STARTTAA VUOSI 2017 TREENIBOOTCAMPILLA

Heippistä kaikki mahtavat tyypit! Nyt olis mahdollisuus päästä sellaselle treenibootcampille, että oksat pois! Mun olis nimittäin tarkoitus valmistua ensi keväänä, ja tapahtumanjärjestämisen näyttö on vielä suorittamatta. Ajateltiin yhdessä mun luokkakaverin kanssa järkätä huikea treenibootcamp, parin päivän rutistus yhdessä treenaillen ja syöden hyvin. 

dsc_0903-2

BootCamp on 27.-28.1.2017, eli perjantaista lauantaihin. Ohjaajina BootCampilla ollaan minä ja Jenni Karstunen sekä lisäksi mukana tulee olemaan myös muita opiskelijoita. Ohjelmassa on mm. kovia lihaskuntotreenejä, hauskanpitoa Kin ball -pelin parissa, FitBall -jumppaa, lihasten hemmottelua foamrollerilla sekä lenkkeilyä Pajulahden luonnossa.

LUE LISÄÄ JA VARAA ITSESI MUKAAN TÄÄLTÄ!

Ps. Tällä viikolla on mun snäppiviikko FitFashionin snäpissä, joten käykääpäs laittamassa @FitFashion seurantaan!

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta