KUVIA MUN RUUISTA

Oon ottanut viimeaikoina enemmän kuvia ruuista joita oon syönyt, ja jaan muutaman otoksen toivottavasti inspiroiden teitäkin kohti parempia valintoja 🙂 Syön itse todella normaaleja ruokia, ja mulle ruuan maku on todella tärkeää. Ruoka on paljon enemmän kuin polttoainetta, siitä kuuluu nauttia! En pystyisi syödä joka päivä kanaa, riisiä ja kasviksia, mutta toki välillä tulee jotain tuon suuntaistakin tehtyä, jos ei keksi muuta.
Oon viimeaikoina yrittänyt tsempata enemmän ruokien vaihtelevuuden kanssa, tehdä vähän erilaisia juttuja ja kokeilla uusia mausteita. Vaikka tykkäänkin aika perinteisistä jutuista, niin kyllä alkaa makaronilaatikot pikkuhiljaa tulla korvista ulos. Siihenkin toki voisi keksiä jotain piristystä. 

Kuvia mun ruuista 1

Aamupala: kaurapuuroa, vadelmia ja maapähkinävoita 
Välipala: vihersmoothie (luonnonjogurtti, banaani, sitruuna, avokado, hamppuproteiini, lehtikaali)
Kevyt lounas: kasvispihvejä, avokadoa, raejuustoa, paprikaa, riisikakkuja kalkkunalla

Kuvia mun ruuista 2

Aamupala: smoothie (luonnonjogurttia, banaani, mustikoita) 
Lounas: riisillä ja jauhelihalla täytettyjä paprikoita, raejuustoa, kurkkua, salaattia
Iltapala: ruisleipää (margariinia, juustoa, paistettu kananmuna, paprikaa)

Koulussa en ole ottanut kuvia lainkaan, joten kuvissa on nyt lähinnä viikonloppu- ja lomaruokia. Koulussa syön lämpimillä ruuilla vähän tuhdimmin, ruoka on myös itsessään tuhdimpaa kuin mitä kotona tulee tehtyä. Nää kuvat oli nyt lähinnä tällasia nätimpiä annoksia, toivottavasti saitte näsitä edes vähän inspiraatiota! Mua ainakin kuvat inspiroi todella paljon, ja oonkin nyt yrittänyt panostaa blogin kuvapuoleen enemmän… 🙂

~ Amanda

amandasilver

2 vastausta artikkeliin “KUVIA MUN RUUISTA”

  1. Moi! Olen nyt taas yrittänyt palata takaisin terveelliselle polulle talven sairastelun ja syöpöttelyn jäljiltä, ja olin juurikin hakemassa inspistä ruoanlaittoon, ettei se nimenomaan mene pelkäksi kuivan kanan syömiseksi, kiitos tästä postauksesta 🙂

    • Moi ja kiitos kommentista! Ihanaa, että sait inspiraatiota tästä, tavoitteeni postauksen suhteen täytetty siis 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta