SUUNTA ELÄMÄSSÄ

Mulla alkoi tänään syysloma, jos opiskelijalla nyt koskaan on mitään lomaa 😉 Tää tuli täydelliseen saumaan, sillä pursuan inspiraatiota ja illalla on vaikeaa saada unta kun pää on täynnä ideoita enkä malttaisi odottaa, että pääsen toteuttamaan niitä. Siispä tämän loman aion hyödyntää inspiraatiotulvan hyväksikäyttöön; lukea liikunta-alan opuksia, suunnitella tulevaan työharjoitteluun sekä PT-asiakkuuteen liittyviä työjuttuja ja imeä vähän vielä lisää inspiraatiota itseeni I love me -messuilla (tulkaa moikkaamaan jos tavataan). Vastapainoksi rauhoitun joogamatolla, tapaan ystäviä, nukun ja syön hyvin sekä rentoudun. Ihanaa kun kerrankin on aikaa toteuttaa vaikka mitä ja samalla ehtii myös relata ja keskittyä treeneihinkin ihan eri tavalla! 

_mg_6776

Musta on aika ihanaa, kun välillä iskee tajuntaan niin kovaa se, kuinka oikealle alalle oon ajautunut. Juuri tällaisina hetkinä kun kokee erityisen vahvasti suunnatonta oppimisen iloa, järkyttävää oppimisen nälkää ja vilpitöntä halua auttaa muita sekä jakaa omaa tietämystä eteenpäin, tulen niin onnelliseksi. Tällaisina hetkinä tuntuu (niin kliseiseltä kuin tää nyt tulee kuulostamaan), että koko maailman hymyilee ja tekee mieli vaan nauraa. Jotenkin viimeaikoina on niin konkretisoitunut se, että jos haluaa menestyä, pitää olla hyvä ja tietää asioista. Täytyy osata erottua joukosta ja löytää se oma juttu. Oonkin pohtinut noita asioita paljon viimepäivinä ja saanut paljon vastauksia. Ja se jos mikä motivoi! Kun tietää mitä haluaa ja löytää sen oman suunnan mitä lähtee elämässä kulkemaan, tuntuu kaikki niin paljon tarkoituksenmukaisemmalta! Kun huomaa omat vahvuudet, kiinnostuksen kohteet ja mahdollisuudet, on helppoa lähteä tekemään töitä niiden eteen. Tuntuu todella helpottavalta, kun omat tulevaisuudensuunnitelmat näyttävät niin kirkkailta. Tästä on hyvä jatkaa.

Iloista viikonloppua! 🙂

Kuva: Mari Mäkinen

~ Amanda

 

 

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta