Laji, jota jokaisen pitäisi kokeilla

Tiedättekö mitä? Olin keskiviikkona iloisempi kuin aikoihin, hymyilin oikeesti ihan koko päivän. Selitin suu vaahdossa, hehkutin, nauroin, välillä hypin melkein tasajalkaa. Syynä tähän ihana ilmajooga, jota pääsin kokeilemaan toista kertaa (ekan kerran fiilikset täällä). Siis ihan uskomatonta, miten joku asia voi tehdä niin iloiseksi?! Muistan kyllä, että olin ekankin kerran jälkeen ihan taivaissa, mutta en mä muistanut, että se fiilis oli oikeesti näin siisti!

DSC_0027 (2)

DSC_0028 (2)

DSC_0020 (2)

DSC_0050

Pääsin siis Nooran bloggaajakaverina mukaan Esport Bristolin ja Lenovon järjestämään joogatapahtumaan. Lenovolla oli tapahtumassa erilaisia tabletteja ja koneita, joissa oli aika mielenkiintoisia toimintoja. Osalla laitteista pystyi heijastamaan näytöllä tapahtuvat jutut suoraan seinälle tai valkokankaalle, osassa oli ympäri kääntyvä näyttö ja yksi kone oli ihan mielettömän ohut. Mä en oo oikeestaan ikinä ollut kovin kiinnostunut mistään elektronisista laitteista ja mulle kelpaa hyvin myös ne ei-niin-hienot laitteet, mutta olihan noi nyt silti aika mageita!

DSC_0045 (2)

DSC_0080 (2)

 

DSC_0158

DSC_0197 (2)

DSC_0203 (2)

Tapahtumassa oli myös jooganäytös ja ilmajoogan kokeilutunti. Oli ihanaa heittäytyä silkin varaan – välillä mentiin pää alaspäin ja lopuksi piiloudutiin silkin sisään rentoutumaan. Mieli tyyntyi ja keho rentoutui.

Selailin itseaisassa jo hieman joogasilkkien hintoja, olis aika makee saada tollanen itselle. Saatiin myös lahjakortit Esport Bristoliin loppuvuodeksi, joten aion ottaa tavoitteeksi käydä nyt loppuvuoden kerran viikossa leijailemassa ja taikomassa kestosmilen naamalle. 🙂 Jos hommaisin itselleni ton silkin, niin olis kivaa oppia ensin vähän lajista, jotta osaa sitten itsekin tehdä kaikenlaisia kivoja juttuja. Oon ehkä löytänyt itselleni toisen lajin, oon niin innoissani!

DSC_0097

 

Jos teille tulee joskus mahdollisuus kokeilla ilmajoogaa, niin kokeilkaa!!!

Ps. Veilä sunnuntaihin asti aikaa osallistua arvontaan!

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta