Sporttinen arkityyli

Heippa! Kävin tänään Myrtsin kirpparilla ja en kestä sitä epätoivoa joka iskee joka kerta kun pitäis etsiä normaaleja vaatteita! Oon melkeen aina ihan hukassa oman tyylini ja jopa kroppani kanssa. Monet kivat vaatteet kiristää hartioista ja tuntuu, ettei mikään sovi/istu mun päälle. Mitään kovin naisellista en tykkää käyttää, farkut ja joku kiva (kolitsi)paita kelpaa. Tai ainakin on kelvannut tähän asti, mutta jotenkin tuntuu, että voishan sitä joskus jotain muutankin pukea…

Päätin kaivaa pinterestistä jotain kivoja sporttisia asuja, sillä sporttisuus on sellanen juttu josta tykkään myös arkiasuissa! Ja epäilen, etten ole ainut 😉

Sporttiasukollaasi (pinterest)

Saa vinkata omia tai muiden hyviä muotiblogeja, joista saisi inspiraatiota sporttiseen pukeutumistyyliin!

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta