KESÄNAAMA KUNTOON

*Yhteistyössä MayBeauty

DSC_0091 (2)

Sain testiin The Incredible Face Mask -kasvonaamion, jonka luvataan poistavan kuollutta ihosolukkoa, rasvaa ja jopa mustapäitä sekä ehkäisevän aknea. Käytin naamiota ”tehokuurina” niin, että laitoin sitä 2-3 kertaa viikossa iholleni.

NÄIN SE TOIMII:

VAIHE 1: Levitä naamiota kasvoillesi.

VAIHE 2: Anna naamion kuivua 30-45 minuutin ajan.

VAIHE 3: Kuori naamio pois ja näe kuinka mustapäät ja kuolleet ihosolut irtoavat.

VAIHE 4: Tunne kuinka pehmeä ja puhdas ihostasi on tullut.

Käytä naamiota säännöllisesti 1-2 kertaa viikossa. Jo ensimmäisen kerran jälkeen huomaat ihosi olevan sileämpi ja puhtaampi, pitkäaikaisella käytöllä ihohuokoset pienentyvät ja iho muuttuu sileäksi ja raikkaaksi.

DSC_0149 (2)

Tunnustaudun laiskaksi ihonhoitajaksi, ja innostuinkin tästä tuotteesta, sillä lupaukset olivat kovat, ja kesän kynnyksellä on muutenkin kiva saada naama kuntoon. Ja tottakai tällaisten naamioiden kanssa on muutenkin kivaa läträtä, kun mukana tulee oikeen pensseli minkä kanssa musta töhnä maalataan ihoon. Ei jää siis kaappiin lojumaan tämä naamio 😉

Kasvonaamio on tosiaan musta, ja heti ekalla kerralla huomasin, että aika paljon jäi kaikenmaailman ällötyksiä (mm. kuollutta ihosolukkoa) naamioon kun otin sen pois. Iho tuntui muutenkin todella pehmeältä, kyllä kelpasi lähteä juhlistamaan ylioppilaita ja ammattiin valmistuneita siistillä iholla. Mulla on luonnostaan aika hyvä iho, mutta naamio teki siitä vielä entistä sileämmän. Aina jotain pikkunäppyjä löytyy, mutta nyt tuntuu, että niitäkin on ollut vähemmän. Mustapäät on mulla aika tiukassa, sillä olisi ollut siistiä nähdä mustapäät tarttuneena naamioon, mutta kyllä mä tänään katsoin peiliin ja mietin, että ei ne enää niin pahalta näytä! Varmaan lähtevät ajan kanssa tätä naamiota säännöllisesti käyttämällä ja muutenkin ihosta huolta pitämällä. 

Yllätyin positiivisesti myös siitä, että The Incredible Face Mask on todella hellävarainen, vaikka kiskookin naamasta vaikka mitä mielenkiintoista irti. Mun iho reagoi yleensä aika helposti erilaisiin puhdistusaineisiin, mutta tämän kanssa ainoastaan kerran kävi niin, että iho hieman punoitti naamion laittamisen jälkeen. Muuten ei ole ollut mitään ongelmaa. 

DSC_0187 (2)

Nyt teillä on mahdollisuus saada tuote -30% alennuksella, kun käytätte koodia doittodaymask. Ostoksille pääset tätä linkkiä klikkaamalla!

Muistakaa ihonhoidossa kiinnittää huomiota myös siihen, miten ravitsette ihoanne suun kautta, eli mitä syötte ja juotte. 

~ Amanda

amandasilver

6 vastausta artikkeliin “KESÄNAAMA KUNTOON”

  1. Ei vitsi! Oon pitkään jo etsinyt tällasta ihmetuotetta, laitetaanpa tilaukseen 🙂

    • Kannattaa kokeilla 🙂 Tekee ihan hyvää puhdistaa naama kunnolla. Ainut asia mikä tässä jäi harmittaan on se, että tää ei repinyt noita mustapäitä. Mutta ehkä nekin lähtee kun tarpeeks myrkyttää 😉

  2. Oon kuullu tästä naamiosta aikasemmin. Itellä on melko rasvottuva iho, ehkä tää toimis mulle paremmin! Kiitos alekoodista!

    • Kyllä varmasti jotain tuloksia saa aikaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta