Colorful food

Heips! Söin yksi päivä aika värikkään lounaan, ja halusin tulla muistuttamaan myös teitä värikkäästä syömisestä. Ennen värikkyyttä painotettiin paljon enemmän, nyt tuntuu, että vihreä on noussut ylitse muiden. Mä itse suosin vihreän lisäksi myös keltaista, punaista, oranssia, sinistä…

Kuvassa tuo oranssi sose on muuten bataattimuusia, mä tykkään välillä perunamuusin sijaan tehdä muusin muista kasviksista, esimerkiksi parsakaalista. Oikeestaan noissa muusikasviksissa vain mielikuvitus on rajana! Mausteillakin saa jo paljon aikaan, kokeilkaa rohkeasti uusia juttuja, huomaan itsekin usein olevani liian varovainen niiiden kanssa. Mä laitoin tohon bataattimuusiin yrttisuolaa, mustapippuria, valkosipulia ja tilkan maitoa. Ja hyvää tuli, varsinkin valkosipulin maku sopi lohen (jota lautasella myöskin oli) kanssa hyvin yhteen, en ollut ennen kokeillut! Ensi kerralla pitää varmaan laittaa valkosipuli suoraan kalaan. Kivoja uusia makuelämyksiä, niin piristävää! 🙂

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta