Tuo treenit omaan olohuoneeseesi

*Kaupallinen yhteistyö SportieTown

Eilen päätty edellinen arvonta, joten pistetään heti uutta kehiin 😉 Halusin nimittäin tulla kertomaan teille mun uudesta yhteistyöstä SportieTownin kanssa. SportieTown on verkkopalvelu liikunnan ja hyvinvoinnin edistämiseen. Se on lanseerannut palveluunsa uuden osion videotreeneille ja verkkovalmennuksille, jossa eri alojen ja lajien ammattilaiset sekä yrittäjät voivat tuottaa videomateriaalia palveluun, jota myydään edullisesti kuluttajille.
Homma toimii siis niin, että teen heidän nettisivuilleen treenivideoita, ja ihmiset saavat sieltä ostaa itseä kiinnostavat treenit. Näin saadaan helposti ja edullisesti treenit juuri sinne missä itsekin ollaan – mä pyrinkin käyttämään videoissani mahdollisimman vähän välineitä, jotta kuka vaan voi tehdä treenit missä ja milloin vain. Toki osassa videoista aion käyttää myös välineitä, mutta haluan kuitenkin tuottaa myös sellaista materiaalia, jota jokainen pystyy hyödyntämään.

DSC_0566 (2)

Oon tästä yhteistyöstä aika innoissani, sillä samalla kun tienaan hieman rahaa, saan ohjausharjoitusta sekä kokemusta videossa esiintymisestä ja videoinnista ylipäätään. Mun kanavalta löytyy yksi ilmainen näytetreeni, käykääs tsekkaamassa! Lisäksi siellä on tehokas patteritreeni vatsalihaksille, ja lisää treenejä tulee toki mahdollisimman usein! Varsinaiset treenit ovat sellaisia, jotka ohjaan kokonaan alusta loppuun, joten asiakkaat voivat vain keskittyä tekemiseen.

PicMonkey Collageh

Kaksi teistä saa itselleen ilmaiseksi vatsatreenivideon kommentoimalla tähän postaukseen ja kertomalla, millaisia treenivideoita olisitte kiinnostuneita näkemään jatkossa. Osallistumisaikaa on viikko, eli 7.12. asti! Voitte osallistua myös sähköpostilla ([email protected]).

~ Amanda

amandasilver

5 vastausta artikkeliin “Tuo treenit omaan olohuoneeseesi”

  1. Aikalailla sulla olikin semmosta mitä toivoisin. Ilman välineitä, voi tehdä missä tahansa.

  2. Joku kropan aamulla herättävä max 30min kestävä treeni ilman välineitä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta