My day – peruspäivä Pajulahdessa

My day -postaukset on sellasia joita moni toivoo ja niitä on vieläpä kiva tehdä! Tällä hetkellä päivät on muutenkin aika erilaista kuin aiemmin, joten nyt on hyvä aika tehdä jo uusi postaus mun peruspäivästä Pajiksessa.

DSC_0107

DSC_0113

MY DAY

Klo 7.20: Laitoin herätyskellon soimaan 10 minuuttia myöhemmin kuin normaalisti, sillä nykyään oon aamuisin aika nopea. Aamutoimissa menee vartti jonka jälkeen suuntaan aamupalalle.

Klo 8.00: Tunti alkaa. Aiheena motoriset perustaidot.

Klo 9.10: Karkaan tunnilta ja suuntaan kohti terveyskeskusta ja verikokeita. Jospa sieltä selviäis jotain noista selkäongelmista.

Klo 10.00: Menen elämäni ensimmäiselle body pump -tunnille. Aika hapokasta ja kivaa!

Klo 11.15: Ryhmäliikunnasta suuntaan suoraan lounaalle ja suihkuun.

Klo 12.30: Koulu jatkuu. Vuorossa Pajulahden työntekijöiden työhyvinvointiviikon suunnittelua. Kouluhommien lomassa välipalaa!

Klo 15.30: Koulu loppuu. Käyn kämpällä tekemässä itselleni matchalaten, samalla kuvaan sen blogia varten.

Klo 16.00: Hieronta! Olkapäät on vihotellut viimeaikoina, joten yläselkä, hartiat ja olkapäät pääsevät käsittelyyn. Hieronnan jälkeen tuntuu, ettei olis hartioita enää ollenkaan kun olo on niin rento 🙂

Klo 17.00: Hieronnasta menen suoraan päivälliselle. Naama näyttää just siltä, että olisin nukkunut kaksi vuorokautta putkeen, mutta antaa näyttää 😀

Klo 17.20: Tulen kämpälle ja alan tekemään blogihommia. Matchajuttujen kuvailua, matchapostauksen viimeistelyä ja julkaiseminen. Lisäksi suunnittelen blogiin hapottavan jalkatreenin, joka tosin täytyy vielä testata myöhemmin.

Klo 19.45: Lopetan blogihommat ja vaihdan vaatteet venyttelyä varten.

Klo 20.00: Tarkoitus oli siis vain venytellä Nooran kanssa, sillä mut on hierottu, mutta puolen tunnin venyttelyn jälkeen karkaan voimistelemaan. Aloitan siitä, että uskallan kaatua patjalta käsilläseisonnasta volttimonttuun, ja puolen tunnin päästä osaankin jo puolivoltin!

Klo 21.10: Kämpälle, suihkuun ja iltapalalle. Pari kaveria tulee vielä meille hengailemaan.

Klo 23.15: Nukkumaan! Tosin unta saa odotella hetken, liian piristävä ilta vissiin 😀

Sellainen on aika perus päivä Pajulahdessa, tosin toi oli sieltä ei niin kiireisestä päästä. Koulu- ja blogihommia, treeniä ja iltaisin hengailua. Ihan kivaa, normaalia arkea 🙂 Tosin joskus vähän turhan kiireistä, mutta onneksi ei joka päivä.

~ Amanda

 

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta