VIHERSOSEKEITTO (V, G, M)

Tein viime viikolla kasvissosekeiton, josta tuli vahingossa vihreää! Siispä nimitin sen vihersosekeitoksi. Ulkonäkö ei ehkä hivele silmiä, mutta maku oli oikein hyvä, hieman tulinen ja täyteläinen vaikkei tästä reseptistä kermaa löydykään. Tämä keitto on vieläpä täysin vegaaninen, gluteeniton ja maidoton.

VIHERSOSEKEITTO
1 porkkana
1 palsternakka
1/2 bataatti
1/2 kukkakaali
2 perunaa
300g papuja
1 sipuli
4 valkosipulin kynttä
1 mieto chili
1 kourallinen tuoretta basilikaa
2 kourallista tuoretta pinaattia
3rkl tahinia
Rypsiöljyä
Vettä
Yrttisuolaa
Mustapippuria myllystä

Keitä porkkana, palsternakka, bataatti, kukkakaali ja perunat kypsiksi ja valuta vesi pois. Kuullota paistinpannulla rypsiöljyssä sipuli, valkosipuli ja paista samalla pannulla myös chili.
Blendaa pinaatti ja basilika noin 2 desilitrassa vettä ja lisää liemi juuresten joukkoon. Lisää sekaan myös pavut, sipulit ja chili. Soseuta sauvasekoittimella mahdollisimman sileäksi. Lopuksi lisää tahini sekä mausteet.
Koristele siemenillä, raejuustolla tai krutongeilla! 

Ihanaa alkanutta viikkoa!

TSEKKAA MYÖS: TOP 5 terveelliset herkut

EDELLINEN POSTAUS: Ajatuksia yrittäjyyden alkutaipaleelta

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta