SUPERTEHOKAS PIHATREENI JA UUSI TAPA SUUNNITELLA TREENEJÄ

No hohhoijaa kun venyy postausvälit nykyään pitkiksi. Ei vaan jaksa istua tietokoneella 😀 Mulla alkoi tällä viikolla työt, ja töiden jälkeen oon aina mennyt suoraan treeneihin ja välillä illallakin on ollut jotain ohjelmaa. Täysiä päiviä siis, ja jos ilta onkin vapaa, niin mieluiten vaan hengailen. Se on jotenkin kumma, että näitä postausvälejä silti stressaa, vaikka yrittää ajatellakin, ettei sillä ole mitään väliä jos aina ei jaksa olla niin aktiivinen. Ei bloggaamisesta tule mitään, jos sitä tekee väkisin. 

Oli mulla oikeetakin asiaa, sillä keksin aivan huipputavan suunnitella treenin, ja tästä treenistä tulikin ihan huikee (eli rankka). Juhannuslauantaina meillä oli sali kiinni, ja halusin treenata pitkästä aikaa kotona. Juhannuksen kunniaksi oli kivaa suunnitella treeni vähän erilailla kuin yleensä. Sovittiin aluksi, että tehdään 40min AMRAP (as many reps/rounds as possible), jossa on 10 liikettä. Sen jälkeen kirjoitettiin lapuille numerot 5, 10, 15… 50 asti ja toisille lapuille niin monta treeniliikettä kun keksittiin (niitä oli varmaan joku 30). Eli arpameiningillä! Nostettiin aina ensin numerolappu, joka kertoi toistojen määrän ja sen jälkeen liike ja kirjoitettiin setti paperille. Voin muuten sanoa, että oli pieni kuumotus aina kun numeroksi tuli 50, että mitähän sieltä tulee liikkeeksi 😀 

DSC_0006

Tällainen siitä tuli:

40min AMRAP
15 boksihyppyä
25 käsinseisontapunnerrusta (skaalattiin punnerrukset alaspäin katsovassa koirassa tehtäviksi)
30 thrusteria (15kg tanko)
5 kyykky- + sumokyykkyhyppyä vuorotellen
50 side to side kyykkyhyppy
30 kommandoa
30 lantionnostoa
35 boksin ylitystä
30 burpeeta punnerruksella ja kerähypyllä
45 punnerrusta 

Sain tehtyä melkein 2 kierrosta, vain punnerrukset jäi toiselta kierrokselta tekemättä. Treeni piti sykkeet kivasti ylhäällä ja lisärankkuutta toi todella kuuma ilma ja ärsyttävät ötökät 😀 Kannattaa kokeilla tätä tai suunnitella kokonaan oma treeni niillä välineillä mitä on käytössä. Tähän treeniin tarvittiin vain boksi ja tanko.

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta