PERFECT BREAKFAST

Sunnuntaiaamut on jotain aika siistiä. Voi herätä just sillon kun siltä tuntuu, makoilla sängyssä vaikka tunnin ja syödä aamupalaa ihan rauhassa. 

dsc_0021-2

PERFECT BREAKFAST

Smoothie
Banaani
Mustikoita
Mansikoita
Vadelmia
Maitoa

Täytetty leipä
Iso ruisleipä

Voita
Juustoa
Kinkkuleikkelettä
Salaattia
Tomaattia

Mä oon todella nautinnonhaluinen kun puhutaan ruuasta. Ahdistun aika äkkiä, jos päätän syödä liian terveellisesti. Jos puuron päälle ei saakaan laittaa maapähkinävoita tai leipä on pannassa. Mun aamupalasta ei teekään täydellistä pelkkä terveellisyys. Totta kai sekin on aamupalassa todella tärkeää, päivää ei yksinkertaisesti voi aloittaa tunkemalla shaibaa nälkäiseen vatsaan, mutta pelkkiä valkuaisiakaan en kyllä suostu syömään. 

Aamupalassakin kokonaisuus ratkaisee. Hyvä aamupala mulle on edelleen puuro, jonka kruunaa marjat, banaani ja maapähkinävoi. Pelkästä leivästä mulla jää nälkäinen olo. Smoothiessa taas ei ole mitään pureskeltavaa. Mutta lasillinen smoothieta ja leipä kunnon täytteillä onkin jo ihan eri asia ja todella kivaa vaihtelua aamupaloihin! Smoothieen saa tungettua roppakaupalla vitamiineja ja muuta hyödyllistä, ja leipä takaa, ettei nautinto jää puuttumaan. 

Millainen on sun täydellinen aamupala?

~ Amanda

amandasilver

2 vastausta artikkeliin “PERFECT BREAKFAST”

  1. ”Liian terveellisesti” kääntyykin hyvin äkkiä itseään vastaan ja muuttuu epäterveelliseksi ja haitalliseksi. Mielestäni leivässä ei ole mitään ”epäterveellistä”, toki riippuu mikä sitten on kenellekin kiellettyä. Ja toki mistä leivästä on kyse. Aamupalasi kuulostaa erittäin ravitsevalta, monipuoliselta ja pidät siitä, mielestäni siis hyvällä tavalla terveelliseltä.
    Itselleni täydellinen aamupala on lautasellinen pehmeää kaurapuuroa öljyllä, mustikoita (ja ehkä muitakin marjoja) iso kasa, sekä joko valion arki raejuustoa tai munakas. Kaveriksi vielä vahvaa kahvia maidolla ja sopivan rauhallinen hetki aamupalan nauttimiseen, avot! 🙂

    • Joo leipä on todella hyvä aamu- tai välipala, mutta liikaa jos syön niin turpoaa vatsa. Ja riippuu tietty myös päällisistä, mutta itse leivässä ei ole mitään vikaa, kunhan ei ole ihan höttöä 🙂 Kuulostaa kyllä ihanalta, puuro on kyllä luottokaveri aamuisin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta