OMAT TREENIT + CROSSFITTREENI KOKO KROPALLE

Hehe, pitää välillä tulla hehkuttaan tänne blogiin, josta mun jutut saa lukee just ne ketä kiinnostaa 😀 En nimittäin tiedä alkaako kaverit ja perhe kohta saamaan jo tarpeekseen mun jokapäiväsistä hehkutuksista kun endorfiinipöllyssä tuun salilta kotiin ja alan kertoilla mun juttuja. Nää endorfiinipöllyt kun saattaa mulla kestää helposti pari tuntia, joskus enemmänkin. Muutenkin nyt kun töissä täytyy koko ajan olla niin sosiaalinen ja tuntemattomienkin kanssa vääntää jotain juttua ja olla paljon ”esillä”, niin tää vaihde on jäänyt mulla päälle ja puhun ihan sikana. Oon muutenkin aika puhelias (ainakin kun sille päälle satun), mutta nyt tuntuu että se jotenkin korostuu. Ja puhetulvaahan ei tosiaankaan tukahduta se, että oon päässyt nyt treenaamaan niin hyvin ja oon siitä niin ilonen. Välillä kans mietin, että mitäköhän oppilaat miettii, kun saataan niillekkin vaan hölöttää kaikenlaista. 

DSC_0454

Mut oon vaan mielissään kun oon päässyt treenaamaan kunnolla nyt työharjoittelun aikana viikon sairasteluista huolimatta. Kroppakin on pysynyt aika hyvin kasassa jos ei lasketa sitä, että mun selkä on vähän jumissa ja olkapäätkin vetää aika helposti jumiin. Mutta kehonhuoltoa ja hyvässä suhteessa lepoa ja treeniä ruokaa unohtamatta (miten voisin edes unohtaa), niin kyllä ne kestää oikein kivasti. Mun fiilis on vaan niin hyvä, oon nyt melkeempä joka treenin jälkeen jäänyt vielä salille harjoittelemaan jotain mitä haluan oppia, kuten käsilläkävely jne. On ollut kiva jutskailla myös kokeneempien crossfittaajien kanssa, heiltä oon saanut todella paljon vinkkejä tekniikoihin ja liikkeiden opetteluun yms ja oon kyllä huomannut kehitystä jo nyt! Kiitos siitä siis. Myös muutaman kuukauden ahkera kehonhuolto on tuottanut tulosta ja jotkut liikkeet, kuten valakyykky on jo paljon helpompi tehdä. Jeejee. DSC_0564

Haluan jakaa teidän kanssa treenin, joka tehtiin lauantaina. Ihan superkiva treeni kyseessä nimittäin! Tää treeni kuuluu tehdä laadukkaasti, eli kiinnittää huomiota tekniikoihin eikä niinkään riuhtoa täysillä menemään. Mun tarkoitus olikin ottaa ihan rauhassa tää, mutta en mä malttanut… Nooh, kävi se niinkin, kunhan piti silti tekniikat kasassa 🙂 

50 min AMRAP (as many reps/rounds as possible) FOR QUALITY

700 m hiihtolaite tai pyörä
600 m soutu
50 punnerrus
40 askellus korkealle boksille (75cm)
30 varpaat tankoon
20 rinnalleveto (60 / 40 kg)
10 m käsilläkävely / 5 PEP (liike, jossa ”kävellään” seinää vasten vatsa edellä)
5 köysikiipeily

Helpotettu versio treenistä

600 m hiihto
500 m soutu
40 istumaannousu
30 askeltaminen boksille (50/60cm)
20 punnerrus
10 rinnalleveto
6 köysilaskeutuminen

Pakko kyllä tehdä tää treeni joskus uudestaan!

~ Amanda

amandasilver

Yksi vastaus artikkeliin “OMAT TREENIT + CROSSFITTREENI KOKO KROPALLE”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta