Miten korvata kahvipulla hieman terveellisemmin?

Yhteistyössä Nu3

Koska tammikuu on elämäntapamuutosten aikaa ja muutokset kannattaa aina tehdä hitaasti jotta niistä tulee pysyviä, annan teille tänään yhden yksinkertaisen vinkin, jolla pääsette lähemmäs tavoitettanne. Kuinka monella on ollut tapana syödä iltapäiväkahvin kanssa jokin herkku? Oletko miettinyt herkun poisjättämistä tavoitteen saavuttamiseksi?
Valkoinen sokeri on meille turhaa, ja sitäpaitsi se väsyttää. Turhat herkut kannattaa karsia pois ruokavaliosta, toki välillä voi herkutella, mutta jos tavoitteenasi on esimerkiksi timmimpi kroppa, kannattaa päivittäiset sokeribuustit unohtaa. Epäterveellisiä herkkuja voi nauttia esimerkiksi 1-2 päivänä viikossa, kohtuudella. Sen sijaan terveellisiä herkkuja voi nauttia vaikka päivittäin, ja tässä postauksessa annankin teille pari todella herkullista vinkkiä, joilla kahvipullan voi korvata hieman terveellisemmin.

DSC_0021 (2) – kopio

MUSTIKKAPIIRAS
Pohja:

2,5dl nu3 mantelijauhoa
2 kananmunaa
1,5 banaania
1rkl kookosöljyä
1rkl kookossokeria
Täyte:
1 kananmuna
1prk (2dl) kermaviiliä
2rkl kookossokeria
Lisäksi:
2dl mustikoita

Soseuta banaanit sauvasekoittimella. Sekoita kulhossa soseutettu banaani, kananmunat, mantelijauho, kookossokeri ja kookosöljy tasaiseksi massaksi. Voitele piirakkavuoka kookosöljyllä ja painele taikina mantelijauhoa apuna käyttäen vuoan pohjalle ja reunoille. Ripottele mustikat pohjan päälle.
Valmista sitten täyte sekoittamalla kananmuna, kermaviili ja kookossokeri kulhossa. Kaada täyte pohjan ja mustikoiden päälle. Laita uuniin 200 asteeseen ja anna paistua 25-30min. Anna jäähtyä.

DSC_0008 (2) – kopio

VIHERSMOOTHIE
1 kypsä banaani

Puolikkaan sitruunan mehu
2rkl Nu3 hamppuproteiinijauhetta
1/2 avokado
Kourallinen lehtikaalia
2dl luonnonjogurttia

DSC_0065 – kopio (2)

NU3 PROTEIINIPATUKAT

Nu3 suklaan makuiset proteiinipatukat ovat herkullinen ja kätevä välipala vaikkapa työpaikalla päiväkahvin kanssa, ne kulkevat helposti mukana, ovat hyvänmakuisia ja täyttäviä runsaan proteiinipitoisuutensa ansiosta. Pehmeys ja suklaakuorrute takaavat täyden nautinnon, joten suosittelen ehdottomasti valitsemaan proteiiniversion normaalin suklaapatukan sijaan!

Siinä muutama välipalavinkki, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan niitä ja hyödyntämään nu3:n tuotteita resepteissä! Näissä resepteissä onnistuin kyllä ihan erityisen hyvin, mulla oli aika kriittinen ja monipuolinen raati maistelemassa; maistui niin viiskymppiselle miehelle ja pullaa rakastaville keski-ikäisillä naisille kuin lapsillekin.

Ja hei, ei niitä oikeita pulliakaan kokonaan kannata hyvästellä! Kun välillä korvaa pullan jollain muulla, niin seuraavalla kerralla maistuu entistäkin paremmalta 😉

 ~ Amanda

amandasilver

Yksi vastaus artikkeliin “Miten korvata kahvipulla hieman terveellisemmin?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta