MY FIRST MUSCLE UP!

Jesjesjesjes! Eka uuden vuoden lupaus saavutettu, sain eilen mun ekan muscle upin! Oon sitä harjotellut nyt kuukauden ja lähellä se on jatkuvasti ollut, ja nyt se sitten loksahti.

_mg_6755

Ensimmäisen muscle upin saaminen on CrossFitaajille sellanen iso juttu ja se eka onnistuminen jää kyllä varmasti mieleen. En tajua mikä muhun meni ton jälkeen, tilanne oli ihan superkoominen ja jopa vähän nolo. Ensin huusin, sen jälkeen nauroin ja vetelin jäätävät yläfemmat kaikkien kanssa kunnes pillahdin itkuun 😀 Siinä sitten hetken itkin ja nauroin samaan aikaan ja yritin koota itseäni. Meni vähän tunteisiin, hahah. 

Harmiksi toi ei tullut videolle ja seuraavat yritykset meni penkin alle, mutta enköhän mä siitä joskus videonkin saa. Nää on niitä parhaita fiiliksiä mitä treenillä voi saavuttaa, niin siistiä! 🙂

Onko sulla joitain erityisiä treenihetkiä jotka ovat jääneet mieleen?

~ Amanda

amandasilver

8 vastausta artikkeliin “MY FIRST MUSCLE UP!”

  1. Vau, onnee! Mullakin ne oli treenin alla mutta sitten meni toi olkapää ja nyt ei tartte edes haaveilla hetkeen 😣

    • Kiitos! 🙂 Mutta hei, pikkuhiljaa kun saat olkapään kuntoutettua niin lisäät haastetta. Kyllä se siitä 😉 Haalit nyt voimaa ja kun olkapää on tarpeeksi hyvin parantunut, niin alat treenaamaan itse liikettä 🙂 Tsemppiä!

  2. Wautsi onnea! Onko sulla mitään vinkkejä miten sen kuuluisan ekan saa onnistumaan? 😉

    • Kiitos! 🙂 Hei joo!! Voisin vaikka tehä aiheesta postauksen!

  3. Siis mä yks päivä kokeilin tota😂😂 ja ei kyllä millää tullu mitää😂 kyllä siinä hetken roikku ja yritti heiluttaa kroppaa ylös mutta ei😂 vinkkejö otetaan vastaan😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta