HALUATKO ITSELLESI ILMAISEN PERSONAL TRAINERIN?

Hei! Onko sinulla tavoitteena tehdä elämäntaparemontti tai pudottaa painoa? Haluatko isommat lihakset tai olla paremmassa kunnossa? Kiinnostaisiko sinua saada itsellesi ilmainen PT-valmentaja?

dsc_0380-2

Opiskelen liikuntaneuvojaksi sekä Personal Traineriksi ja etsin itselleni motivoitunutta, yli 18-vuotiasta asiakasta tai asiakasparia 6kk valmennussuhteeseen. Tämä on siis minulle PT-opintojen lopputyö jota ei voi jättää kesken, joten toivon asiakkaan/asiakkaiden sitoutuvan täysillä projektiin. Valmennukseen kuuluu alku-, väli- ja loppukartoitus, treeni- ja ravintosuunnitelmat sekä tapaamisia sovituin väliajoin. 

Valmennus on ilmainen mahdollisia kuntosalimaksuja, InBody -mittausta tms. lukuunottamatta. 

Valitsen valmennettavan hakemuksen perusteella. Kirjoita hakemukseen lyhyt esittely itsestäsi, tavoitteistasi, mahdollisesta liikuntataustasta ja perustele, miksi juuri sinä olisit minulle sopiva asiakas. Laita mukaan myös yhteystietosi (nimi, sähköposti, puhelinnumero). Jos haet mukaan kaverivalmennukseen, kirjoittakaa yhteinen hakemus. Valmennus alkaa jo viikolla 44, joten laitathan hakemuksesi keskiviikkoon 26.10. mennessä osoitteeseen [email protected] Myös valmennukseen liittyvät kysymykset voi laittaa tuohon osoitteeseen tai kommenttiboksiin. Ilmoitan valinnastani 28.10. mennessä.

Huom! Asun Tuusulassa, joten myös tapaamiset ovat Tuusulassa tai mahdollisesti sen lähialueilla.

Ps. Ei sukulaisille ja kavereille 😉

~ Amanda

amandasilver

25 vastausta artikkeliin “HALUATKO ITSELLESI ILMAISEN PERSONAL TRAINERIN?”

 1. Et ottais noin niin kuin kokemusmielessä ja lopputyön monipuolisuuden nimissä yhtä etävalmennettavaa ;).

  • Voin mahdollisesti ottaa myös etävalmennettavan tuon lisäksi. Pistä vaan hakemusta tulemaan niin mietin asiaa. Toki voin ottaa myös ihan omana juttuna tämän koulutyön lisäksi, jolloin valmennuksesta perisin jotain pientä hintaa huomioon ottaen, että valmistun vasta keväällä eli oon vielä opiskelija. 🙂

  • Minkä ikäinen olet? Tai missä vaiheessa olet täyttämässä 18? 🙂

  • Jos et ole ihan 18, niin lähetä vaan hakemus tulemaan ja kerro miten pystyisit noudattamaan ruokavaliota ym., jos et itse osta ruokia kotiin 🙂

  • Laita vaan hakemuksesi tulemaan, ei se ikä oo niin justiinsa 😉 Lähinnä se, että jos kasvu on kesken, niin treenit täytyy miettiä hieman erilailla. Myös ruokavalion kanssa voi tulla ongelmia jos et itse osta ruokia kotiin 🙂 Mutta juuri siksi laita hyvät perustelut hakemukseen niin tiedän missä mennään.

 2. Voi harmi kun asun satojen kilometrien päässä, olisi ollut tosi hauska kokeilla tällaista!

  • Höh 🙁 Mutta hei, kannattaa pysyä kuulolla jos (kun) jossain vaiheessa pistän toiminimen pystyyn! Never know mitä kaikkea siistiä keksin! 😉

 3. Onko helsinki tässä tapauksessa lähiseutua?:) ja onko kyseessä nimenomaan kuntosalijutut? Ja kuinka haastavan tapaus saisi olla?:D

  • Siis ei todellakaan tarvitse olla vain kuntosalijuttuja! Mä itse mielelläni treenauttaisin erilaisissa ympäristöissä 🙂 Ja siis jos itse koet, että pystyt Helsingistä matkustaa Tuusulaan tapaamisiin, niin on tarpeeksi lähiseutua 😉

  • Okei, no eiköhän hki-tuusulan välin kulkeminen viikonloppuisin onnistuisi, minun tapauksessani siis:) laitoinkin jo eilen hakemuksen!

 4. Oi täähän ois ihan älyttömän hyvä mahis, asun Espoossa niin ei Tuusulaan olis edes kovin pitkä matka… Hmm. Kuinka usein noita tapaamisia/treenejä olis? Ja ilmeisesti sitten Tuusulassa jollain salilla?

  • Jep, Tuusulassa ainakin suurin osa, ja jos salitreeniä haluat niin Tuusulan salilla tehtäis yhteiset treenit. Itseksesi kun treenaat niin toki saat treenata silloin omalla kotisalillasi. Saleja on muutenkin rajattu määrä, sillä monelle salille ei pääse ulkopuoliset valmentajat kuin ko. salilla töissä olevat.
   Ja treenejä olis sen verran kuin sovitaan. Toki mulle itselle tää on vielä harjoittelua, joten mitä useemmin nähtäisiin niin varmasti oppiainkin enemmän. Ja sä saisit toivottavasti myös enemmän irti niin. Mutta esim. 1-2 viikon välein jos joku konkreettinen määrä pitää heittää 🙂

 5. Moikka. Porista olen…onko liian pitkältä? Reenannut jonkun verran ha ihan hyvässä kunnossa. Lihaskasvu kiinnostaa…

  • Kerkesin jo valita asiakkaani, mutta otanko suhun keväällä uudelleen yhteyttä jos valmennus vielä kiinnostaa?

  • Heippa! En vielä tällä hetkellä tee, mutta mulla olis tosiaan suunnitelmissa perustaa oma toiminimi keväällä, niin ollaan yhteyksissä silloin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta