TOINEN KOTI

*Yhteistyössä CrossFit Tuusula

DSC_0008 (2)

Mulla on teille aivan huippuja uutisia! Mä nimittäin aloitan blogiyhteistyön CrossFit Tuusulan kanssa, jossa oon treenannut nyt reippaasti yli vuoden. Tämä yhteistyö on sellainen, josta oon erityisen innoissani, sillä hei, onhan kyseessä mulle niin sairaaan tärkeä juttu. CrossFit on se laji, jossa haluan kehittyä ja josta haluan oppia lisää. Ja meidän sali on sellanen sali, jonka jäsenenä voisin jatkaa mummoksi asti. En siis millään viittis överinä hehkuttaa, mutta rehellisesti sanottuna en tiedä voinko koskaan muuttaa pois Tuusulasta. Ei mua mikään muu täällä pidättele, paitsi… No, te tiiätte kyllä. Meidän boksi on niin erityinen <3

Kirjoitin CrossFitin alkeiskurssin aikoihin (jonka kävin siis kans Tuusulassa) blogiin postauksen jossa sanoin, että kun menin salille ensimmäistä kertaa, tuntu etten olis Suomessa olleskaan. Me suomalaisethan ollaan vähän sellasia, ettei tuntemattomia moikata tai niille puhuta? Mutta kun astuin ekaa kertaa meijän salin ovista sisään, mua vastassa oli monta ilosta, hikistä naamaa, jotka kaikki moikkaili ja toivotti tervetulleeksi. Ja arvatkaa mitä? Mikään ei oo muuttunut. Ihan sama vaikka oon kymmeniäkin vuosia nuorempi kuin monet muut, sillä ei ole mitään väliä. Hehe, menipä syvälliseksi.

Suunniteltiin viime viikolla vähän tarkemmin tätä yhteistyötä, ja tulossa on vaikka ja mitä kivoja postauksia! Juttuja voi hyödyntää, vaikket CrossFitiä harrastaisikaan. Vaikka meillä onkin jo muutaman kuukauden edestä hyviä ideoita, niin tekin saatte todellakin kertoa omia toiveitanne, mitä haluaisitte kuulla CrossFitiin liittyen. Käytän bloggausapuna ainakin meidän salin päävalmentajaa Sannia, eli jos oma tietämys uupuu, niin mulla on asiantuntevat taustajoukot apuna. Tuun varmasti itsekin oppimaan paljon lisää.

Tämä ei siis tarkoita sitä, että puhun tästä lähtien blogissa ainoastaan CrossFitistä. Toki oon puhunut siitä jonkin verran jo siitä lähtien kun sen aloitin, totta kai, pyöriihän mun treenit sen ympärillä. Mutta blogi pysyy silti hyvinvointiblogina, josta toivottavasti jokainen löytää jotain luettavaa (ja muutakin kuin CrossFitiä ;)). Näitä yhteistyöpostauksiakaan ei tule kuin sen 2-3 per kuukausi, eli tilaa löytyy myös muille jutuille ja te saatte edelleen heitellä kivoja ideoita ilmoille muihinkin aiheisiin liittyen! 

Seuraa CrossFit Tuusulaa
Facebookissa
Instagramissa

Ja täältä löytyy vielä CrossFit Tuusulan nettisivut.

Onko siellä ruudun toisella puolella minkä verran CrossFitin parissa pyöriviä, pyörineitä tai muuten vain kiinnostuneita? Entä Tuusulalaisia tai sen lähialueilla asuvia?

Ps. Kaikki tämän yhteistyön postaukset tulette jatkossa löytäämään oikeasta laidasta kategorioista CrossFit ja Yhteistyö.

~ Amanda

amandasilver

4 vastausta artikkeliin “TOINEN KOTI”

  1. Itse crossfitin harrastajana tää on loistouutinen! Kaikenlaisia juttuja ois kiva kuulla crossfitaukseen liittyen (treenejä, ruokavaliosta, kisaamisesta…) Ja mahdollisimman paljon tälläsiä postauksia ois kiva saada!

    • Hei kiva kuulla! Kiitos postausehdotuksista, laitan korvan taakse 🙂

  2. Täältäkin peukku crossfitille, täältä uupukin sen aihepiirin blogi 😍 Ja kiinnostais kuulla esim. miten viikon treenit kantsii suunnitella, kun treenaa boxilla. Ja crossfit kengistä vertailua ja suosituksia tulemaan, koska hankinta ois ajankohtainen! 😁

    • Joo aika harvassa blogissa kyllä puhutaan crossfitista! Kiitos ehdotuksista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta