Köysikiipeily + VIDEO

Mä oon crossfitin ja koulun alun myötä alkanut treenaamaan enemmän myös oman kehon painolla. Oon tehnyt todella monia eri liikkeitä, ja ajattelin tänään antaa teille yhden hyvän liikevinkin jota en itsekään aiemmin ollut ihan näin tehnyt. Kehonpainojutuissa huomaan kehittyväni aika nopeasti ainakin näin alussa, mikä pitää hyvin motivaatiota yllä.

Köysikiipeilyä olin tehnyt aiemmin ala-asteella, seuraavan kerran kokeilin kiipeilyä muistaakseni On Ramp -kurssilla. Taito ei ollut kadonnut, tosin tekniikka meni vähän uusiksi 😀 Kiipeilyä ilman jalkoja taas kokeilin ekaa kertaa vasta tänä kesänä, ja homma sujui yllärin hyvin! Kropalla kun antaa vauhtia kiipeämiseen, niin hyvänä päivänä saatan löytää itseni katon rajasta (tosin vain salilla, siellä kun toi köysi on hieman lyhyempi niin ei tarvitse kiivetä niin korkealle kuin koulussa :D). Ilman vauhtia homma on selvästi rankempaa, mutta siinäkin kehittyy kun vaan tekee!

 

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta