MILTÄ MUN ELÄMÄ NÄYTTÄÄ NYT?

Heippa! Ajattelin välillä kertoilla teille ihan normaaleja kuulumisia. Useimmiten tulee kirjoiteltua postauksia niin, että niillä on selkeästi jokin aihe, mutta miksei välillä vois vaan löpistä niitä näitä. 

_mg_6779

Tällä hetkellä mun päällimmäinen fiilis on aika innostunut, mutta silti vähän stressaantunut. Koulujuttuja on todella paljon (opiskelen siis liikuntaneuvojaksi), mikä vähän tietty stressaa, mutta suurin osa on sen verran kivoja, että oon samalla aika innoissani. Kivaa päästä vihdoin tositoimiin. Mulla ja parilla muulla opiskelijalla on menossa tällä hetkellä aivan huippu proggis; vedetään matalan kynnyksen treeniryhmää. Tarkoituksena oli siis koota yhteen ihmisiä, jotka kaipaavat muutosta elintapoihinsa. Ihan huippua, tää on aihe, mistä oon aina ollut erityisen innostunut. Haastavaa, mutta mielenkiintoista ja todella opettavaista.

Koulua meillä on enää reilu 3 viikkoa jäljellä, jonka jälkeen meillä alkaa työharjoittelu. Siitä oon ihan erityisen innoissani, sillä menen meidän boxille CrossFit Tuusulaan. Tarkemmat suunnittelut on vielä tekemättä, mutta pääsen vetämään oikein kunnon treenejä ja saan myös toteuttaa omia juttuja perustreenien lisäksi.
Työharkan jälkeen ennen joulua mulla alkaa personal trainerin opinnot, ja vielä jotain muutakin siistiä saattaa olla luvassa, mutta katsotaan nyt… 😉

_mg_6787

Treenit sujuu mainiosti, oon pikkuhiljaa pääsemässä normaalimpaan treenaamiseen jalkaleikkauksen jälkeen. Peruskuntoharjoitteluun oon nyt kiinnittänyt enemmän huomiota, voi että kun sais tosta oikeesti tavan. Se meinaa aina alkuinnostuksen jälkeen jäädä, mutta sitä varten on onneksi keksitty vanha kunnon kalenteri. Ei tule lintsattua kun lukee kalenterissa mitä täytyy tehdä ja milloin. Sama kehonhuollon kanssa, leikkauksen jälkeen lintsasin siitä aika paljon, ja muutenkin mulla on kehonhuollosta puuttunut tietty nousujohteisuus. Tän kropan liikkuvuuden lisäämiseksi sais tehdä tosissaan töitä… Kanki mikä kanki. Kävin viime viikolla lihastasapainokartoituksessa, ja ollaan nyt opiskeltu koulussa asioita siihen liittyen, joten on taas enemmän avaimia lähteä kehittämään omaa liikkuvuutta kun tietää mistä kiikastaa. 

CrossFit -treenitkin sujuu kivasti, mitä nyt korvien välissä on aika paljon kehitettävää 😉 Taitokausi alkaa olemaan paketissa ja seuraavana ois taas enemmän peruspunttailua. Taidoissa näkyy kyllä aina aika äkkiä kehitystä, joka on tietenkin motivoivaa. Koulun takia oon joutunut jättämään 1-2 treenit viikossa välistä kun majailen täällä Nastolassa, mutta nyt aion ottaa sunnuntait itsenäisiksi treenipäiviksi (meillä ei ole sunnuntaisin ohjattuja treenejä, vaan se olis lepopäivä) mikä on mun mielestä hyvä, kun voi silloin keskittyä omien heikkouksien kehittämiseen ja edetä kohti omia tavoitteita. Viikolla tulee sitten enemmän lepoa, jolloin voin keskittyä enemmän kouluhommiin.

_mg_6813

Hmm, nyt kun tarkastelen tätä tekstiä, niin huomaan, että saan tän mun elämän kuulostamaan aika kivalta. Treenit sujuu hyvin ja koulu myös pientä stressiä lukuunottamatta, mutta paljon jätän myös kertomatta, koska en halua vuotaa yksityisasioitani koko maailmalle. Jottei kaikki näyttäisi niin täydelliseltä, niin voin sanoa, että viimeinen puoli vuotta on ollut ehkä elämäni henkisesti raskain. Tällä hetkellä joudun siis panostamaan paljon myös psyykkiseen hyvinvointiin, vaikka kiire tuokin omat haasteensa. Viikonloput yritänkin relata ja ottaa aikaa itselleni, nähdä kavereita ja hemmotella itseäni. Tällasissa elämäntilanteissa myös liikunta nousee ihan supertärkeeksi, varsinkin CrossFit -treenit on ihan superterapeuttisia! Liikunta jo itsessään tekee niin hyvää ja sen avulla unohtaa hetkeksi kaiken muun, mutta siihen kun lisää aivan huikeet treenikaverit, niin fiilis on hetken taas niiiin huippu! Aina ei voi olla niin kivaa, mutta vaikeinakin aikoina kannattaa pitää kiinni positiivisuudesta. Asioilla on tapana järkestyä ja ratketa ennemmin tai myöhemmin. 

Palaillaan pian!

Kuvat: Mari Mäkinen

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta