ARKIKUVIA

Ihanaa olla elävien kirjoissa ja takaisin töissä mun ihania lapsosia ohjaamassa 🙂 Olin koko viime viikon kipeenä, ja pääsin vasta tänään ohjaamaan mun ekan tunnin yläasteella. Aiheena oli mikäs muukaan kuin crossfit! Ihanaa kun pääsi vihdoin ohjaamaan, sitä on odotettu. Työpäivän jälkeen menin omiin treeneihin, tänään hiottiin tempaustekniikoita ja tunnin jälkeen jäin vielä treenaamaan käsilläkävelyä. Tempauksessa huomasin ja sain valmentajaltakin vielä huomautuksen, että mun liikkuvuus on parantunut, jeij! Hommiakin sen eteen on kyllä tehty ihan hulluna, joten korkee aikakin oli huomata jotain parannusta liikkuvuudessa. Tänään siis sitä lisää, siis kehonhuoltoa. 

Ajattelin latailla tänne randomilla muutaman arkikuvan, jotka oon ottanut Snapchatiin (mun snäppi on muuten amandahopea, käykääs lisäilemässä).

SC1 SC2 SC3 SC4 SC5 SC6 SC7 SC8 SC9

Mitä tykkäätte tällasista postauksista?

~ Amanda

amandasilver

2 vastausta artikkeliin “ARKIKUVIA”

  1. Hei tää oli tosi kiva postaus! Varsinkin kun itse en käytä snäppiä niin on kiva nähdä blogeissa tällaisia koosteita välillä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta