LIIKAA MOTIVAATIOTA?

Mulla on niin sairas treeninälkä! Jäätävä motivaatio ja halu kehittyä ja oppia lisää uusia juttuja. Oon nyt päässyt nyt jo muutaman kerran yhteisiin ohjattuihin treeneihin jalasta huolimatta ja on niin kivaa treenata porukassa, ihanat ihmiset vaan motivoi lisää ja lisää eikä salilta malttais olla pois.

DSC_0025 (2)

Edes vastoinkäymiset ei tunnu lannistavan vaikka toki nytkin jo vähän kuumottelis päästä oikeen kunnon raudoilla kyykkäämään. Mä vaan sisuunnun niistä. Huomasin yks päivä, että joko kesäkilot ovat tehneet tehtävänsä tai yläkropan voimatasot on muuten vähän rapistuneet, mutta käsinseisontapunnerrukset meinas olla aika jäätävää räpellystä. No arvatkaa vaan sainko illalla unta kun mielessä pyöri vaan ton liikkeen treenaaminen… 😀 Unta näin kyllä loppujen lopuksi juoksemisesta. 

DSC_0027 (2)

Tänään meillä oli aivan huikee kaveriWOD, treeneihin sai raahata kaverin mukaan kokeilemaan millasta jumppaa me tehdään. Mulla on ollut pari päivää kurkku vähän kipee, mutta enhän mä nyt malttanut olla poissa… Liika motivaatio voi siis myös kostautua, toivottavasti tää nuhanpoikanen ei tästä mee pahemmaksi. Oli kyllä todella kiva treeni, tehtiin se neljän hengen joukkueissa, niin kivaa tehdä välillä vähän erilailla. Vaikka yleensäkin treenataan porukassa, niin jokainen tekee kuitenkin omaa suoritustaan. Kivaa välillä saada toistoja yhteisvoimin kasaan. 

Pieni hehkutus, oon vaan niin fiiliksissä! Huomenna olis lepopäivä, nyyh. Ja kyllä, on mulla myös muu elämä. Mä vaan nautin niiiin paljon <3 

~ Amanda

amandasilver

2 vastausta artikkeliin “LIIKAA MOTIVAATIOTA?”

    • No sitä kyllä riittää vaikka muille jakaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta