TOP 5 TERVEELLISET HERKUT

Mä en ois koskaan uskonut tän tapahtuvan, mutta mä oon vähän (mutta huom, vaan vähän ;)) päässyt kyllästymään irtokarkkeihin! Siksi oon nyt pitänyt niistä vähän taukoa, ja napsinut viikonloppuisin mieluummin ihania suklaakuorrutettuja irtopähkinöitä. Oon myös leiponut tavallista enemmän terveellisempiä herkkuja, ja alkanut keräämään itselleni niistä reseptivihkosta. 

Ajattelin tehdä jossain vaiheessa myös kokoelman reseptivihkon parhaista paloista blogiin, kunhan se saa vielä hieman lisää täytettä. Tänään tulee kuitenkin jo blogissa olevien yksittäisten reseptien kärkivitonen, eli mun blogin viisi luetuinta reseptiä.

DSC_0066 (2)

1. KUKKAKAALIPIZZA

Kuka nyt ei pitäisi pitsasta, varsinkin, kun pohja on kaikin puolin terveellinen? Reseptistä löytyy tietenkin myös pitsan tärkein osuus, eli päälliset. Kukkakaalipohjan päälle voi kasata toki myös omat lempparit, ja päälliset viisaasti valitsemalla kokonaisuudesta voi saada hyvinkin ravitsevan!

2. NOPEA JA TERVEELLINEN MIKROPIZZA

Justhan mä sanoin, että kuka nyt ei pitäisi pitsasta 😉 En siis taida olla ainut, kun katsoo reseptien suosiota! Mun blogin pitsaresepteistä tämä on mun lemppari vaikka tilastojen mukaan kakkoseksi jääkin, ja tämä on myös nopeampi tehdä kuin kukkakaaliversio.
Lukija vinkkasi vielä kommenttiboksissa, että kannattaa ajaa kaurahiutaleet jauhoksi, jolloin koostumus on entistäkin miellyttävämpi. 

3. MAAILMAN PARHAAT EVÄSPATUKAT

Nämä eväspatukat nimensä muikaisesti todellakin maistuvat ihan parhaalta, sen takia tänne reseptin jaoinkin. Pieni mutta näiden kanssa kuitenkin on; nämä patukat sulavat. Taikinana ne ovat kuitenkin niin hyviä, että tätä eväspatukkataikinaa söisin oikein mielellään riisikakkujen päällä! Iso suositus siis, mutta toimivat paremmin eri muodossa 😀

4. HERKULLINEN KAURAPOHJA PIZZALLE

Ja pitsareseptit vaan jatkuu… Tämä resepti on aika samantapainen 2. tulleen mikropizzan kanssa. Kätevä, helppo, nopea, maukas, terveellinen ja herkullinen! Pohja rakentuu kaurahiutaleista ja kananmunista, ja päälle saa laittaa omat suosikit.

5. TERVEELLISTÄ MÄKKISAFKAA

Ja lisää feikkiä roskaruokaa. Tämä resepti on kyllä ihan huippu, sillä se sisältää koko hampurilaisaterian ranskalaisineen. Tätä settiä syödessä pääsee hyvin roskatuokatunnelmaan, vielä kun ruuat pakkaa teemaan sopiviin kääreisiin ja nauttii hyvässä seurassa. Resepti on suhteellisen helppo ja nopea, mutta isommalle porukalle tehdessä vaatii jo hieman vaivannäköä. Mutta voin kertoa, että on kyllä kaiken vaivan arvoinen! 

Mua oikeestaan vähän huvitti nähdä millaiset reseptit olivat teidän lukijoiden suosikkeja! Pelkkää pitsaa ja hampparia, heheh 😀 Ei siinä, ettenkö itse pitäisi näistä, mutta makean ystävänä ihmettelen, että missä on kaikki makeat reseptit? Tasan yksi eksyi joukkoon!
Oman mielen mukaan tehty top vitonen olisi ollut hieman erilainen, joten aion kyllä tehdä tuon postauksen, jossa esittelen omat kaikkien aikojen lempparit. Siis myös sellaisia reseptejä on luvassa, joita ei blogista vielä löydy! 

Mikä noista resepteistä vaikuttaa sun mielestä parhaalta?

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta