AMANDA SILVER TRAINING – MINUSTA TULI YRITTÄJÄ

_mg_8201

Taisin puhua jo pariin otteeseen aiemmin, että mulla on haaveena perustaa oma yritys. Mulla on niin paljon ideoita mitä haluan hyvinvointialalla tehdä ja janoan oppia koko ajan lisää. Mun pitkäaikainen haave on auttaa ihmisiä löytämään juuri itselle sopiva elämäntapa, joka tukee sekä fyysistä- että psyykkistä hyvinvointia.

Alunperinhän mulla oli ajatuksena perustaa oma toiminimi hieman myöhemmin keväällä, mutta mua pyydettiin suunnittelemaan ruokavalioita meidän salin asiakkaille, ja näin parhaaksi tehdä sen oman toiminimen kautta kun jossain vaiheessa sen perustaminen olisi kuitenkin tullut ajankohtaiseksi. 

dsc_0021-2

Nyt se on siis olemassa – yritys nimeltä Amanda Silver Training. Oon niin innoissani! Haluaisin heti alkaa tekemään täysillä duunia yrittäjänä, mutta näin alkuun toiminta on pakko pitää hieman pienimuotoisempana. Mun täytyy nimittäin saada kouluhommatkin tehtyä sellaseen jamaan, että valmistuminen on mahdollista.

Näin alkuun teen lähinnä ravintoneuvontaa, mutta ideoitahan mulla on vaikka kuinka paljon, joten lisää palveluita on tulossa! Treenijutut (sekä yksilö- että ryhmävalmennus) tulevat perässä heti kun mahdollista, haluan ehtiä panostamaan tarjoamiini palveluihini täysillä 🙂

Käykääpä tykkäämässä mun Facebook -sivuista täällä, niin pysytte ajan tasalla! 🙂  

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta