin tietää kaiken ravitsemuksesta nippelitietoja myöten, mutta käytännön toteutus on todella erilaista. Täytyy ottaa huomioon yksilön psyykkinen puoli, taustat, toiveet sekä koko arki tavoitteiden ja sen oikean tiedon lisäksi. Kukaan meistä ei ole kone, joka pystyy 24/7 syömään ja liikkumaan täydellisesti eikä se ole tarviskaan. 

Perustin alkuvuonna myös oman yrityksen Amanda Silver Training, ja koska pitkäaikainen unelmani on ollut ylipanoisten ohjaaminen kohti normaalipainoa ja terveellisiä elämäntapoja (toki ylipaino ei suoraan tarkoita epäterveellisiä elämäntapoja joka on myös hyvä muistaa), päätin toteuttaa myös tämän unelmani: keskityn työssäni erityisesti ylipainoisiin ihmisiin. 

Tämä blogi on ollut todella suuri apu mun omassa oppimisessa. Olen kirjoittanut tekstejä koulussa oppimistani asioista ja näin oppi on painunut paremmin kaaliin kun niitä on kertaillut. Olen myös kirjoittanut tekstejä, joita varten mun on täytynyt ottaa asioista selvää. Samalla tämä on ollut suuri inspiraatio.

KIITOS siis jokaiselle lukijalle ja blogissani vierailleelle! ♥

~ Amanda

VOITA ILMAISET TREENIT MUN KANSSA!

_MG_3894

Huh mikä viikko. Täällä on painettu täyttä päivää, ja blogi onkin jäänyt vähän vähemmälle huomiolle. Oon kyllä niin onnellinen, että päätin lähteä opiskelemaan etänä! Niin kivaa. Mutta päivät on täysiä ja tällä viikolla oli vielä todella paljon kouluhommia, onneksi ne alkaa nyt pikkuhiljaa helpottamaan. Ehtii relatakin välillä, jos vaan malttaa 😉
Tällä viikolla oon tehnyt kolmea työtä sekä blogi- ja koulujuttuja, ja elen kävin myös hätäensiapukurssin, joka oli oikeesti superhauska! Tuttu porukka salilta ja tuttu kouluttaja, joten meillä oli kurssilla rento meininki ja oli kyllä muutenkin mielenkiintoista ja hyödyllistä asiaa.
Vähän on siis pitänyt kiirettä, mutta ei se haittaa kun tekee sitä mistä nauttii. Pitää silti yrittää panostaa myös siihen, että ehtii rauhoittuakin välillä.
Oon nauttinut myös siitä, että pääsen taas treenaamaan niin hyvin! Koulussakin pääsen toki hyvin treenaamaan, mutta onhan se nyt ihan eri asia treenata asianmukaisella salilla hyvässä seurassa.

Oon myös täysillä päässyt kehittelemään kaikkea kivaa yrityksen suhteen, ja aikaa meneekin paljon myös noihin juttuihin sekä yrityksen markkinointiin. Järkkäsin myös arvonnan, josta voit voittaa treenit kaverisi kanssa mun ohjaamana! Treeni tapahtuu CrossFit Tuusulan salilla ja ajankohdasta sovitaan voittajien kanssa. Voit osallistua arvontaan osoitteessa www.facebook.com/amandasilvertraining

Mitä teille kuuluu? 

Kuva: Mari Mäkinen 

~ Amanda