I can I will

*Kaupallinen yhteistyö House of Brandon

Musta on tullut kovinkin muodikas tyyppi, kun höpisen täällä vaatteista nykyään harva se päivä 😉 Tällä kertaa tulin kertomaan teille näistä ihanista pöksyistä, jotka sain House of Brandonilta.

Jos multa kysytään, niin treenivaatteita ei voi koskaan olla liikaa, varsinkin kaikki kivannäköiset treenitrikoot on niin mun juttu! Piristää kummasti päivää ja treenejä kun on jotain ihanaa mitä pistää päälle. Välillä vaan sattuu tarvitsemaan vaaleanpunaisia söpistelyhousuja kun taas joku toinen päivä saattaa armeijakuosi olla ainut vaihtoehto, joten kaapista on hyvä löytyä kaikenlaista.

Näissä trikoissa parasta on ulkonäön lisäksi hyvä istuvuus/napakkuus. Tykkään myös pitkistä ja kapeista lahkeista. Housut pysyy siis hyvin jalassa, mikä on todella tärkeää treenatessa. Mä en ainakaan halua kuluttaa treenejäni housujen pitämiseen kaksin käsin korvissa.

DSC_0001

DSC_0019

DSC_0035

DSC_0043

DSC_0072

DSC_0089

Housut: House of Brandon

Kuvat: Noora

~ Amanda

amandasilver

2 vastausta artikkeliin “I can I will”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta