VOITA ILMAISET TREENIT MUN KANSSA!

_MG_3894

Huh mikä viikko. Täällä on painettu täyttä päivää, ja blogi onkin jäänyt vähän vähemmälle huomiolle. Oon kyllä niin onnellinen, että päätin lähteä opiskelemaan etänä! Niin kivaa. Mutta päivät on täysiä ja tällä viikolla oli vielä todella paljon kouluhommia, onneksi ne alkaa nyt pikkuhiljaa helpottamaan. Ehtii relatakin välillä, jos vaan malttaa 😉
Tällä viikolla oon tehnyt kolmea työtä sekä blogi- ja koulujuttuja, ja elen kävin myös hätäensiapukurssin, joka oli oikeesti superhauska! Tuttu porukka salilta ja tuttu kouluttaja, joten meillä oli kurssilla rento meininki ja oli kyllä muutenkin mielenkiintoista ja hyödyllistä asiaa.
Vähän on siis pitänyt kiirettä, mutta ei se haittaa kun tekee sitä mistä nauttii. Pitää silti yrittää panostaa myös siihen, että ehtii rauhoittuakin välillä.
Oon nauttinut myös siitä, että pääsen taas treenaamaan niin hyvin! Koulussakin pääsen toki hyvin treenaamaan, mutta onhan se nyt ihan eri asia treenata asianmukaisella salilla hyvässä seurassa.

Oon myös täysillä päässyt kehittelemään kaikkea kivaa yrityksen suhteen, ja aikaa meneekin paljon myös noihin juttuihin sekä yrityksen markkinointiin. Järkkäsin myös arvonnan, josta voit voittaa treenit kaverisi kanssa mun ohjaamana! Treeni tapahtuu CrossFit Tuusulan salilla ja ajankohdasta sovitaan voittajien kanssa. Voit osallistua arvontaan osoitteessa www.facebook.com/amandasilvertraining

Mitä teille kuuluu? 

Kuva: Mari Mäkinen 

~ Amanda