MY (MON)DAY

Teki mieli tulla kirjoittamaan my day -postaus näin extempore kun niitä aina toivotaan, joten tässä mun eilinen (maanantai)! Saatte vähän nähdä, millainen on liikkamaikan päivä 😉

DSC_0001 (2)

Klo 6.45: Herätyskello soi, pitkä viikko pitäis sunnuntaihin asti jaksaa ennen kun pääsee lomalle. Onneksi töissä on kivaa ja treeneistä saa lisäenergiaa vaikka hommia riittää 🙂 Teen aamutoimet ja vetäsen aamupuuron kitusiin, ennenkuin ajelen koululle.

Ennen klo 8.00: Oon koululla, heitän äkkiä eväät opehuoneen jääkaappiin ja meen kertaamaan (toki pienen sekoilun jälkeen) tulevan tunnin tuntisuunnitelman ettei tarvi kesken ohjauksen luntata.

Klo 8.05: Kehonhuoltotunnin ohjaus alkaa, tehdään ensin dynaamisia liikkeitä, jonka jälkeen on pitkien, rauhallisien venytyksien vuoro. Tunnin jälkeen käydään liikkaopen kanssa vähän läpi miten ohjaus meni, mitä parannettavaa löytyy ja mikä meni hyvin. 

Klo 9.00: Seuraavaksi on vuorossa yksityisohjaus; jumppaillaan yhdessä 45 minuuttia patteritreeniä ja lopuksi venytellään puolisen tuntia. 

Klo 10.30: Ruokaa! Syön uunijuureksia, jauhelihapihvejä ja pari minikarjalanpiirakkaa. Jutskailen samalla opettajien kanssa ennenkuin suuntaan takaisin töiden pariin.

Klo 11.15: Lähdetään 8-luokkalaisten kanssa ulos kävelylle. Tekee ihan hyvää saada välillä raitista ilmaa 🙂 Reippaillaan 50 minuuttia, jonka jälkeen tullaan liikkasaliin ja vedän loppuun vielä vartin verran venyttelyä. Eipä tarvi enää kotona venytellä, kun töissä on lihakset saaneet jo kolmeen otteeseen huoltoa.

Klo 13.20: Lukiolaisten koripallotunnilla seurailen sivusta toisen opiskelijan kanssa, joka on tullut tälle tunnille myös seurailemaan. Auttelen myös tarvittaessa pisteiden kokoamisessa jne. 

DSC_0123 (2)

Klo 14.30: Tulen työhuoneelle ja jutskaillaan hetki yhdessä liikunnanopettajan ja toisen opiskelijan kanssa. Sen jälkeen alan suunnitella tulevaa sulkapallotuntia ja haukkaan samalla proteiinipatukan välipalaksi.

Klo 15.30: Laitan kamat kasaan ja alan valua treeneihin.

Klo 16.50: Alan lämmitellä alkavaa treeniä varten. Treeneissä on vuorossa etukyykkyä, ja WOD sisältää valakyykkyä ja varpaat tankoon -liikettä. Treenin jälkeen jään vielä jutskailemaan muiden kanssa ja treenaan sivussa käsilläseisontapunnerrusta. Paremmin menee jo! 

Klo 17.45: Palaan nälkäisenä kotiin, ja oon onnellinen, että valmis ruoka odottaa! Syön kasvissosekeittoa, pari ruisleipää sekä porkkanan ja selailen somea!

Tässä vaiheessa en muista enää kellonaikoja ihan niin tarkkaan, mutta laitetaan noin -ajat silti näkyville 😀

Klo 18.30: Ihanaa päästä vihdoin suihkuun! Päivään on mahtunut yli 4 tuntia liikettä, joten on ihan kiva olla taas hietön 😀 

DSC_0111

Klo 19.00: Alan hoidella muita askareita, kopsaan mm. toiselle opiskelijalle lupaamani lappusen ja kirjoitan blogipostauksen

Klo 20.30: Maha ilmoittaa ruoka-ajasta, ja meen tekemään iltapalaa. Syön ruisleivän kananmunalla, appelsiinin ja palan tummaa suklaata. Iltapalan jälkeen ehdin vihdoin hengailla hetken ja myös julkaista kirjoittamani postauksen. 

Klo 22.00: Kömmin sänkyyn, jossa selailen taas hetkisen somea (paha tapa, onneksi useina iltoina puhelimen vähissä oleva akku rajoittaa sometusta aika pahasti, kun laturi ei yletä sänkyyn asti :D).

Klo 22.20: Silmät kiinni ja taju pois aika nopeasti kuten aina.

Tällasia mun päivät on aika pitkälle tällä hetkellä. Töitä, treeniä ja blogihommia. Vaikka aika kiirettä pitääkin, niin on kivaa kun on tekemistä. Tosin blogi on usein valitettavasti se, josta monesti täytyy karsia jos ei kaikkea yksinkertaisesti ehdi.
Huomenna onkin extrakiireinen päivä, en ehdi käydä edes kotona ennen iltakahdeksaa. Niin ja ysin aikaan illalla täytyykin jo lähteä ajelemaan Lahteen, ollaan koko luokka töissä salpausselän kisoissa torstaiaamusta sunnuntaihin. Eli pahasti näyttää siltä, että tämä postaus on viikon viimeinen, en viitsi roudailla tietokonetta mukana. Hyvää loppuviikkoa vaan siis! 🙂 Pistäkäähän kommenttia ja postaustoiveita tulemaan, niitä on ilo lueskella sometauoilla, vaikkei postauspuuhiin kerkeiskään 🙂

~ Amanda

amandasilver

4 vastausta artikkeliin “MY (MON)DAY”

  1. Olipas kiva postaus! Mukavalta kuulostaa sun touhuilut, itseä kiinnostaa sama ala.. 🙂

  2. ihan tosi mielenkiintonen postaus! arki pyörii näköjään aika vahvasti urheilun ympärillä. 😀 rentoa. millanen sun koulutus siis on ja kauanko kestää? itteä kiinnostaa opetus ja urheilu on ihan parasta, mutta taidan pitää ne erillään. koen etten oo kovin monipuolinen urheilija, heräsin liikunnan iloon vähän myöhään nii on jääny moni asia opettelematta. 😀 itekseen mieluummin liikun. mutta voin kuvitella jo sun blogin perusteella että oot niin energinen ja positiivinen liikkamaikka että saat kyllä kaikki oppilaat liikkeelle, haha! susta tulee hyvä.

    • Kiitos paljon! 🙂 Koulu kestää 2 vuotta, kun oon ylioppilas. Peruskoulupohjaisena kestäisi 3 vuotta. Joo siis en mäkään koe olevani kovin monipuolinen, esim. kaikki pallopelit ja uinti on mulle ihan hepreaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta