JOULUKALENTERI LUUKKU 1: ARVONTA

*Kaupallinen yhteistyö kuntokauppa.fi 

Se on kuulkaa jo joulukuu! Mihin tää aika menee, syksy on mennyt ihan hujauksessa! Joulukuuhunhan kuuluu oleellisena osana mikäs muukaan kuin joulukalenteri, joten täältä pesee 🙂 Aion jakaa erilaisia vinkkejä, treenejä, reseptejä, KAIKKEA, tulevan 24 päivän aikana. Lisäksi pyrin myös julkaisemaan mahdollisimman paljon ”normipostauksia”, eli nää joulukalenterit tulee olemaan aika simppeleitä, sellasta kevyttä luettavaa ja vähän konkreettisempia juttuja jos niin voi sanoa. Niiden lisäksi sitten saattaa tulla painavampaa tekstiä. Joulukalenterit pyrin aina julkaisemaan aamulla.

Joulun odotus on hyvä aloittaa arvonnalla, sillä sain sopivasti postissa kuntokaupalta pinkan treenikalentereita vuodelle 2017! Mulla on ollut koko tämän vuoden käytössä kuntokaupan vuoden 2016 treenikalenteri mihin oon merkkaillut treenejä heiaheian ja wodconnectin lisäksi. Ensi vuoden kalenteri on isompi ja kattavampi kuin viime vuonna, se sisältää itse kalenterin lisäksi tietoiskuja ravinnosta ja treenaamisesta, treeniohjeita ja reseptejä. Kalenteriin voit merkitä myös tavoitteesi ja tuloksesi niin liikunnan kuin kehonmuokkaamisen osalta. Myös mä oon päässyt suunnittelemaan kalenteriin juttuja, ja tosta kalenterista tulikin aika hyvä 🙂 Joten eikun osallistumaan!

dsc_0006-2 dsc_0015 dsc_0018-2

Arvon näitä kalentereita 3 kappaletta! Osallistu arvontaan 5.12.2016 mennessä jättämällä kommentti kommenttiboksiin tai laittamalla mulle sähköpostia ([email protected]). Voit myös jättää samaan kommenttiin palautetta, postaustoiveita tms., niitä on aina kivaa saada 😉 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

~ Amanda

amandasilver

110 vastausta artikkeliin “JOULUKALENTERI LUUKKU 1: ARVONTA”

 1. Mukana arvonnassa!

  Postaustoiveena olisi, että kertoisit outoja tapojasi, faktoja sinusta tms. Niitä on aina kiva lukea 🙂

 2. Osallistun arvontaan! 😊
  Viikon ruokapäiväkirja olis tosi kiva ainakin ja jotain kotitreenejä olis kiva saada taas! ja my dayt on ehdottomasti mun suosikkeja!

 3. Mukana! Tois varmasti säännöllisyyttä ja suunnitelmallisuutta treeneihin & tavoitteisiin! 🙂

 4. Jee joulukalenteri! Mahtava blogi sulla ja on ollut kiva seurata sua Fitfashionin snäpissä 🙂

 5. Mukana arvonnassa! Tuon avulla pysyis hyvin kärryillä siitä paljonko tulee treenattua! 🙂

 6. Mukana ollaan! Loistavan kuuloinen kalenteri, kunnon tsemppit saisi aikaiseksi varmasti!

 7. Tällä hetkellä ei ole mitään erityisiä postausideoita, mutta osallistun arvontaan ja aivan pakko tulla sanomaan, että olen nyt tämän viikon seurannut sinua Fitfashionin snapissa ja vaikutat kyllä iloiselta, mukavalta ja rennolta tapaukselta! 🙂 Kiva saada teksteille ääni, ilmeet ja eleet.

 8. Mukana arvonnassa!

  Ruokapäiväkirjoja / treeniohjeita on kiva lukea, samoin kaikkia pohdintoja milloin mistäkin aiheesta. Sulla on ihanan rehellinen ja maanläheinen, aito blogi 🙂

 9. Mukana!
  Ruoka- ja/tai treenipäiväkirja olisi mielenkiintoinen postausaihe. 🙂

 10. Arvonnassa mukana! Postausideaksi sun tulevaisuuden näkymät vaikka ihan kahden vuoden päähän. Haluaisin myös tietää että onko sulla jotain omaa mitä haluaisit tuoda liikunta-alalle? Tai haaveiletko edes yrittämisestä? Blogisi on tosi kiva ja kaikki postaukset tulee luettua.
  Hyvää joulunodotusta!

 11. Heippaheeei!
  Mukana arvonnassa!
  Toiveena lisää ruokapäiväkirjoja ja toivottavasti jatkat sitä nyt snapinkin puolella! Kivaa luettavaa!

 12. Mukana arvonnassa!

  Mulla oli tänä vuonna kans treenikakenteri ja oli kyl kätevä! Ois aika huippua voittaa ens vuodelle kans 🙂

  Oisin tullu toivoon ruokapäiväkirjaa mutta olitkin just tehny sellasen 😀

 13. Mukana arvonnassa 🙂

  Olisi kiva kuulla enemmän crossfitistä esimerkiksi lemppari ja inhokkireenit, missä haluaisit kehittyä, mitä tavoitteta ja miten olet päätynyt juuri tähän lajiin. Miten ja miksi aloitit bloggaamisen? Siinä muutama 🙂

 14. Kalenteri ois huippu!

  Olen aloittanut tänä vuonna crossfitin ja olen lukenut blogistasi crossfittiin liittyviä postauksia enimmäkseen joten olisi kiva kuulla säännöllisin väliajoin miten olet kehittynyt ja miten treenaat jne.
  Mukavaa joulun odotusta! 🙂

 15. Mukana arvonnassa! 🙂

  liikunta- ja ruokapäiväkirjat on aina kivaa luettavaa.
  Olisi myös kiva kuulla opinnoistasi, miksi päätit hakea, mitä olet tykännyt, millainen on perus koulupäivä tms. 🙂

 16. Mukana arvonnassa!:) Oon tykännyt sun ruokapäiväkirjoista, kun niistä paistaa terveellisyyden ohella kuitenkin myös tietynlainen rentous ja elämästä nauttiminen. Tekee hyvää aina välillä pieni muistutus, että hyvässä kunnossa voi pysyä myös pienemmillä stressileveleillä! 😀

 17. Voi vitsit oon ettiny treenikalenteria pitkään, ehottomasti mukana arvonnassa!!
  Postaustoiveena esim. helpot arkiruokareseptit!:)

 18. Mukana arvonnassa 🙂
  Kaikki ravintojutut ja crossfit-jutut ovat kivoja, kuten myös my day-tyyppiset postaukset.

 19. Jee, treenikalenteri olis mahtava! Haluaisin tietää crossfitin aloittamisesta ja tyypillisistä treeneistä 🙂

 20. Mukana arvonnassa!! 🙂

  Voisit kertoa hauskoista sattumuksista, joita sulle on sattunut treenien yhteydessä.

 21. Jos vaan itsekin jaksaisin aloittaa kuntoilun, uskon että sivuiltasi löytyisi hyviä ja innostavia vinkkejä. Mukana arvonnassa 🙂

 22. Jospa kalenterin avulla pysyisin pitämään treenisuunnitelmista paremmin kiinni!

 23. mie oon kans mukana! 🙂 tykkään postauksista jossa on pohdittu ajatuksia ja hyvinvointiin liittyvistä jutuista! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta