MARJASMOOTHIE

Ihanaa perjantai-iltaa! Mitä teille kuuluu? Mä oon taas paahtanut koko viikon duunia ja ensi viikolla oon Lahdessa MM-kisoissa pakotettuna vapaaehtoisena (koulujuttuja). Tykkään ihan superpaljon mun työstä, mutta aika hektistähän tää elämä tällä hetkellä on, kun on vielä koulukin tuolla taustalla kummittelemassa 😀 Mutta kyllä tää tästä, kunhan oppii vielä tekemään kaiken vähän tehokkaammin, niin jäis vähän enemmän vapaa-aikaa. 

Mutta asiasta marjasmoothieihin! Marjasmoothiet on nimittäin mun ikuisia smoothielemppareita. Aika perinteinen lemppari, mutta niin hyvä ja myös vitamiinipitoinen! Siksipä ajattelin jakaa tuon mun perinteisen reseptin myös teille.

Perinteinen marjasmoothie
♥ 2dl maustamatonta luonnonjogurttia
♥ Banaani
♥ 100g puna-, musta- ja valkoherukoita
♥ Kourallinen pähkinöitä

Niin hyvää!

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta