6 KYSYMYSTÄ: VASTAUSPOSTAUS OSA 5

Viimeistä vastauspostausta viedään, kiitos kaikista kysymyksistä! 🙂 

DSC_0905 (2)

Mikä/mitkä asiat ovat olleet tähän mennessä tärkeimpiä oppeja koulussa?

Tähän on vaikea vastata mitään yksittäistä asiaa, mutta oon oppinut paljon erilaisten tuntien suunnittelusta/sisällöstä sekä saanut varmuutta ohjaamiseen. 

Kuinka kauan toi sun koulu kestää/mikskä valmistut?

Valmistun liikuntaneuvojaksi. Koulu kestää mulla vain 2 vuotta, koska oon käynyt lukion ennen tätä. Peruskoulupohjaisilla menee 3 vuotta normaalilla tahdilla.

DSC_0870 (2)

Mitä mieltä olet vallitsevasta ortodoksiahurmoksesta ja hyvinvointibuumista?

Meinaat varmaan ortoreksiaa? 🙂 Mun mielestä on hienoa, että ihmiset ajattelevat omaa hyvinvointiaan. Välillä kyllä tuntuu, että porukalla näyttää jo menevän vähän yli, ja elämä pyörii kokonaan liikunnan ja ruokailun ympärillä. Se ei ole mun mielestä hyvä juttu… Jos hyvinvoinnista stressaa liikaa, koko juttu kääntyykin huonoksi. Myös psyykkisestä puolesta täytyisi pitää huolta.

Mitkä ovat ajatuksesi treenin ja terveellisien elämäntapojen suhteen? Otatko kuinka vakavasti/tiukasti jne?

Kyllä mä aika rennosti pyrin ottamaan. Haluan, että treenaamisessa ja ruokailussa pysyy nautinto, eikä hyvinvoinnista tule pelkkää suorittamista. Mun mielestä jokaisen pitäis pyrkiä tähän; normaali suhde esim. ruokaan ei ole tiukka, mutta on silti ”perusterveellinen”. Samoin treenin kanssa; urheilusta pitää nauttia, eikä maailma kaadu jos jokin treeni jääkin tekemättä. Totta kai itseään saa ja pitääkin välillä haastaa kohti terveellisiä valintoja, mutta maalaisjärjen on hyvä pysyä päässä. Viimeistään siinä vaiheessa, kun ruokailu ja liikunta tuntuvat aiheuttavan stressiä/paineita tai koko homma ahdistaa, on hyvä miettiä, onko oma suhde niihin ihan terveellä pohjalla. Omaa kehoa täytyy kunnioittaa, ja myös nautinnot kuuluvat elämään.

DSC_0887 (2)

Onko kukaan läheisesi / tuttusi sairastunut vakavasti?

On.

Onko sinulla vinkkejä hyvistä youtube treenivideoista tms?

Mä treenaan nykyään aika harvoin youtuben opastuksella, mutta jos joogaan, laitan jonkun ohjausvideon pyörimään. Aika paljon oon tehnyt Adrienen joogatreenejä.
Hyviä treenivideoita löytyy mm. Jillian Michaelsilta

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta