ULKOSALIT HYÖTYKÄYTTÖÖN

Ulkosalejen määrä tuntuu lisääntyneen huimasti, mutta oon ollut aika laiska käymään niillä. Usein laitteet ovat olleet pettymys, tai sitten oon mennyt treenaamaan ilman suunnitelmaa. Eilen sijaistin kahta liikkaopea urheilukeskuksessa, joten jäin päivän päätteeksi vielä urkkaan tekemään oman treenin. Tuusulan urheilukeskuksessa on nimittäin mun mielestä todella hyvä ulkosali, varsinaisia laitteita ei ole (ne tuntuu jotenkin aina niin turhilta yleensä), mutta leuanvetotangot, dippipaikat, apinointipuolat (kertokaa joku niiden nimi, siis se korkea hökötys jossa voi käsien varassa roikkuen edetä tangolta tangolle), selkä- ja vatsalaudat jne löytyy. Peukutan! 

Ajattelin jakaa teille tuon ylävartalotreenin mikä tehtiin, saatiin niin hyvä setti aikaan pelkällä oman kehon painolla. Jouduttiin muokkaamaan tätä hieman kesken pelin, sillä muuten meillä olis mennyt ihan sairaasti aikaa. Toki tuokin riippuu ihan omasta kuntotasosta ja siitä, joudutko venailemaan laitteiden vapautumista, mutta mulla mm. dipit on niin tahmasia, että aikaa meni aika paljon lepäilyyn kun yksinkertaisesti ei jaksanut tehdä niin montaa toistoa putkeen… Eli tarvittaessa lisäilkää toistoja, vähentäkää niitä tai ottakaa kuminauha avuksi.

KUNTOPIIRI YLÄVARTALOLLE
3 kierrosta:
5-10 leukaa

15 punnerrusta
5-10 dippiä
30sek L-pito
1 suuntaan kiipeily 
1 suuntaan kiipeily + joka puolalla varpaat tankoon
20 istumannousua
20 selkäliikettä

Ulkosalitreeni

Mä palaan maanantaina kouluun, ja blogia olisi samalla taas tarkoitus herätellä vähän paremmin henkiin. Onko teillä postaustoiveita syksylle? 

~ Amanda

amandasilver

4 vastausta artikkeliin “ULKOSALIT HYÖTYKÄYTTÖÖN”

  1. Vaikuttaa hyvältä treeniltä, harmi vaan ettei täältä päin löydy ulkosaleja. Yhden leuanvetotangon löysin ja siitäkin olin ihan fiiliksissä 😀

    • Niin joo, mutta saahan leuanvetotangollakin jo aika hyvin treenattua! 🙂

  2. Mä oon niin kade kunnon ulkosaleista, meillä ei sellaista täällä ole mutta erilaiset tankotreenit olis just sitä mistä olisin nyt kovin innostunut. Lasten leikkipuistoissa pystyy kyllä jonkun verran kikkailemaan mutta eihän se ihan sama ole.. Kiva postaus aiheesta! 🙂

    • Niin noilla leikkikentillä ei kuitenkaan ihan dippipaikkoja sun muita yleensä ole… Mutta leuanvetotangot löytyy ainakin täälläpäin monestakin paikkaa! Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta