ARVONTA: TOMTOM SPARK URHEILUKELLO

*Yhteistyössä Tomtom

DSC_0749 (2)

Sain testiin Tomtom Spark -urheilukellon, joka on monipuolinen väline liikkujalle. Se mittaa sykkeen ranteesta, laskee kulutetut kalorit ja nukutut tunnit, matkan sekä askelet. Erityisen kellosta tekee se, että siitä löytyy bluetoothkuulokkeilla toimiva musiikkisoitin. Kellossa on omat asetukset esim. juoksuun, pyöräilyyn, kuntosaliin ja muihin sisälajeihin sekä uintiin, eli kello on myös vesitiivis 40 metriin saakka.

Oon nyt testaillut kelloa reilun kuukauden ajan, ja on ollut mielenkiintoista seurata omaa aktiivisuutta. Tomtom kulkee aika kivasti kädessä, sillä kello on aika pieni ja kevyt ja siinä on näppärät kiinnityshakaset joiden avulla se pysyy hyvin kädessä. Oonkin pitänyt sitä ranteessa todella paljon, monesti vuorokauden ympäri.

DSC_0738 (2)

Parhaiten laite toimii, kun päällä on jokin liikunta-asetus ja sellaisissa lajeissa, joissa ei tule hikoiltua ihan älyttömästi. Tämä siksi, että käden hiotessa rannekkeen alta kello ei saa enää mitattua sykkeitä kovinkaan hyvin, eikä tämän vuoksi myöskään kulutettu energiamäärä ole oikea. Sykeanturia täytyykin putsata välillä ja rannekkeen on oltava tarpeeksi tiukalla. Lähinnä mulla on ollut tämä ongelma crossfittreeneissä, mutta muussa liikunnassa kello toimii oikein kivasti. Erityisesti peruskestävyysliikuntaa tehdessä kello on ollut kätevä; lenkillä sykkeet ovat vastanneet omia tuntemuksia ja on ollut kiva seurata, pysyykö oma vauhti pkalueella. Kello muuten myös kertoo, millä sykealueella ollaan, jos ei sykelukemia ymmärrä. 

Aktiivisuuden mittarina kello ei mielestäni toimi toivotulla tavalla. Aktiivisuuden näkee parhaiten kulutetusta energiasta ja askeleista, ja monesti energiamäärät ovat suunnilleen samat esim. kello 10 aamulla riippumatta siitä, oletko nukkunut kymmeneen vai herännyt klo 7 ja käynyt ostoksilla. Vasta sitten, kun jokin liikunta-asetus on päällä, kello hoksaa kiihdyttää myös energiankulutusta, josta mä oon ollut yllättävänkin kiinnostunut 😀 Omaa aktiivisuutta voi sitten seurata tsekkaamalla kellon mittaamat askelet tai päivän aikana kuljetun matkan.

DSC_0850 (2)DSC_0846 (2)

Arvon yhdelle teistä tämän samaisen kellon; arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen 31.1. mennessä. Voit myös osallistua sähköpostilla. Ja jottei menisi liian helpoksi ja koska palautetta on aina kiva saada (ja joka on muuten aika harvinaista herkkua), niin antakaahan samalla rakentavaa palautetta, jotta pääsen kehittämään blogia entistäkin paremmaksi 😉 Good luck!

~ Amanda

amandasilver

82 vastausta artikkeliin “ARVONTA: TOMTOM SPARK URHEILUKELLO”

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta vempeleeltä! Käytössäni on tällä hetkellä vuoden vanha Suunto M5-sykemittari, jonka kanssa on ruvennut sukset menemään ristiin, tuntuu ettei se jaksa ottaa signaalia välillä lainkaan vaikka patterit on vaihdettu juuri. En ikinä voita mitään mistään, oliskohan nyt onnetar puolellani!

 2. Olen jo kauan ajatellut hommata jonkinlaisen urheilukellon/aktiivisuusrannekkeen, mutta en ole tiennyt mikä olisi hyvä/luotettava. Tuo tomtom kuullostaa oikein hyvältä, kun suurimmaksi osaksi liikun salilla sekä lenkillä.
  Olisi mukava kuulla lisää crossfittailusta (kehittymisestä) sekä treneistäsi muutenkin (Viikon treenikatsaukset on aina mukava lukea). Olen miettinyt aloittaa crossfittiä itsekin, pk-seudulta kun löytyy monia paikkoja missä aloittaa.

 3. Omistan Polarin ja Suunnon Ambitin, joten en pistäisi pahakseni jos saisin kokeilla myös tuon. Uin paljon, joten erityisesti uintiominaisuus kiinnostaa, toki Ambit toimii tässä hyvin. Silti +++ ja peukut!

 4. Hei tulis kyllä tarpeseen! :)👌🏽 Oon miettiny mikä noista kelloista vois olla paras ni nyt ois kiva jos onni suosis 😀
  Ois kiva kuulla sun koulusta enemmän! Mihin työpaikkoihin voit mennä kun oot valmistunu?:)

 5. Crossfit jutut kiinnostaa aina! Eli niitä ei voi olla liikaa 😉 ! Kello kiinnostelis paljon!

 6. Ilman sykevyötä olevaa kelloa tulis varmasti käytettyä enemmän kuin vyöllistä. Aina joku osa jää himaan treenaamaan lähtiessä.

  Peruspostaukset arjesta on aina jees!

 7. Vaikuttaa ihan kivalta vempeleeltä. Omat sykkeet kiinnostavat,mutta ei ole tullut opiskelijabudjetilla hankittua mitään välinettä.

  Mukavaa,että tässä blogissa on johdonmukaisesti hyviä neuvoja hyvinvoinnin ja kuntoilun näkökulmasta – ja kokonaisvaltaisesti. Voiko muuten koulutusohjelmasi pohjalta jatkokouluttautua jotenkin?

 8. Tällainen olisikin ihan huippu apuväline ja toisi mukavaa piristystä arjen kuntoilluun. Omasta kuntoilustakin voisi tulla hieman tavoitteellisempaa, kun kellon avulla voisi seurata omaa kehittymistään.
  Mukavaa talven jatkoa!

 9. Kello vaikuttaa melko mielenkiintoselta, joten mielellään sitä ihan testimielessäkin käyttäisi 😃 Hyvät vinkit liikuntaan, ruokailuun ja muuhun hyvinvointiin ovat aina tervetulleita!

 10. Hei,

  Aloitin tammikuun ensimmäisenä päivänä elämäntaparemontin vol. 1000 kuten varmasti mon muukin. Nyt kuitenkin 24 päivää on jo elämäntaparemonttia takana ja fiilis on mitä mahtavin! Sykemittari olisi siis loistoapu urakkaani 🙂

  Blogisi on yksi lemppareistani! Pidän erityisesti ruokavalio vinkeistäsi, mutta kaipasin enemmän postauksia liittyen kehonhuoltoon ja esimerkiksi putkirullauksen vaikutuksiin. Tuntuu, että kehonhuolto jää itsellä ainakin liian vähäiseksi ja sen tärkeys unohtuu.

 11. Sun blogi on todella hyvä jo tällasenaan! Ihanan terve ja kannustava 🙂 Kehitystä on tapahtunu myös hirveesti, esim kuvat parantunu! 🙂

  Kehityskohteena vois olla sellanen, että peräkkäiset postaukset ois erilaisempia toistensa kanssa. Jos on esim edellinen ollu vinkkipostaus nii seuraava vois olla vaikka joku resepti tms. Myös niin että peräkkäiset postaukset ois ”eri kevysiä” eli painavan asian jälkeen jotain kevyempää jne.

 12. En omista minkäänlaista kelloa, jonka vuoksi lenkkeillessä tulee seurattua vain aikaa ja matkaa. Tällainen kello tulisi todellakin tarpeeseen ja motivoisi aktiivisempaan elämään.
  Peruspostaukset on aina kivoja ja arjen ruokakuvia toivoisin ehkä lisää! 🙂

 13. Toi kello olis mahtava!
  Olen juuri aloittanut crossfitin joten niitä juttuja Toivon lisää 🙂

 14. Itellä on ollu käytössä joku aika sitten polar loop merkkinen aktiivisuusranneke, mutta se meni rikki jo muutaman kuukauden päästä. Kiinnostais kyllä paljon saaha uus ranneke, se pistää mukavasti liikkeelle! 🙂 Tosi mahtava tää blogi! Postauksia on mukava lukea kun on kuviakin aiheeseen liittyen, eikä kirjoitukset ole liian pitkäveteisiä! 🙂

 15. Ystäväni sai tuon kellon juuri jouluna lahjaksi ja kerkesin viimeksi viime viikolla kuolata sen perään. En ole raaskinut ostaa uutta kelloa sillä minua on palvellut viimeiset 11 vuotta uskollinen Polarin sykemittari-kello. Nyt kuitenkin poikani 1,5v antoi sille kovaa kyytiä eikä elonmerkkejä ole enää havaittavissa….ehkä oli jo aikakin 😆 olen kuullut kellon ominaisuuksista paljon hyvää joten mielelläni hyppäisin tälle uudelle kehityskaudelle ja antaisin kyseisen kellon viedä harjoitukseni uudelle tasolle. Eikä kellon ulkonäössäkään ole valittamista. Mutta sitten oli vielä tarkoitus antaa jotakin rakentavaa palautetta 😀 oma henkilökohtainen toiveeni olisi kehonhuollossa ja erityisesti toiminnallisessa venyttelyssä. Yritän juuri monipuolistaa kehonhuoltoani jotta se tukisi parhaalla mahdollisella tavalla harjoitteluani. Joten kaikki vinkit otetaan vastaan.
  Terkuin, Enni

  Ps. Tein eilen sun ohjeella kukkakaalipitsaa ja oli herkkua 😋

 16. Onpahan nuokin kehittyneet menneiltä vuosilta. Itselläni on suunto sykemittari, mutta en ole sitä enää pitkään aikaan käyttänyt.

 17. Moi!
  Tulisi kyllä niin tarpeeseen tällainen urheilukello. Lähinnä siinä mielessä että tietäisi milloin olisi hyvä vähän höllätä tahtia 😉
  Tykkään lukea sun juttuja. Kirjoitat tosi monipuolisesti eri asioista, kiitos. Toivomuksena lisää asiaa palautumisesta ja ravinnosta. Esim. Milloin olisi hyvä laskea syödyt makrot ja mikrot? Ja onko tämä yleensäkään tarpeen?

  Mukavaa tulevaa viikkoa!

 18. tollanen kello ollut jo hankintalistalla kauan ! 🙂
  Olisi kiva jos teksit enemmän videoita esim päivä sun kanssa :)!

 19. Toi ois varmaan tosi mielenkiintonen!! 🙂

  Ja ihan rehellisesti sanottuna, en keksi mitään negatiivista palautetta blogistasi.. Sulla on tosi monipuoliset postaukset, ne ei oo liian pitkiä eikä liian lyhyitä. On kuvia.. Tosi hyvä blogi!!

 20. Olen aina haaveillut tuollaisesta kellosta, mutta raha on ollut esteenä :/

  En keksi mitään negatiivista palautetta blogistasi, tämä on todella hyvä ja kiinnostava blogi! Joskus tuntuu että joillain postauksen tuntuvat olevan kilometrin pituisia, eikä niitä jaksa lukea, mutta sinä kirjotat kiinnostavasti ja sopivan pituisia postauksia. Kuvat ovat ehdotonta plussaa =)

 21. Tämä ois hyvä apu liikunnan aikana sykkeiden seurantaan näin loppuraskaudesta. Jokin mittari ois haavelistalla😊
  Tervehenkinen blogi! Jatka samaan malliin!

 22. Helou! En muista, onko sulla postausta foam rollerin käytöstä, mutta jos on antaa vinkkejä, mitä kaikkia eri lihaksia sen avulla voi venytellä tai avata paikkoja niin olisi kiva kuulla! Ja nähdä kuvia! Kello kiinnostais kovasti 🙂

 23. Oon lukenu paljon sun blogii, kiitos kaikista vinkeistä! Toi kello on sellanen mitä oon katellu netistä monta kerta, mutta jäänyt aina vain haaveeksi. Jos sen kellon joskus saisin, niin en siitä kyllä hevillä luopuisi.

 24. Enemmän reseptejä! 🙂 Tai itse tykkään niistä kaikkein eniten blogissasi.

  Ja tietysti mukana arvonnassa!

 25. oon haaveillu tällasesta kellosta jo kesästä asti mutta en oo vieläkään kyenny hinnakasta kelloa ostamaan. tämä olis täydellinen maratooniin treenausta varten!!:)

 26. Sun blogi on kyllä tosi kiva! Hyvällä tavalla vähän erilainen moniin muihin treeniblogeihin verrattuna:)

 27. Tuon tekstin perusteella ehdottomasti olisi mukava päästä kokeilemaan kyseistä kelloa! Treeni ja ruokavinkit ovat aina hyviä! 😊

 28. Vaikuttaapa hyvältä kapistukselta toi kello!
  Tykkään blogistasi, koska treenijutut ja ruoat on tavallaan sellaista mitä tällänen tavallinen töissäkäyvä treenaajakin pystyy toteuttamaan (vrt. kisaajien blogit tiukkine dietteineen ja hirveitä treenimääriä). Eli saa hyviä vinkkejä, motivaatiota ja ideoita itsellekin. Koulusta haluaisin kuulla enemmän, sekä ainahan ruokapäiväkirjat kiinnostavat:D

 29. Jotain taukojumppaohjeita tai sellasia lyhkäsiä treenejä. Sitten vaikka ruokapäiväkirjaa. 🙂

 30. Oi kuulostaa ihan mahtavalta kellolta! Mulla kiinnostais lukea Crossfitistä postauksia ja ruokakuvia ei ole koskaan liikaa 🙂

 31. Ouu, oon niin kauan halunnut urheilukellon, jota voisi käyttää sekä työssä että treeneissä. Pakko osallistua ;))

  Pidän blogistasi, kivan maanläheinen ja sopii tavalliselle kuntoilijalle luettavaksi. Ja ennen kaikkea saan tästä sitä motivaatiota!

 32. Moikka 🙂

  Blogisi on yksi lemppareistani FitFashionissa ja mukavia juttuja treenaamisesta on paljon. Toivoisin ruokapäiväkirjoja viikoittain ja enemmän reseptejä ja vinkkejä terveelliseen ruokavalioon.
  Olen lukenut blogiasi muiden joukossa noin puoli kuukautta.

 33. Mulla on käytössä ikivanha suunnon kello, joka joutaisi pian jo eläkkeelle 😉

  Treenivinkit ja -postaukset on aina kivoja lukea ja niistä saa inspistä omaankin treenii!

 34. Toi kello ois kyl ihan tosi kätsy!

  Mua kiinnostaa bodaajana semmone aihe, että ku treenaa crossfittiä nii miten ette loukkaannu /mene ylikuntoon kun treenit menee monesti koko kropalle ja treenaatte jotkut jopa 4-5krt viikkoon. Vai onko mun mielikuva ihan väärä treeneistänne?:D kuinka usein käyt hierojalla?

 35. Hei mahtavaa !! Tomtomin laitteesta mulla ei olekaan niin minkäänlaista kokemusta joten kello olisi enemmän kuin tervetullut treenikaveriksi 😊😊👊👊

 36. mukana ja en nyt kyllä keksi mitään rakentavaa.. tykkään sun blogista 🙂 kaikki ruoka ja treenivinkit on aina tervetulleita, myös my day- tyyppiset ja videopostaukset!

 37. Heei!
  Voi vitsit toi kello ois ihana voittaa, antais lisä motivaatiotaki liikkumiseen! 🙂
  Sun blogi on ihana ja tykkään sun rentoudesta! Olis kivas kuulla enempiki sun koulusta ja et mihin voit työllistyä ja millasille ihmisille suosittelisit samaa koulua!

 38. Kuullostaapas mielenkiintoiselta vempeleeltä! Mulla itsellä on polarin ft7 ja kokeilin suunnon m5:sta, mutta en tykännyt..
  Kehonhuolto ja ravitsemus kovaa treenatessa kiinnostaa! 🙂

 39. Olisi kiva verrata oman fitbit charter hrn kanssa.

  Postausideana: miten crossfitin ja punttisalin liikkeiden suoritusteknìikat eroaa toisistaan

 40. Moikka! Tykkään blogistasi paljon ja maanläheisestä asenteestasi😍 ihana ettet tee asioista liian vaikeita ja siksi rentoa asennettasi ei voi kuin ihailla! Oletkohan videopostausta tehnyt? Sellainen olisi kiva😊 voisinpas osallistua siihen arvontaan myös sillä aktiivinen olen mutta koskaan en ole millään mittarilla sitä seurannut. Mittarina on toiminut lähinnä se miten jalat kantaa😀 kivaa viikkoa sinulle ja lukijoille!

 41. Voi apua, hirveen vaikee antaa nimenomaan rakentavaa palautetta, kun sun blogi on niin huippu! No mutta jos jotain pitää toivoa, niin vaikka erilaisia vatsalihastreenejä (koska omat ideat alkaa loppua kesken), sekä crossfit-aiheisia postauksia 🙂 Olis kyllä huippua voittaa toi kello!!

 42. Oon katellu tomtomin sparkia just ton musiikkiominaisuuden takia ja sen, ettei tarvitse sykevyötä! Olis niin huippua voittaa tää arvonta, vaikka aika huono arpaonni mulla onki kerta toisensa jälkeen. Blogisi on tosi inspiroiva ja haluaisin kuulla lisää koulustasi ja uramahdollisuuksista, mikä olisi sun unelmien työpaikka?

 43. Moi! Mun mielestä sun blogin postaukset ovat aina kovin selkeitä, joten nyt on vähän vaikea keksiä mitään rakentavaa palautetta 😀 mutta jos nyt jotain on mainittava niin toivoisin enemmän treenipostauksia 🙂

 44. Kokeile eri liikuntalajeja ja kerro niistä plussat ja miinukset 🙂
  Tuo tomtom ois kätevä uidessa. Ja kaikissa muissakin.

 45. Moikka! Sun blogista on kiva lukea nuoren urheilusta ja hyvinvoinnista kiinnostuneen arkea. Erilaiset ruokavinkit ja kehonpainoharjoitukset ovat mieleeni 🙂 Crossfitissä tehtäviä harjoituksia voisit avata mielestäni vielä enemmän.

 46. Olis kiva kuulla lisää sun koulunkäynnistä ja miten rakennat rutiinit päivien ympärille 🙂
  Osallistun myös arvontaan, oon treenannut aktiivisesti jo vuosia, mutta koskaa en oo mitään aktiivisuusmittareita omistanu 😀

 47. Hei! Kiitos sun mahtavasta blogista <3 Mun on jo kauan tehnyt mieli ostaa jokin tämäntapainen kello ja varsinkin nyt kun olen saanut hyvän rytmin salilla käymiseen ja liikuntaan päälle (kesäkunto täältä tullaan!) Ainut ongelma että olen opiskelija eikä ole todellakaan varaa laittaa säästöjä tällaisiin hankintoihin tässä elämäntilanteessa.. Voitto menis siis varmasti oikeaan osoitteeseen jos tulis tänne! Kaikkea hyvää sulle ja tsemppiä kevääseen=)

 48. Itse olen myös innokas urheilija, mutten ole vielä koskaan tutustunut sykemittareihin yms. vempeleisiin! 😀 Blogistasi löytyy kivasti asiapainotteisia juttuja, mutta välillä olisi kiva lukea myös ihan arkipäivästäsi ja ruokapostauksia lisää! 🙂

 49. Sun blogi on tosi tasapainoinen, kiva että täällä fitnessblogien joukossa on sellaisiakin ihmisiä jotka todistaa että treenaaminen kannattaa vaikka ei puntaroisikaan kaikkia ruokia jne..! Olisi kiva lukea perusruokareseptejä ja -vinkkejä (itsellä loppuu aina mielikuvitus kesken), viikkokatsauksia treeneistä ja muutenkin liikunnallisesta arjesta 🙂

 50. Tykkään blogisi on hyvällä tavalla ”arkinen” ja sellainen aito. Mukavaa lukea arjesta, jossa jokaista suupalaa ei punnita, kisabiksuja tuunata, silareita hankita yms. Tykkään myös postausten pituudesta – sopivasti luettavaa olematta liian pitkiä. Keep up with the good work!

 51. Uusi urheilukello antaisi varmasti uutta puhtia omaankin tekemiseen. Sun blogi on ihan älyttömän hyvä ja crossfitistä on aina mukava lukea!:)

 52. Mukana arvonnassa! Ihana blogi, erityisesti treenivinkkejä ja kotitreenejä yms on mukava lukea:)

 53. Toimivan kuuloinen tuo kello, olisikin mukava testata sitä tavallisen sykemittarini rinnalla, jolloin näkisin päivän askelmääräni sekä voisin kuunnella musiikkia kellon kautta.

  Blogisi on tosi kiva, tykkään erityisesti ravintojutuista, erilaisista kehonhuoltojutuista sekä terveysaiheisista jutuista. Jos jotain saa toivoa lisää, niin ruokapäiväkirjoja, my day -tyyppisiä postauksia sekä sellaisia juttuja, joissa testaat jotain liikuntavälinettä, tuotetta tai uutta elintarviketta ja kirjoitat siitä pienen ”arvostelun”.

 54. Tykkään todella lukea blogiasi ja varsinkin viimeaikaiset vastauspostaukset lukijoiden kysymyksiin on ollut mielenkiintoisia 🙂 Blogisi ansiosta olen saanut myös taas lisää motivaatiota huolehtia kehonhuollosta muun liikunnan ohella, joten kiitos siitä! Viime aikoina on hieman tuntunut, että postauksesi ovat lyhyehköjä ja joskus niihin jää kaipaamaan lisää sisältöä. Esim. kuinka syödä halvalla terveellisesti olisi ollut kiinnostava aihe, mutta lopulta siitä jäi käteen aika vähän mitään konkreettista. Itsekin syön opiskelijana lounaan koululla monena päivänä viikossa ja tuntuu, että välillä esim. ruuan määrien ja terveellisyyden arviointi on aika hankalaa. Niinpä tähän liittyen olisikin kiva saada jonkinlainen vinkkipostaus, jos toiveita saa esittää 🙂 En kuitenkaan tarkoita, että kaikkien postausten pitäisi olla kilometrien mittaisia tai jotenkin super syvällisiä. Lyhyitä ja napakoita postauksia on niitäkin mukava silloin tällöin luke 🙂

 55. Mukana arvonnassa! 🙂
  Tykkään blogissasi oikeastaan kaikesta, hyvä kokonaisuus. En tiedä oletko tehnyt, mutta venyttelyvideo olisi tarpeen niin voisi sen mukana tehdä itsekkin 🙂

 56. Oon nyt jonkin aikaa lueskellu sun blogia ja tykkään siitä kovin! Itse mietin liikunta aiheista ammattia, joten olisi kiva kuulla lisää sun opsikeluista siellä Pajulahdessa ja muutenkin sen paikan ihmisistä yms. Tunnut myös hyvin huoltavan kehoas ja olis kiva kuulla siitä lisää vinkkejä, kun painotat aina kuinka tärkeää se on!

 57. Löysin blogisi vasta joitakin päiviä sitten ja nyt olen ahminut sitä kaiken vapaa-aikani. Kaikkea en ole vielä ehtinyt lukemaan ajatuksen kanssa, mutta jo lukemaani olen tyytyväinen. Ihanan monipuolinen ja rehellinen blogi! Jatkoa innolla odottaen – kunhan nyt kaikki vanhemmatkin saisi luettua. 😉

 58. Näitä vitnessijutuja tullee sellailtua aina välillä, ja aina ku sielä vilahtellee jottain tekniikkaa niin kyllähä se miestä kiinnostaa kovasti.

 59. Mun mielestä täällä on jo monipuolisesti juttua eri asioista, mutta jos jotain toiveita tai jotain on niin itse tykkään lukea mielipidetekstejä, arvosteluita ja omia kokemuksia eri jutuista. Kaikennäköiset testaukset (laitteet, liikuntalajit, ruoat, palvelut) ym. ovat mukavaa luettavaa. PLUS itse tykkäsin siitä mustasta tekstistä enemmän, jotenkin tuo harmaa näyttää niin hailulta omaan silmääni (tosin ei sekään nyt mikään ylitsepääsemätön ole 😛 )

 60. Kivan näköne toi kello, sille olis kyllä käyttöä! Ja tosta sun koulusta ois kiva kuulla lisää. Vaikka et minkälaisia tuntei teil on siel tai mitä aiheita käsittelette yms..:)

 61. Sun opiskelusta ois kiva kuulla lisää 🙂 Olis kiva saada toi kello poikaystävälle, se on haikaillut tuon tyyppistä jo pidempään!

 62. Voi mikä ihana kello. Toivepostauksena treenivaatteet/lemppari merkit/mallit jne

 63. Tätä ois mahtava päästä kokeileen! Ois kiva kuulla lisää crossfitistä ja kehonhuollosta – se kun tuppaa itelläni vähän liian usein unohtumaan :/

 64. Tommost kelloo ois kyl tosi kiva päästä kokeilee. Sun blogis on parast, ettei tää oo semmonen perus fitness-blogi, mitä kaikki tuntuu nykyää olevan. Tarkotan siis esimerkiks että sä syöt ihan tavallist kotiruokaa, etkä elä jollaa omituisel kaiken mahollisen kieltäväl hiilariton-gluteeniton-maidoton-ruokavaliol 😀 Ja muutenkii kiva lukee sellast liikuntablogii, missä ei oo tähtäimenä jotkuu fitnesskisat, vaa ihan liikunnan ilo 🙂

 65. Oon seuraillu sun liikunta-aiheisia postauksia vasta vähän aikaa, mut sun blogia on mielenkiintosta lukea ja toi kello kyllä kans kiinnostaa paljon ;-D Kuinka hyödyllinen ja nätti ranteessa!

 66. Kiinnostais tämä kello! 👌🏻 miten paöjon kokemusta sulla on vesijumppien/hydrobicin ohjailusta? Olisiko sulla antaa joku konkrrettinen tuntisuunnitelma/malliesimerkki hydrobic-tunnista? Muutkin valmiit treenitunnit tai tuntisuunnitelmat kiinnostaa! Kiva lueskella 👍🏻

 67. Tämä olisi kyllä kätevä, kun en millään jaksa temppuilla sykevyön kanssa!

  Blogi on kiva ja tuo hyvää mieltä. Itse lueskelisin mielelläni lisää aerobisen ja CF-treenin järkevästä yhdistelemisestä, eli miten esim. sijoitella viikottaiset kolme juoksulenkkiä (pk ja vk) CF-harjoitusten (3-4 kpl/vko) lomaan niin, ettei kumpikaan kärsisi merkittävästi. Vaikka pari esimerkkiviikkoa avuksi.

 68. Kyseinen kello olisi mahtava! Niin ulkonäon kuin myös ominaisuuksien puolesta.
  Palautteen osalta sanoisin sen verran, että olisi mukava saada postauksia kehonhallinnasta ja venyttelystä (miten kehittyä tms.). 🙂 Positiivista sinun blogissasi on aktiivinen postaaminen. Olet myös hyvä kirjoittamaan ja aiheet ovat kiinnostavia!

 69. Vaikuttaa mielenkiintoiselta kellolta, mielelläni testaisin 🙂 Tykkään lukea erityisesti ruokavinkeistä! Mukavaa talvea 🙂

 70. Sun blogi on kiva ja motivaatiota antava! Olis unelma voittaa tollanen kello! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta