ARVONTA JA KAHVAKUULATREENI KOKO VARTALOLLE

*Kaupallinen yhteistyö kuntokauppa.fi

Sain kuntokaupalta muutaman uuden kahvakuulan, ja siksipä suunnittelin kahvakuulatreenin, jossa on perusliikkeitä koko vartalolle. Mä itse käytön kahvakuulaa aika paljon, ja se onkin yksi monikäyttöisimmistä ja tehokkaimmista kotitreenivälineistä, joten laittakaas tää treeni korvan taakse! Tällä treenillä saat nimittäin hyvän hien pintaan, lihakset helliksi ja sykkeet koholle. 

Tämä treeni ei anna syytä himmailla, sillä työosuus lyhenee kierros kierrokselta. Kierroksia on yhteensä kolme, enismmäisellä kierroksella yhtä liikettä tehdään 1,5 minuuttia, toisella kierroksella minuutti ja kolmannella enää 30 sekuntia. 

KAHVAKUULATREENI
3 kierrosta: 1,5min – 1min – 30sek

Etuheilautus
Istumaannousu + kierrot
Kyykky
Soutu
Vauhtipunnerrus

heilautus

Etuheilautus: 

 • Asetu hieman hartioita leveämpään haara-asentoon. Roikota kahvakuulaa käsissäsi ja heilauta se ylös polvista joustamalla. Voima lähtee lantiosta, eli työnnä lantiota aina räjähtävästi eteen lähtiessäsi heilauttamaan kuulaa ylös. Pidä keskivartalo tiukkana.

istumaannousu-kierroilla

Istumaannousu + kierrot: 

 • Asetu selinmakuulle ja pidä kahvakuula rinnan edessä. Nouse istumaan, kierrä ylävartaloa molemmille puolille niin, että kahvakuula koskettaa alustaa. Palaa jälleen selinmakuulle ja toista.

Kyykky: 

 • Asetu lantionlevyiseen haara-asentoon ja pidä kahvakuula kaksin käsin rinnan edessä. Kyykkää mahdollisimman syvälle niin, että selkä pysyy suorassa. Polvet ja varpaat osoittavat samaan suuntaan ja vatsassa pysyy hyvä pito.

pystysoutu

Soutu: 

 • Seiso lantionlevyisessä haara-asennossa. Roikota kahvakuulaa kaksin käsin edessäsi ja lähde nostamaan sitä ylemmäs rinnan eteen niin, että kyynärpäät osoittavat sivuille. Vedä samalla lavat yhteen ja päästä hallitusti takaisin alas. 

vauhtipunnerrus

Vauhtipunnerrus: 

 • Tuo kuula olkapään luo. Punnerra kuula ylös suoralle kädelle niin, että potkaiset jaloilla vauhtia tekemällä pienen jouston. Palauta kahvakuula takaisin olkapäälle ja toista.

Nyt yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa FitNordin kahvakuula joko itselle tai vaikkapa joululahjaksi (vaihtoehdot 2kg, 4kg, 6kg, 8kg, 10kg tai 12kg) kertomalla jonkin postaustoiveen! Voit osallistua joko jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin tai sähköpostilla ([email protected]). Osallistumisaikaa on perjantaihin 25.11.2016 asti.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.

~ Amanda

amandasilver

54 vastausta artikkeliin “ARVONTA JA KAHVAKUULATREENI KOKO VARTALOLLE”

 1. Postaustoiveena olisi ruokapäiväkirja, josta näkisi syödyn ruuan määrät. ”Ruokafilosofiasi” kuulostaa tosi järkevältä ja sopivan sallivalta, joten olisi mielenkiintoista nähdä millaisia määriä ruokaa ja herkkuja syöt treenipäivänä ja vastaavasti lepopäivänä.

  Ja jos satun voittamaan kahvakuulan niin tuo 8 kg:n kuula olisi toiveena 🙂
  Kiitos, tosi kiva arvonta 🙂

 2. Toiveena olisi postaus mukaanotettavista välipaloista. Kaipaisin vinkkiä, mitä kantaa mukana välipaloina koulussa, kun vaatimuksena on terveellinen, ravitseva ja laukussa säilyvä välipala.

  Jos sattuisin voittamaan, 12kg:n kuula tulisi tarpeen.

 3. Päivä kanssani -postaus olisi kiva! 🙂

  Jos voittaisin, haluaisin 8 kg:n kuulan.

 4. Toivoisin postausta ruokapäiväkirjan muodossa 🙂 Tai esim vertauksia miten ennen söit ja miten nyt. Tuo 10kg kuula ois kotiin kiva niin saisi monipuolisen treenin tehtyä välillä ilman kuntosalille menoa!

 5. Postauksena ruokapäiväkirja pvän ajalta ja jalkatreeni videot on aina kivoja 🙂

 6. Ois kiva kuulla ammattilaisen näkökulmaa syömisestä ja ruokailuista, mitä ihan tavallisen keskivertokuntoilijan kannattaa huomioida päivittäisissä syömisissä. 🙂

 7. Videopostaukset olisi kivoja 🙂 jos voittaisin, olisi tuo 10 kg kuula tarpeellinen….

 8. Postaustoiveena olisi että kertoisin vinkkejä miten parantaa yläkropan ja etenkin olkapäiden liikkuvuutta 🙂 lisäksi kaikki crossfit aiheiset postaukset kiinnostaa! Treeni ja ruokapäiväkirjat on myös aina kivaa luettavaa 😀

 9. Ruokapäiväkirjat on aina kivoja, samoin ”päivä kanssani”. Terveellisempään herkutteluun olisi kiva saada vinkkejä.
  12kg:n kuula ois hyvä, kun kymppi löytyy jo kotoa 🙂

 10. Kotitreeni, johon ei tarvi painoja tai välineitä, vaan kaikki tarvittava on esim, tuoli. 10kg kuula olis sopiva. 🙂

 11. postaustoiveena olisi pohkeiden treenaus ja parhaat venytys/rullausliikkeet. jos voittaisin niin 12 kg:n kuula olis kiva 🙂

 12. Postausvinkkinä joku vatsalihastreeni sekä ajatuksia siitä, mitä luulet mitä tekisit jos et urheilisi ollenkaan. 🙂

 13. 10kg kuula olis kiva, kun 8kg ja 12kg löytyy jo kotoa. Kuulailu on pahasti ollut tauolla pitkään, mutta josko kipinä löytyis uudelleen 🙂

  Postaustoiveena olis kuntosali’ohjelmia’ ylä ja alakropalle kuvan ja ohjeen kanssa.

 14. Olis kiva saada vinkkejä kehonhuoltoon! Esim. Miten välttää jumeja ja avata kroppaa jumeista. Itellä ongelmana että kroppa menee salitreenistä helposti jumiin ja oonkin nyt yrittäny lisätä kehonhuoltoa.
  10kg kahvakuula olis kiva lisä kotitreeniin!:)

 15. Jos siskohopea tekis jonku kivan reseptipostauksen vaiks, ne on aina nii herkullisii😉 10kg vois olla aika bueno meikäläiselle👌

 16. Kehonpainotreeni, jossa on kans haastetta, kiinnostaa!

  10kg:n kahvakuula kiinnostaa myös 🙂

 17. Tuo kahvakuulailu on jäänyt mulle vieraaksi ja tuo postauksen treeni vaikutti hyvälle,yksinkertaiselle ja tehokkaalle!! Eli toinen vastaavanlainen treeni vinkki postaus eri liikkeillä olis kiva👍🏼
  Josko sitä sais innostusta tuostakin treenimuodosta.

 18. Minua kiinnostavat kasvisruokareseptit. Tuo sinun sienirisottosi on todella hyvää. Jos voitan haluan 4 kg:n kahvakuulan.

 19. Hyvää ja tervelista ruoka ja liikunta koko perheelle olisi kiva saada vinkkeja 😘😊
  10kg kuulan kelpaa.

 20. Päivä kanssani-postaus olisi kiva tai ruokapäiväkirja arkipäivältä ja viikonlopulta 🙂

 21. Mä tykkään eniten päivä kanssani- postauksista! Elikkä sellasta tai sitten opiskelija budjetti kauppalista vois olla kans kiva. 🙂
  Jos voitan, niin haluaisin 12 kg:n kahvakuulan.

 22. Mua kiinnostaa kaikki omat henkilökohtaiset mielipiteet ja omakohtaiset kokemukset eri asioista, joiden lisäksi olisi kiva lukea miten olet vuosien varrella muuttunut niin ulkoisesti kuin sisäisesti ja millä tapaa se on vaikuttanut kaikkeen muuhun itseesi liittyvään 🙂

  Kehonhuolto- ja liikkuvuusjutut kiinnostavat myös, sekä kaikki ruoka- ja eri liikuntalajitestailut.

  Mukavaa joulunodotusta sinne ja kiitos kivasta blogista! 🙂

  -Jonna

 23. Ruokapäiväkirjat on mun suosikkeja ja uudet reseptit! (-:
  Ja jos onni sattuu kohalle niin 10kg kuula ois passeli!

 24. On syttynyt kipinä ajatuksen tasolla tuohon crossfitiin ja tulin etsimään postausta/postauksia siihen liittyen, kun muistelin täältä niitä löytyvän. Ennen kuin syvennyn niihin, niin pakkohan tänne on jotain kuulan toivossa kommentoida, kun moista ei vielä ole. 🙂 Tarkempi ruokapäiväkirja, tai päivän ruokien sisältämät makrot kiinnostaisi kovasti. (12kg kuula olisi paras vaihtoehto)

 25. Joulupostauksia olisi kiva saada kun joulukin tulossa 🙂 Esim. terveellisiä joulureseptejä ja joulukiloista pois pääsemisen ohjeita 🙂

 26. Vinkkejä rauhoittumiseen ja lepopäivä-juttu!

  Ja meitsi ottais ehdottomasti tuon 12 kilon kuulan 🙂

 27. Kiva postaus! Postaus toive ois ruokapostauksia tai ruokapäiväkirjaa.
  Jos voittaisin 12kg kahvakuula ois jees! Pääsis kotonaki treenailee kunnolla kahvakuulalla:)

 28. Ruokaan liittyvät jutut kiinnostaa, eli reseptejä ja ruokapäiväkirja olis kivoja. Jos voitan, toivoisin 12 kg kuulaa. 🙂

 29. Paljon kehonpainotreenejä ja esimerkiksi ruokapäiväkirja kiinnostaa kovasti!

 30. Kaikki ruokapostaukset kiinnostaa eniten, esim. terveelliset reseptit ja ruokapäiväkirjat 🙂 Treenivinkit on myös tervetulleita ja ihan tavalliset my day-postaukset. Kahvakuulaa multa ei vielä löydykään, joten se olisi kiva lisä kotitreenailuun!

 31. Ruokapäiväkirja kiinnostais kovasti 🙂 ja 10kg kuula ois aika passeli tänne 😉

 32. Postaustoiveena sun liikunnalliset tavoitteet ja tarkemmat kuvaukset sun treeniviikosta (liikkeet, painot ym.)

 33. Täyttävät aamupalavinkit kiireiseen aamuun,kiitos 🙂

  10 KG kuula olisi mieluinen.

 34. Postaustoive: treenihistoriasi ja miten se on vuosien varrella muuttunut.

  ja 8kg kahvakuula olis aika hyödyllinen joululahja! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta