MUN UUDEN VUODEN LUPAUKSET

Mä tykkään uuden vuoden lupauksista, ja päätin tänäkin vuonna luvata pari asiaa myös treenirintamalla. 

_mg_8500

Viime vuonna mulla oli kolme lupausta: 

  1. Kropan ehjänä pitäminen oli niistä kaikkein tärkein, ja siinä onnistuinkin paremmin kuin edellisenä vuonna. Panostin kehonhuoltoon ja syksyllä aloin käymään fyssarilla joka on ollut ihan superhyvä juttu!
  2. CrossFitissa kehittyminen oli myös iso tavoite, ja kyllä vuodessa tulee väkisinkin kehitystä, varsinkin aloittelijana. Oon oppinut vaikka ja mitä, etenkin taitojutuissa oon mennyt todella paljon eteenpäin. Kippileuat menee kuin vettä vaan, toes to bar kipillä on myös hyvässä jamassa. Muscle upia en ole vielä saanut mutta se on jo lähellä. Rinnalleveto ja tempaus on menneet paljon eteenpäin vaikka tempauksen kanssa liikkuvuus tuleekin vielä aika paljon vastaan ja rohkeutta tarvitsen lisää allemenoon. Myös käsilläseisontapunnerrukset taisin oppia viime vuonna ja tuplanaruhypyt sujuu edes joskus. Varmaan kaikissa painonnostoliikkeissä oon tehnyt uudet ennätykset ja niin edelleen. Kehitys on huimaa kun on aloittelija, mutta jatkossa täytyy tehdä enemmän töitä kehittymisen eteen.
  3. Lupasin kiinteytyä. Tämä oli ainut tavoite missä epäonnistuin, mutta hoksasin tämän kautta monta todella tärkeää asiaa ja opin hyväksymään oman kehoni. Eli en lopulta tainnut epäonnistua tässäkään, sain jopa enemmän.

_mg_8412

Entä mitä mä ensi vuodelle lupaan?

  1. Opettelen muscle upin. Se on jo lähellä, mutta tekniikka vaati vielä hiomista. Oonkin jo edistänyt tätä lupausta ja ilmottautunut muscle up -kurssille. 
  2. Takakyykky 90kg. Mulla on junnannut kyykkypainot paikallaan, 85 kilossa. Ei ole siis iso korotus varsinkaan kun teen tota Hatch Squat -ohjelmaa ja mietinkin, että oisko pitänyt luvata 95kg tai 100kg, mutta pitää olla realistinen 😉 
  3. Ja viimeisenä muttei vähäisempänä taas se, että pysyn ehjänä! Eli paljon kehonhuoltoa luvassa tänäkin vuonna, muutenkin tarvitsen ehjänä pysymiseen lisää liikkuvuutta. 

Mitä te ootte luvanneet?

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta