TÄYDELLINEN TALVIPÄIVÄN AKTIVITEETTI

Mä täytin tänään 20 vuotta. Päivä alkoi mutakakkupalalla (santsipalaa unohtamatta), ja päättyi irtokarkkipussi kourassa oleiluun, mutta väliin mahtui muutakin kuin herkkuja. Eilen nimittäin kysäsin mun kaverilta mitä keksittäis tälle päivälle, ja hän ehdotti hot joogaa. Tykätään kokeilla uusia lajeja, eikä kumpikaan ollut tota vielä testannut, joten päätettiin etsiä joku paikka, jossa päästäis hot joogaa kokeilemaan. Ei kuitenkaan löydetty mitään sopivaan aikaan olevaa joogatuntia, joten päätettiin vaihtaa suunnitelmaa.

Mä oon joskus pienempänä harrastanut ratsastusta, mutten ole päässyt hevosen selkään varmaan viiteen vuoteen. Mun on ollut jo kauan tarkoitus mennä issikkavaellukselle, mutta se on aina jostain syystä jäänyt. Issikkavaellus kuulosti siis enemmän kuin houkuttelevalta, ja vaikka vasta aamulla soiteltiin tallille päin, niin iltapäivällä päästiinkin jo nauttimaan hiljaisesta talvimetsästä heppojen selässä. 

Issikkavaellus
Pahoittelut kuvien kännykkälaadusta…

Mä hurahdan erilaisiin juttuihin todella helposti, ja olin nytkin ihan fiiliksissä. Oli niin ihanaa kuljeskella rauhassa eteenpäin nauttien hetkestä ja välillä pistää vähän nopeampaa tahtia polleihin. En muistanutkaan tota fiilistä mikä laukatessa tulee; mun suupielet oli niiiiin korvissa kun pääsin taas tuntemaan ton vauhdin huuman, ihanaa! <3 Mun kaveri ei ollut koskaan ratsastanut ellei lasketa jotain lapsuuden talutusratsastuskokemuksia erilaisissa tapahtumissa, jossa vain vedetään joku puolen minuutin kierros ja palataan takaisin. Kivoja kokemuksia toki nekin, mutta kuulemma ei enää yhtään ihmettele, miksi porukka jaksaa hehkuttaa laukkaamista (tiedättehän te tarinat ihanilla kesäisillä kukkaniityillä laukkaamisesta).
Myös töltti oli kiva kokea, ihan superpehmeä askellaji selässä istuvalle! Ei hullumpi tapa viettää syntymäpäivää 😉 

Jutun pointti oli; käykää kokeilemassa. Ja mulle; mene uusiksi. Useammin. Mahdollisimman usein.

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta