LÄSKI OLO

Mä oon jäänyt kesälomille jo toissaviikolla, ja loma onkin ollut pitkälle matkatuliaisten, piknikherkkujen ja valmistujaiskakkujen syömistä. Ei edes välttämättä tee mieli, mutta tavan vuoksi täytyy ottaa, tai mielenkiinnosta maistaa jotain herkkua. Ei toi herkuttelu muuten haittaa ja tuskin se edes paljon treenaavaa pahemmin lihottaa (ja mitä väliä jos vähän lihoisinkin?), mutta siitä tulee inhottava olo. Haluan sen olon, kun on syönyt terveellisesti ja ravitsevasti, eikä mättänyt sokeria naamariin. Mun tuttu kuvasi tuota oloa hyvin puhtaaksi oloksi. Sen mä haluan. Nyt on kyllä vähän läski olo, mutta onneksi peilistä kurkkii edelleen just se mun oma ihana kroppa!

DSC_0210 DSC_0211

Oon antanut itselleni vapauden syödä, enkä todellakaan menisi juhliin puputtamaan pelkkää salaattia. Haloo, täytyyhän nyt kakkuja maistaa! Mutta juhlimisen jälkeen tekisi ihan hyvää olla pari päivää ilman herkkuja ihan sen oman voinnin takia. Mä en tänään ollut, mutta nyt on kyllä herkkukiintiö hetkeksi täynnä, joten ennen viikonlopun rippijuhlia voisin taas suosia vähän ravitsevampia ruokia. Mulla on niin ikävä sitä ihanaa oloa joka terveellisestä ruuasta tulee. Huomenna voi vielä olla vähän turvonnut fiilis, mutta eiköhän sekin ylihuomiseksi jo helpota. 

Tällä hetkellä unelmoin smoothieista, raikkaista salaateista ja hedelmistä, auringosta, merestä ja treenistä. Tekee oikeestaan aika hyvää välillä muistuttaa itselle, miksei oma ruokavalio koostu pelkästä suklaasta, pullasta ja pizzasta. Vaikka kyllähän noitakin pitää syödä, mutta mielellään hyvän olon rajoissa!

Sellasia mietteitä tälle illalle! Mitä teille kuuluu? Onko joku muukin upottanut viikonlopun aikana sisuksiinsa ainakin 10 palaa kakkua? 😉

~ Amanda

amandasilver

8 vastausta artikkeliin “LÄSKI OLO”

 1. Onneks munkin tekee mieli herkuttelun jälkeen kaikkia rakkaita salaatteja ja hedelmiä… Söin viikonloppuna 2 palaa todella makeaa kakkua ja hyvä etten nukahtanut 😀 jotenkin tuo sokeri saa niin väsyneeks. Mutta hauskaa lomaa sulle! 🙂

  • Joo siis mä en yleensä huomaa väsymystä kun sokeria syö kuitenkin aika kohtuullisesti, mutta tän juhlaviikonlopun jälkeen on kyllä väsyttänyt! Tai kyllä mä huomaan, että aina kun on tullut herkuteltua, niin treenit saattaa vähän tökkiä. Samoin, ihanaa kesää myös sinne! 🙂

 2. Täällä myös sama, että jo parin päivän herkuttelun tai muuten huonon ruokavalion jälkeen tekee ihan törkeenä mieli niitä ”omia puhtaita safkoja” 😀 ja voi luoja kuinka ne maistuukaan hyvältä! Tulee ns. vähän samanlainen olo ku herkkuja syödessä 😀 tai siis jos ei yleensää herkuttele, ni ne herkut maistuu ihan törkeen hyviltä silloin kun niitä syö. Ja sit taas herkuttelun jälkeen tulee samanlainen fiilis puhtaasta ravinnosta 😀

  • Joo ja ai että se ihana kevyt olo kun on taas pari päivää mennyt normaaliruuilla. Ai että <3

  • Joo kyllä toi olo on se ykkönen, miksen herkkuja viitsi liikaa syödä. Tulee vaan inhottava ja turvonnut olo jos liikaa vetelee. Mutta kohtuudella kun syö pari kertaa viikossa, niin se tekee kyllä terää, etenkin henkisesti! =)

 3. Toi väsymys on niin huomattavaa sokeriherkkujen jälkeen. Kun ei normisti ravintoon kuulu sokeri,,,, muuten kuin hedelmissä, pienessä määrässä suklaata 😉 Kyllä alkaa välistä nukuttamaan, kun juhlissa tulee mutusteltua nam kakkuja, mutta kyllä niitä täytyy välillä mutustaa. Se motivoi taas palaamaan omaan ruokavalioon, kuinka voikaan hyvälle maistua puhdas ja raikas ruoka,.

  Ihanaa loman jatkoa sinulle !!!

  • Joo mä taisin eilen ja tänään vähän simahdella kesken päivän, vaikken yleensä koskaan nuku päikkäreitä. Ei tälleen yleensä käy, mutta nyt tuli syötyä vissiin sen verran enemmän, että nyt on kyllä ollut vähän väsy fiilis. Mutta kyllä se elämä alkaa taas vähitellen voittaa! 🙂 Aurinkoiset kesät myös sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta