KUULUMISIA

Varsinainen klikkimagneetti tuo otsikko 😉 Ajattelin tĂ€nÀÀn hieman kertoilla mitĂ€ mulle kuuluu, oon jotenkin tosi huono kirjoittelemaan kuulumisia! Multa kuitenkin toivottiin niitĂ€, joten tÀÀltĂ€ pesee!

DSC_0268 (2)

Viime viikonloppu vierĂ€hti koulussa Pajulahti Gameseissa työskennellessĂ€. Maanantaina alkoi heti työharjoittelu, pelkĂ€sin vĂ€hĂ€n etukĂ€teen oonko ihan poikki kun uusi duuni ja viikonloppukin on painettu hommia. Mutta hyvinhĂ€n se lĂ€hti kĂ€yntiin, oon siis ylĂ€asteella liikuntatunteja ohjailemassa. Ekan viikon seuraan enemmĂ€n vierestĂ€, mutta ensi viikolla pÀÀsen jo vetĂ€mÀÀn omia tunteja. Työ vaikuttaa oikein kivalta nĂ€in kahden pĂ€ivĂ€n perusteella, tykkÀÀn kun ylĂ€asteikĂ€isille voi ohjata jo aika monipuolisia juttuja. Ala-asteella olis pitĂ€nyt tehdĂ€ todella paljon leikin varjolla, eikĂ€ se ehkĂ€ houkuttele mua niin paljoa kuin ”normiohjaukset”. YlĂ€astelaisille voi vetÀÀ liikuntaa laidasta laitaan; pelejĂ€, jumppaa, venyttelyĂ€, mitĂ€ ikinĂ€.

Kivaahan tĂ€ssĂ€ on myös se, ettĂ€ kun asun nyt ton koko 7 viikkoa kotona, niin pÀÀsen omalle salille treenaamaan vaikka joka pĂ€ivĂ€! Mulla on paljon tavoitteita crossfitin suhteen, ja niitĂ€ lĂ€hemmĂ€s ei pÀÀse kuin treenaamalla. Samalla tĂ€ytyy toki muistaa kehonhuolto, alaselkĂ€ ei oo vielĂ€kÀÀn tĂ€ysin kondiksessa, mutta ei tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ rajoita treenaamista kunhan muistaa huoltaa. SieltĂ€ löytyy vielĂ€kin mojova jumi, onneksi kyse on tosiaan vain lihasjumista eikĂ€ esim. vĂ€lilevyistĂ€. OlkapÀÀkÀÀn ei ole ilmoitellut itsestÀÀn vĂ€hÀÀn aikaan, kyllĂ€ kuulkaa kannattaa nĂ€hdĂ€ se vaiva ettei lintsaa kehonhuollosta! Se kantaa hedelmÀÀ 🙂 

TĂ€llĂ€ hetkellĂ€ elĂ€nkin siis aika kiireistĂ€ arkea, pĂ€ivĂ€t tĂ€yttyy lahjakkaasti töistĂ€, treenistĂ€ ja blogihommista. MĂ€ silti tykkÀÀn kun on tekemistĂ€, kunhan sitĂ€ ei ole liikaa. Teen tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ kuitenkin asioita joista nautin, ja huolehdin myös siitĂ€, ettĂ€ ehdin levĂ€tĂ€. Onneksi viikonloppuisin ehtii sitten relata kunnollisemmin 🙂

Kokonaisuudessaan mulle kuuluu siis oikein hyvÀÀ, arki rullaa kivasti ja muutkin asiat on mallillaan. Syksy oli aika raskas, nyt osaankin nauttia tĂ€mĂ€n hetkisestĂ€ tilanteesta tĂ€ysin siemauksin 🙂 

~ Amanda

amandasilver

4 vastausta artikkeliin “KUULUMISIA”

  1. Tuo kehon huolto on jÀÀnyt itseltÀnikin aivan liian vÀhÀiseksi, huomaa maatessa kuinka selkÀ on aivan jumissa :/ nyt kyllÀ alkaa itsellÀnikin kehonhuoltojakso :D.
    Oletko ajatellut alkaa ohjaamaan crossfit treenejÀ joskus?.
    Mukavaa treenintĂ€yteistĂ€ viikonjatkoa 🙂

    • AlaselkĂ€jumit on kyllĂ€ inhottavia, suosittelen huoltamaan! No on se vĂ€lillĂ€ kĂ€ynyt mielessĂ€, mutta ei ihan ajankohtaista vielĂ€ 😀

  2. Heips! 🙂 TÀÀ ei nyt varsinaisesti kuulu ehkĂ€ tĂ€nne, mutta mua kiinnostaa tietÀÀ ettĂ€ onko tuossa liikuntaneuvoja koulutuksessa nĂ€yttöjĂ€ harjoittelun lopussa?

    • KyllĂ€ kuuluu 😉 Joo tĂ€ssĂ€ ekassa ainakin jos haluaa. Mutta pakko ei ole. Tokasta nĂ€ytöstĂ€ en tiedĂ€.

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *

 
TykkÀÀ jutusta