TREENIKOOSTE VIIKKO 9

 

Välillä taas treenikoosteita kehiin, näätte vähän miten mä treenaan tällä hetkellä. Oon viimeisen parin vuoden aikana kasvattanut pikkuhiljaa treenimääriä, en mitenkään tietoisesti, vaan oon vaan huomaamatta eksynyt treenaamaan useammin. Syynä tähän se, että rakastan liikuntaa ja se, että mulla on paljon tavoitteita crossfitissa ja niiden saavuttamiseksi täytyy tehdä paljon muutakin kuin crossfitia. Mun treeniviikko koostuu kyllä suurilta osin crossfittreeneistä, mutta lisäksi se sisältää kehonhuoltoa, aerobisia ja muita oheisjumppia. 

Tämä treeniviikko oli muuten ihan onnistunut, mutta kunnon lepopäivää ei tullut. Torstaina, lauantaina ja sunnuntaina kyllä otin kevyemmin, mutta viikko oli muutenkin niin kiireinen, että palautumiseen olisi voinut kiinnittää enemmän huomiota. Niin ja sitä aerobista treeniä saisi olla lisää, ihan jotain peruskuntolenkkejä ja hyötyliikuntaa.

Maanantai
Crossfit 1h20min: Nopeuita etukyykkyjä, death by hollow rocks -treeni, tuplanaruhyppyjen treenailua
Jooga 20min

Tiistai
Crossfit 1h: Käsinseisontapunnerruksia, päällä- ja käsilläseisontaa, 2 wodia (käsinseisontapunnerruksia, skin the cateja, rengaspitoja)
Venyttely 30min

Keskiviikko
Crossfit 1h40min: 40min AMRAP (as many rounds as possible), pistoolikyykkyjä, kehonhuoltoa
Ulkotreeni 45min: hiihtoa 30min ja kuntopiiri ulkosalilla 15min
Putkirullailu 20min

Torstai
Keppijumppa 45min (ohjaus)

Perjantai
Kuminauhatreeni pakaroille 30min
Crossfit 45min: open16.2 -karsintalaji 
Kehonhallintatunti 1h: kehonhallintaa ja syvien-/tukilihasten harjoittelua

Lauantai
Hot yin -jooga 1h30min
Rauhallinen kävelylenkki 40min

Sunnuntai
Crossfit 1h30min: rinnallevetoja, käsilläkävelytreeniä, leuanvetoja

Pitäis varmaan jossain vaiheessa pitää kokonainen kevyt viikko, joka sisältäisi pelkkää kehonhuoltoa, kevyitä aerobisia ja esim. tekniikkaharjoituksia. Kunhan sitä malttaisi jättäytyä hetkeksi pois crossfitista.

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta