5 edullista joululahjavinkkiä terveydestä kiinnostuneelle

Joulu on jo ensi viikolla(!!!), ja jos teilläkin on vielä lahjat ostamatta, niin tästä postauksesta on toivottavasti hyötyä! Kokosin 5 hyvää lahjaideaa, joiden hinnankaan ei tarvitse huimata päätä.

Christmas gifts (2)

  1. Jouluna tulee mätettyä suklaata enemmän kuin koko vuonna yhteensä, joten tekee varmasti ihan hyvää vaihtaa tai korvata edes osa konvehdeista raakasuklaalla. Suklaan voi tehdä joko itse tai jos on yhtä huono raakasuklaan tekemisessä kuin minä, niin kannattaa turvautua valmiiseen.
  2. Treenivaatteita ei voi koskaan olla liikaa, ja uudet vaatteet ovat myös oiva motivaattori, kun on aika lähteä sulattelemaan joulukinkkua. Jos et ole varma lahjan saajan treenivaatemausta, lahjakortti urheiluvaateliikkeeseen kelpaa varmasti.
  3. TRX-naru kulkee kätevästi mukana minne vain ja on monipuolinen ja tehokas treeniväline. Jos teeäräksät ei nappaa, turvaudu johonkin muuhun treenivälineeseen: kahvakuula, vastuskuminauha, gymstick, nilkkapainot, joogamatto, käsipainot, jumppapallo… Lista on loputon.
  4. Ihanan inspiroivat terveyskirjat potkivat taatusti laiskimpanakin päivänä keittiöön tai lenkkipolulle. Lisäksi niistä saa hyviä ideoita ja lisää tietoa omiin tekemisiin. Mulla ei itselläni ole kuvassa näkyvää kirjaa, mutta seuraan Ellaa instagramissa, ja sen perusteella valinta tuskin menisi pieleen!
  5. Täsmällisen treenaajan pelastus on treenikalenteri, josta pääsee helposti seuraamaan omaa kehitystä ja merkkaamaan tulevia treenejä. Kalenterista löytyy myös hyviä vinkkejä treenailuun ja tuttujakin saatatte sieltä bongata, mun naama on nimittäin päässyt koristamaan joitakin sivuja 🙂

    ~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta