LEIKKAUKSEEN

Multa on ihan unohtunut kertoa, että mä suuntaan reilun viikon päästä kirurgin pöydälle! Niinkin dramaattinen operaatio siis kyseessä, kuin jalassa olevien lastojen poisto. En tiedä, onko jalan ongelma siinä, että mun jalassa on jotain ylimääräistä vai siinä, että se on murtunut niin pahasti, mutta kokeillaan josko leikkaus auttaa. Fyssarihan mut alunperin käski leikkaukseen kun en voinut hyppiä yhdellä jalalla (murtuneella siis).

BeFunky Collage

Vähän ehkä mietityttää missä kunnossa olen ton leikkauksen jälkeen, onko jalka pelkkä turvonnut kipeä möhkäle vai onko kaikki jo helpompaa kun luu on kuitenkin terve. Treenejä mun olis tarkoitus tehdä yläkropalle, oon niin koukussa tohon touhuun, etten malta olla kokonaan pois, ja tuskin se on tarviskaan. Tekee kyllä ihan hyvää lepuuttaa alakroppaa välillä ihan kunnolla, kun mun lonkankoukistaja kipeytyi kyykätessä, varmaan venähti tms. Olin kerrankin viisas enkä jäänyt odottelemaan vaivan pahentumista, joten toivottavasti menee nyt paremmaksi! Olen siis jo nyt joutunut ottamaan vähän iisimmin mikä tietty harmittaa, mutta terveys edellä vaikka kuinka tekis mieli treenaamaan! Pitää välillä ajatella vähän pidemmälle. Jos en nyt lepää, niin lepään seuraavat kaksi kuukautta, mitä en tietenkään halua. 

~ Amanda

amandasilver

2 vastausta artikkeliin “LEIKKAUKSEEN”

  1. Hui, mitä sun jalallesi on tapahtunut ja milloin? Pahannäköinen murtuma. Levytkö ne ottavat sieltä nyt pois? Toivottavasti toipuminen tapahtuu hyvin ja pystyt jatkossa hyppimään yhdelläkin jalalla!

    • Oh, en tosiaan aina muista, ettei kaikki välttämättä tiedä kaikkea mun koheltamisiani 😀 Kaaduin siis skeittilaudalla pari vuotta sitten, mursin jalkani pahasti ja toinen levy tosiaan otettiin pois. Toisesta lastasta ei ollut haittaa, joten se jäi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta