FIILIS NOUSUUN – 8 YKSINKERTAISTA VINKKIÄ ONNELLISUUTEEN

Mä oon tämän vuoden aikana joutunut pohtimaan paljon onnellisuutta, miten sen voi saavuttaa (joojoo, happiness is not a destination) ja mikä merkitys sillä on. Syksyn pimetessä moni kokee mielialan laskua, ja ajattelinkin jakaa teille toimivaksi kokevani vinkit hyvään fiilikseen. 

DSC_0395 (3)

 

Vietä aikaa läheisten, ystävien ja kavereiden kanssa. Tämä on ainakin mun kohdalla yksi tärkeimmistä avaimista onnellisuuteen. Kuka nyt yksin haluis olla? Pitäkää yhteyttä myös kauempana asuviin ihmisiin!
Liiku itselle mieluisella tavalla. Liikunta lisää hyvää fiilistä ja sen on todettu vaikuttavan myönteisesti masennukseen. Hyvässä seurassa liikkuminen lisää ennestään liikunnan positiivisia vaikutuksia mielialaan.
Ota omaa aikaa. Ole välillä myös yksin ja rauhoitu. Pistä puhelin pois ja lue kirjaa, joogaa, leivo… Tee sellaisia ihan yksinkertaisia asioita, joista nautit.
Mene metsään. Jo 15 minuuttia metsässä oleilua rauhoittaa. Mä en oo pahemmin viettänyt aikaa metsässä, mutta viimeaikoina oon käynyt siellä enemmän. Yksin en uskalla lähteä, koska en halua pysyä metsätiellä, vaan haluun sukeltaa syvemmälle metsään ja seurata tuntemattomia polkuja. Niin ja mun suuntavaisto… Sitä ei ole 😀
Pura fiiliksiä. Puhu jonkun läheisen tai ystävän kanssa tai kirjoita päiväkirjaa. Suru puolittuu ja ilo kaksinkertaistuu kun ne jakaa!
Ajattele positiivisesti, mutta älä yritä tukahduttaa negatiivisia tunteita. Positiivinen ajattelu vie superpitkälle, positiivisuus ruokkii positiivisuutta ja negatiivisuus negatiivisuutta. Silti kaikilla on joskus huonoja päiviä, eikä pahan fiiliksen tukahduttaminen ole välttämättä aina niin hyvä idea.
Hoida työt ajallaan. Stressi ei tee hyvää mielelle, ja roikkumaan jääneet hommat saavat olon stressaantuneeksi. Sitäpaitsi työt tehtyä se fiilis, kun on saanut jotain aikaan, on huikea ja lisää onnellisuutta.
Kiitä ja kehu. Jakamalla hyvää fiilistä saat sitä itsekin.

Ihanaa sunnuntaita! 

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta