HALUATKO TEHDÄ PYSYVÄN ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEN JA APUA PAINONHALLINTAAN?

*Yhteistyössä CrossFit Tuusula

_mg_5454

Kuten jo aiemmin kerroin, oon menossa työharjoitteluun CrossFit Tuusulaan, jossa treenaan itsekin. Saan toteuttaa omia toiveitani työharkan aikana, ja yksi niistä on sellanen, mistä oon aina haaveillut. Mua inspiroi todella paljon muiden onnistumiset ja se, kun konkreettisesti näkee terveellisten elämäntapojen vaikutukset hyvinvointiin. Haluan motivoida ihmisiä kohti terveellistä elämää, ja siksi päätinkin tarttua tilaisuuteen ja pistää pystyyn oman matalan kynnyksen treeniryhmän!

Treeniryhmän tarkoituksena on kerätä yhteen ihmisiä jotka haluavat pysyvää muutosta elämäntapoihinsa, apua painonhallintaan, kohottaa kuntoa ja oppia syömään terveellisemmin sekä valmistautua CrossFit On Ramp kurssille. Ryhmä kokoontuu viiden viikon ajan kaksi kertaa viikossa yhdessä liikkuen. Viikon toinen liikuntatuokio on lihaskuntopainotteinen ja toisella kerralla keskitytään enemmän peruskestävyyskunnon kehittämiseen käyttäen mm. helppoja CrossFit-liikkeitä ja harjoituksia. Treenit tehdään oman kuntotason mukaan ja ryhmäläiset saavat myös vinkkejä ja tietoa terveelliseen ruokavalioon liittyen. Viiden viikon treeniryhmä toimii siis eräänlaisena ponnistuslautana kohti elämäntapamuutosta ja mahdollisesti tulevaa CrossFit On ramppia eli varsinaista CrossFit Alkeiskurssia, josta ryhmäläiset saavat 20% alennuksen CrossFit Tuusulan ja CrossFit Järvenpään salilla.

LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ!

Kuva: Mari Mäkinen

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta