JOULUKALENTERI LUUKKU 10: MUN LEMPPARIBLOGIT

En oo tainnut koskaan tehdä postausta mun lemppariblogeista! Jouluna monilla on aikaa lueskella blogeja, joten ajattelin jakaa teille mun top kolmosen 🙂

Steffit.com

STEFFIT

Steffin blogi taisi olla ensimmäinen blogi ikinä mitä oikeesti aloin seuraamaan ja tää onkin mun ehdoton lemppari ollut siitä saakka. Steffi kirjoittaa paljon CrossFitista, ja sitä kautta taisin itsekin eksyä lajin pariin. Tällä hetkellä postaustahti on aika harva, mutta inspiroivia postauksia löytyy muutaman vuoden ajalta, joten luettavaa kyllä riittää! Arvostan todella paljon Steffin tervettä suhtautumista hyvinvointiin liittyviin asioihin. 

Instagram: steffit

MONNA TREENAA

Monnankin blogia oon seuraillut http://doittoday.fitfashion.fi/wp-admin/post.php?post=3123&action=editjo jonkin aikaa, ja tykkään erityisesti sen aitoudesta. Välillä on kivaa lukea muutakin kuin pelkkiä treenipostauksia, ja viimeaikoina Monnan blogista onkin löytynyt paljon vauvajuttuja! On mielenkiintoista lukea muiden ihan eri elämäntilanteessa olevien bloggaajien kirjoituksia ja ylipäätään kuinka elämä muuttuu pienen ihmeen myötä. Rehellistä tekstiä elämästä 🙂 Onnea vielä perheenlisäyksestä <3 

Instagram: monnatreenaa
Snapchat: monnatreenaa

SONY DSC

WORKOUT OF MY DAY

Oon seuraillut Riikkaa Instagramissa jo aika kauan, mutta vasta muutama viikko sitten hoksasin, että häneltä löytyy myös blogi (heh, taidan seurailla Instagramia välillä vähän laput silmillä). CrossFitaajien blogeja on aina kivaa seurailla ja imeä niistä inspiraatiota. Toisilta saman lajin urheilijoilta saa myös hyviä vinkkejä omaan treeniin. Vaikka tykkään lukea myös ”perus kuulumisia”, niin kaikki (CrossFit) treenivinkit, -ohjeet ja -kuvat yms. on kaikkein parhaita, ja niitähän Riikan blogista löytyy. 

Instagram: riikkapasanen

Mä huomaan, että mulle on aika tärkeää, että mulla on jotain yhteistä sen bloggaajan kanssa, kenen blogia luen. Oli se sitten laji tai asenteet, niin en jaksaisi jatkuvasti lukea tekstejä, jotka riitelee aina mun omien ajatusten ja mielipiteiden kanssa. 

Kuvat: kunkin bloggarin omia kuvia, ja olen kysynyt luvan käyttää niitä 🙂

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta