ARVONTA ja kehonhuolto hierontarullan avulla

Sain kuntokaupalta kehonhuoltohaasteen kunniaksi testiin hierontarullan. Hierontarulla on loistava apu kropan jumeihin, sillä oikein käytettynä se avaa tehokkaasti lihaksia. Tämä rulla jonka sain testiin, on mun mielestä aika monipuolinen, sillä se ei ole liian kova eikä pehmeä. Lihakset saavat siis kunnolla hierontaa, mutta kovemmissa rullissa mulla on ollut yleensä ongelmana se, ettei arimpia lihaksia pysty niillä rullailemaan koska yksinkertaisesti sattuu ihan liikaa. Rullailun kuuluu tuntua, mutta lihas on pystyttävä rentouttamaan, joten turhan rajusti sitä ei kannata tehdä.

Tällä hierontarullalla pystyy hyvin käydä koko kropan läpi päästä varpaisiin. Jopa selän hierominen onnistuu, sillä rulla antaa kuitenkin sen verran hyvän periksi, eikä paina ikävästi selkärankaa. Ja silti se on riittävän jämpti. Kätevää! Ainoana miinuksena sanoisin takareisien ja pakaroiden hieromisen, sillä ainakin mulla ne kestää aika kovaakin runnomista, mutta näidenkin lihasten hieromista saa tehostettua parilla pikkujutulla.

Käyn nyt läpi rullailun perusjuttuja ja annan muutaman vinkin, joilla saatte lihakset vähän tehokkaammin vetreiksi.

DSC_0009

Pohkeita tykkään käydä läpi niin, että rullailen pohkeita ensin normaalisti ja sen jälkeen etsin kipeimmän kohdan, pysäytän siihen ja laitan vielä toisen jalan kuvan mukaisesti painoksi tehostamaan. Tästä lähden ojentamaan ja koukistamaan nilkkaa vuorotellen n. 10 kertaa. Ja sama juttu toiselle pohkeelle.
Älä unohda hieroa penikoita!

DSC_0013

Mainitsin jo toissa aiemmin, että pakaroihin mun on vaikeampi saada tuntumaa. Tai oli, kunnes mua valaistiin neuvomalla laittamaan jalat kuvassa olevaan asentoon. Ja kyllä alkaa muuten tuntumaan paremmin! Pakaroissakin kannattaa kiinnittää huomiota siihen, ettei hinkkaa vain yhtä kohtaa, vaan kallistuu myös vähän enemmän sivuttain, jolloin pakaroiden sivuosatkin(?) saavat osansa hieronnasta.

DSC_0015

Takareisien rullauksessa kannattaa olla tarkkana siitä, että lihas pysyy rentona. Kokeile pitää peppu maassa. Tällöin kannattaa kuitenkin laittaa toinen jalka painoksi rullattavan jalan päälle. Rullailusta on enemmän hyötyä, kun lihas on aivan rento.

DSC_0018

Reiden ulkosyrjät on myös helppo rullailla. Ainakin mulla on vaikeuksia saada venytyksiä tuntumaan reiden ulkosyrjällä, joten rullailu on hyvä tapa saada myös nuo lihakset huoltoon. Rullan voi myös pysäyttää kipeisiin kohtiin ja pitää siinä hetken, niin ulkoreisissä kuin muissakin lihaksissa.

DSC_0022

Tämä rulla on täydellinen selän hierontaan. Onko täällä muita, kenellä on yläselän lihakset jatkuvasti jumissa? Voin kertoa teille, että rullailu tuntuu niiiiiiin ihanalta!

DSC_0023

Etureisiä rullaillessa jämähtää helposti rullaamaan vain yhtä kohtaa, mutta kannattaa rullailla kunnolla koko lihaksen pituudelta polven yläpuolelta lonkankoukistajaan asti.

DSC_0031

Tämä liike tuntuu ihanasti siivissä. Tässä samassa asennossa on helppo käydä läpi myös käsien ojentajalihakset.

Tänään onkin viimeinen syyskuuta, joka meinaakin kehonhuoltohaasteen loppumista. Itse palkitsen itseni huomenna menemällä hierojalle, mutta en jätä teitäkään ihan tyhjin käsin 😉 Joku onnekas saa nimittäin samanlaisen putkirullan kuin kuvissa. Arvontaan voi osallistua jättämällä palautetta kehonhuoltohaasteesta ja kertomalla, olisko tällaset samankaltaiset teemakuukaudet/haasteet jatkossakin kivoja. Osallistuuko näihin edes kukaan? 😀

Osallistumisaikaa on 7.10.2015 asti. Muistakaa kirjoittaa sähköpostiosoitteenne siihen varattuun kenttään!

*Yhteistyössä kuntokauppa.fi.

~ Amanda

amandasilver

116 vastausta artikkeliin “ARVONTA ja kehonhuolto hierontarullan avulla”

 1. Olen itse ollut todella saamaton kehonhuoltoa kohtaan ja nyt miettinyt että sitä tarvitsisi kyllä lisätä 😄 Mielestäni ohjeesi ovat olleet selkeitä ja varmasti käyttäisin näitäkin ohjeita jos minulla olisi putkirulla 😉

 2. Moi, itse tykkäsin tästä teemakuukaudesta tosi paljon! Sain uusia vinkkejä. 🙂 Itselläni jää kehonhuolto aina minimiin, joka tuli huomattua viimekesäisten kramppitilojen ja päänsärkyjen jälkeen. :/ Nyt olenkin yrittänyt panostaa siihen enemmän, mutta vielä olisi paljon kehitettävää. Olen miettinyt tollasen rullan ostamista, joten kokeilen nyt eka osuisiko arpaonni. :p Hauskaa syksynjatkoa.

  Ps. Noi pinkit pökät näyttää superhyviltä sun päällä!!

 3. Moi!
  Lisää vain erilaisia haasteita, itse ainakin paremmin tartun niihin kun on joku innostamassa/ohjeistamassa. Kiitos siis sinulle 🙂
  Mulla on jotenkin mennyt kokonaan ohi nuo putkirullat, nyt on sellainen tunne että pakko saada tuollainen, mukana siis arvonnassa!

 4. Kehonhuoltohaaste toimii hyvänä muistutuksena kehonhuollon tärkeydestä. Se tulee skipattua niin helposti, ja tällä hetkellä melkonen kokovartalojumi onkin päällä!

 5. En ookkaan aiemmin sulle kommentoinut, mutta nyt on ihan aihetta! Kehonhuoltojaaste tuli itselleni todella hyvään kohtaan, mutten ottanut sitä haasteena. Päätin panostaa enemmän lehonhuoltoon tän haasteen innoittamana, mutta en halunnut ottaa sitä orjallisesti mukaan arkeeni – ihan siitä syystä, että kesä oli itselleni rankka ja kaipasin rentoutta ja vapautta elämääni. Mitä useammin sain itselleni raivattua aikaa kehonhuollon merkeissä, sitä enemmän aina ymmärsi kuinka suuri vaikutus sillä oli myös mun mieleeni ja henkiseen vointiin! Ja vointi on noussut paljon ihan kehonhuollon antaman rentoutumisen puolesta. Kiitos hirveästi kaikista tipseistä ja innoituksesta, koen saaneeni kerättyä voimia takaisin ja olo on kaikin puolin parempi kuin hetkeen! Toki harrastan myös tavoitteellista treenaamista salilla, mutta kehonhuolto on tullut myös siihen tärkeänä ja hyvänä tasapainona. Eli, mun kohdalla mentiin pääkoppa etusijalla kehonhuoltoa ajatellen, ja koko tyyppi on hyötynyt siitä samalla. Kiitos! <3
  Rauhallista syksyä!
  T. Lotta

 6. Kehonhuolto on kyllä minullakin se osa-alue, joka tulee välillä laiminlyötyä. Itselläni on kotona vain ilmastointiputki, joka kovuudessaan on vähän turhan epämukava ”kidutusväline”, eikä sitä sen takia tule kovinkaan usein käytettyä. Ohjeet olivat hyviä ja kannatan teemakuukausi-ideaa! 🙂

 7. Kehonhuoltohaasteet, joista olen tehnyt ”julkisia”, ts.kertonut niistä muillekin kuin vain itsekseni suorittanut, ovat onnistuneet parhaiten -pienen paineen alla ei lähde lipsumaan niin helposti 🙂 Eli kyllä noilla haasteilla saa jotain aikaankin!

 8. Harvemmin tulee kyllä osallistuttua mihinkään teemakuukausiin. Kehonhuoltoa täytyisi kyllä tehdä enemmän, tuntuu että paikat on aina jumissa 😀

 9. Kehonhuoltoa tulee kausittain tehtyä paljonkin, mutta välillä ”unohtuu”. Haasteet toimii hyvänä muistuttajana!

 10. Teemakuukaudet on mun mielestä kivoja, vaikka ei oma osallistuminen aina ihan sataprosenttista ole. Näistä saa kuitenkin hyvän rutiinin päälle ja muutenkin innostaa satsaamaan siihen teeman mukaiseen asiaan:) Ja putkirulla tulis kyllä tarpeeseen.

 11. Vielä viime vuonna kehonhuolto oli mulle täyttä rutiinia, kai vaan kyllästyin venyttelemään koko ajan käyttäen samoja liikkeitä… Kyllähän tällaset haasteet hiukan saa jotain tekemään (ainakin kun on kilpailuhenkinen) mutta kyllä siihen yleensä tarvitaan jotain mikä saa kunnolla innostumaan. Putkirullausta en ookkaan ikinä koittanu, se vois olla ihan mukavaa vaihtelua! 🙂

 12. Kehonhuolto projekti on ollut hyödyllinen.varsinkin huomaa eron töissä. Toimistotyössä tulee istuttua paljon ja nyt kun on keskittynyt huomioimaan enemmän kehonhuoltoa niin olo on pirteämpi ja rennompi 🙂 tattis!

 13. Oon miettiny jo pitempään ton putkilon hankkimista, se on vaan sit jääny. Teemakuukausi oli tosi kiva ja jatkossakin vois olla joskus jotain samantyyppistä:)

 14. Haaste oli hyvä ja lisäsi kehonhuoltoa, vaikkakaan ihan tavoitteeseen ei vielä päästy, Hiljaa hyvä tulee 😉 vastaavalaiset teemakuukaudet/-viikot ovat siis tervetuleita 🙂

 15. Kyllä mä ainaki tykkään tällasista teemakuukausista! Etenki tästä kehonhuollosta on ollu hyvä saada aika ajoin muistutuksia, se ku on mullaki sellanen asia mikä vähän tuppaa unohtumaan…. 😀 putkirullausta pitäis kyl iteki opetella, oon pari kertaa kokeillu mut en oo oikee ymmärtäny et mitä siinä pitäis tehä, eli kiitos näistä vinkeistä!

 16. Musta tää on ollu ihan superkiva! Lisää vaan tälläsiä! 🙂 Tää on saanut mut ymmärtään miten tärkee se kehonhuolto on, ja on saanut mua motivoitua siihen.

  moonika00pelkonen @gmail.com

 17. Lisää vaan tällaisia. 👍😀 huippua! Itse kävin viimeviikolla ekaa kertaa putkirullaamassa; oli kivaa mutta myös kauheaa. 😂 Pitäis vissiin venytellä hieman useammin.

 18. Nää on just hyviä! Koko elämäni tanssia harrastaneena, ja vuosi sitten lopetettuani, on ollut tosi vaikea löytää taas kehonhuollon ihanuus.. Nykysin musta on tullut ihan sali-punttimimmi, mikä on jäykistänyt lihaksia ja kroppaa entisestään. Tässä kuussa otin itseeni niskasta kiinni ja pidin sen päivittäisen huoltohetken, vaikkakin niinkin pienen kuin pohkeiden venyttelyn, mutta pääasia että tein! Joten ehdottomasti jotain tämmösiä tsemppihaasteita jatkossakin 🙂 joku core juttu vois olla mahti seuraavaksi 😉

 19. Ehdottomasti tällaisia haasteita lisää! 😊 Saa hyviä vinkkejä ja motivaatiota omaan tekemiseen. Kyllä tulisi tarpeeseen tuollainen rullakin 😉

 20. Hei tuo kehohuoltohaaste kuullostaa hyvältä, kerta tulee itelläki jätettyä sitä aivan liian vähäiselle ! Pitäs alkaa skarppaamaan itellä siinä iha urakalla ::)

 21. Kehonhuolto on tosi tärkeää, sen oikeastaan huomaa vasta kun rasitusvamma iskee. Haasteita ehdottomasti jatkossakin!

 22. on niin kaua pitäny hankkia tommonen !! mutta koskaan muka saanu aikaseksi 😄 se on niin hyvä ku saa hyvin paikat auki!

  • ja vielä siitä, oon venytelly suht paljon aina, mutta pitäs vielä vähä skarpata pitkien venyttelyjen kanssa 😁 lisää haasteita vaan 🙂

 23. Hei! Itse tykkäsin haasteesta paljonkin. Sainuusia vinkkejä ja mikä parasta aloitin huoltamisen taas. 🙂 Sille olikin aihetta, ekalla venyttely kerralla kun tunsin oikein kun se veri lähti kiertämään… Oli vissiin hetki mennyt edellisestä kerrasta.

 24. Kannatan teemakuukauksia! Olen pitänyt siitä kun saa vinkkejä ja voi samalla uppoutua itsekin tiiviimmin tiettyyn aihepiiriin. Olisipa maukkaan värinen putkirulla ja sopisi vielä sisustukseen 😀 osallistun siis arvontaan, vaikka arpaonni ei yleensä suosikaan!

 25. Teemakuukaudet tuovat vähän vaihtelua ja motivoivat ittiäkin poikkeamaan kaavoista 😊

 26. Kehonhuollon monipuolisena pitäminen ja piristäminen ovat haasteita. Vaihtoehtoja perusjutuille, mitkä ovat jo käytössä, vaikka haaasteiden muodossa.

  Kiitos aktiivisuudesta 🙂

 27. Erittäin hyvä haaste ja hyvällä & ajankohtaisella välineellä! Ehdottomasti tälläisiä lisää ja juurikin paljon valokuvia erilaisista tavoista & liikkeistä, joita voi sitten itsekin kokeilla!

 28. Lisää haasteita vaan, motivoi kummasti asioihin, jotka meinaa muuten laiminlyödä! 😀

 29. Syyskuun kehonhuollot on mennyt noh, päin peetä 😀 Mutta aion ottaa nyt niskasta kiinni ja viikkoon yhtenä iltana superpitkät venyttelyt ja sitten pari kertaa viikossa hiukan lyhyemmät venyttelyt. Hierojalle pitää myös nyt varata aika.

 30. Tykkään kovasti sinun kehonhuoltopostauksista ja tosi hyvistä kuvista. Ne saavat minutkin laiskajaakon aina miettimään omaa toimintaa ja aloittamaan itsekin huoltamaan itseäni. Osallistun pirteän rullan arvontaan.

 31. Tälläset haasteet on tosi kivoja, saa itsekin vähän tsemppiä esim kehonhuoltoon:)

 32. Teemakuukaudet on kivoja eli lisää vaan.
  Kehonhuolto tahtoo aina jäädä tekemättä niin tärkeää kuin se olisikin.

 33. Sulla on tosi kivoja postauksia, ja tää kehonhuoltokuukausi oli huippu! Tankotanssi-/akrobatiaharrastelijana liikkuvuus on tosi tärkeetä ja tykkään mm joogasta tosi paljon mutta oon niin laiska tekeen mitään yksin 😀 nyt tuntui että oli muitakin tekemässä kehonhuoltoa jaksoi siihen itsekin panostaa paremmin. Eli lisää vaan teemakuukausia! 🙂

 34. Tällaset haasteet ja teemat on kivoja! Kuvat ja ohjeet on olleet sulla selkeitä, aina saattaa jäädä jokin liike muistiin että tuota kokeilen, vaikka en ole haasteisiin lähtenytkään mukaan. Ja tuttujakin juttuja muistaa taas ottaa käyttöön kun näkee, esim. näitä rullailuja sais tehdä vähän useemmin 😉 Viimeisin mitä oon pariin otteeseen jo harjotellut on kyykyssä oleminen =)

 35. Tosi kiva oli tää kehonhuoltohaaste. Kehonhuolto on se joka helpoiten jää varsinki tälläsen joka treenailee ja urheilee fiiliksen pohjalta ja tekee sitä mikä tuntuu sillä hetkellä kivalta 😉 vaikka on esim venyttelykin kivaa ku huomaa tuloksen!

 36. Kehonhuoltokuukausi -teema on ollut huippu hyvä ja on antanut paljon vinkkejä ja ideoita.
  Olisin erittäin onnellinen jos onnetar suosisi ja voittaisin putkirullan! Uskon, että sen myötä kehonhuoltoon olisi helpompi panostaa hieman useammin. 🙂

 37. Oon huono ottaan haasteita vastaan, mutta vinkkejä olen saanut!! Ja niin tärkeästä aiheesta. Rulla ollut ostoslistalla jo kauan, mutta jäänyt vaan. Suosisipa nyt arpaonni.

 38. Tosi hyviä nää teemajutut! Saa paljon vinkkejä ja motivaatiota kun ei yksin tarvii tehdä vaan voi lukea sun kokemuksia 🙂 Uusia ideoita tulee myös valtavasti ja niitä kun itse vielä muokkaa nin ei käy tylsäksi.
  Putkirulla ois kylä mahtava, salilla yrittänyt rullailla mutta oishan se ihan huippua kun kotona ois kätevä apuväline ja ehkä saisin äitiinkin innostusta kun hän on ”hieman” kankea ja valittelee notkeuden puutetta 😁

 39. Kehonhuoltohaaste on tosi kiva. Itse venyttelen päivittäin mutta muunlainen kehonhuolto on vieraampaa ja onkin hyödyllistä saada uusia vinkkejä kehonhuoltoon. Kaikenlaiset teemakuukaudet kiinnostavat, valitset vaan mahdollisimman monipuolisesti eri teemoja.

 40. Kävin tiistaina hierojalla, ja tajusin taas kuinka LIIAN VÄHÄN huollan kehoani, teki nimittäin niin kipeää 😀 Miksi se on (olevinaan) niin vaikeaa?! Foam roller kotona olisi kyllä huippu, että arvonnan tuloksia odotellessa, hheh 🙂

 41. Lisää 🙂
  Mulle hieroja suositteli jalkoihin tuota rullausta, en vain ole vielä ehtinyt hommata..

 42. Hasteet on aina kivoja! Ja toiveissa ollut tuollainen rulla, joten nää vinkit oli aika hyviä! 🙂

 43. Tykkään ite hirveesti tämmösistä postauksista, jossa on paljon havainnollistavia kuvia! Mielikuvitus meinää itsellä loppua kehonhuollon suhteen, joten kuvalliset ohjeet tulee kyllä tarpeeseen! Ja niin tulisi putkirullakin… 😉

 44. Lisää vain tälläisiä haasteita! Ne tuovat kivaa lisätsemppiä omiin treeneihin ja monipuolisuutta! 🙂

 45. Tykkäsin paljon teemakuukaudesta! Itsellä kehonhuolto välillä tuppaa unohtumaan, joten tästä sai paljon tsemppiä ja vinkkejä. Lisää vaan tällaisia!

 46. Kyllä nää on kivoja ja hyvä muistutus itselle kehonhuollosta. Laiminlyön sitä aina ja silti haaveilen siitä aina 😀 Etenkin kun sitä asuu tälläsessä pienessä kopissa yksin niin helposti se mielikuvitus katoaa ja ainoat liikeradat ovat sängyn ja keittiön välilä.

 47. Kehonhuoltoon liittyvät postaukset on aina hyviä, koska se on niin tärkeä asia perustreenin ohella. 🙂

 48. Teemaviikot on ihan ok toisinaan.
  Selkeät ohjeistukset kuten tässä eivät mene koskaan hukkaan.

 49. Tälläset teemakuukausi jutut on tosi kivoja! Saa kattavasti tietoa kyseisistä aiheista ja vinkkejä omaankin treenaukseen. Lisää lisää! ☺ Ja tollanen rulla olis _ihana_! ❤

 50. Teemakuukaudet on tosi kivoja, sillä niissä tulee jotenkin systemaattisemmin ajatuksia ja tietoja aiheesta luettavaksi. Täytyy kyllä myöntää, että en niitä useinkaan pitkään noudattele, mutta saa kiinnittämään asiaan paremmin huomiota.

 51. Pakko sanoa että etureisi (nelipäinen reisilihas) kiinnittyy polvilumpion kautta sääriluuhun.
  Teema kuukaudet on kivoja, koska saa kattavasti tietoa myös kuvalliset ohjeet on aina plussaa, koska itse en ainakaan ymmärrä sanallisesti selitettynä 😄. Ja teema kuukauden postauksiin on aina helppo palata kun tietää että ne oli siinä kuussa. Kehonhuoltoa painotetaan muutenkin niin vähän!

 52. Kehonhuoltohaaste oli kiva ja luin kaikki postaukset. Tosin itsellä jäi vähän vajaaksi tuo huolto, mutta aion jatkaa nyt lokakuussa. Haastekuukaudet ovat aina mukavia.

 53. Kehonhuolto tahtoo usein jäädä, vaikka olisikin tärkeää, siis oikein hyvä tämä 🙂 Teemaviikot ovat muutoinkin oikein virkistäviä.

 54. Kehonhuolto on kyllä se mikä monesti jää tekemättä kiireen tai vaan laiskuuden takia, vaikka oikeasti sehän olisi kaikista helpoin toteuttaa missä vaan verrattuna treeneihin.. =) Teemahaasteet on kivoja =)

 55. Teemakuukaudet tai haasteet saa ainakin minut yrittämään enemmän, että sellaiset on tervetulleita!

 56. Tosi kiva oli tää ! Ja niinku joku jo sanoki tuolla ylhäällä nii hyvin sopii noi housut sulle!! 🙂

 57. Tykkään teemakuukausista! Kehinhuoltoa ei varsinkaan voi tehä ikinä liikaa 🙂

 58. Kiva haaste ja hyvät sekä selkeät ohjeet 🙂 itseltä löytyy kotoa sellainen pehmeämpi pilatesrulla, mutta sillä ei oikein saa enää kunnon tehoja irti 😀

 59. Lisää haasteita vaan! 🙂 tuo monipuolisuutta omaan treeniin. Kehonhuoltoonkaan ei voi koskaan panostaa liikaa.

 60. Lisää vaan haasteita ja teemakuukausia, saa vähän itsekin enemmän motivaatiota 🙂

 61. Kehonhuoltohaaste on ollut tärkeä, ja kun kehoa on huoltanut paremmin, huomaa sen yleisessä olotilassakin! Sitä on virkeämpi ja olo on keveämpi sekä liikkuvuus tietenkin parempi. 🙂 Kaikki erilaiset haasteet on tosi hyviä,, sillä kyllä niihin aina jotkut tarttuvat, ja näin saadaan pajon positiivista aikaan!

 62. Kaikki erilaiset haasteet ovat kivoja, mutta kehonhuoltohaastetta pidän erityisen tärkeänä. Rullaa olenkin kokeillut salilla, mutta kotiinkin tuo olisi aivan mahtava! Selän kanssa tuppaa olemaan jumeja ja nuo sinun vinkit siipien rullaamiseen ovat kyllä ihan must, jos onnetar suosii mua rullalla😊

 63. Hyviä vinkkejä on saanut 🙂 kyseinen rulla on ollut ostoslistalla jo kauan. Tuntuu että tämä on ainut millä paikat saa kunnolla auki 🙂 pelkkä venyttely ei vaan tunnu auttavan tai niin ei ainakaan saa samanlaisia tuloksia. Saliltani löytyy perusrulla mutta omat lihakset tuntuvat tarvitsevan noita nystyröitä jotta jumit lähtee 😄

 64. Tänä vuonna oon ryhdistäytynyt hieman kehonhuollossa, venyttelen säännöllisesti ja oonkin notkistunu tosi paljon! Tuollainen rulla olis kyl kiva 🙂

 65. Lisää tälläsiä! 🙂 tosi hyviä vinkkejä 🙂 kehonhuoltoa ei ikinä tuu harrastettua tarpeeksi, joten kaikki vinkit on tarpeen 🙂

 66. Tylsinä en-keksi-mitään aikoina erilaiset haasteet yms on kivaa lisää reeniin! Ja pinkki putkirulla mun olohuoneen lattialla olis ah!

 67. Mulla nää teemakuukaudet aina jotenkin motivoi kyseiseen asiaan, esim. tikiksen vatsalihashaasteessa sai uusia ideoita toteuttaa core-treeniä ja tässä kehonhuoltoteemassa taas muistaa sen tärkeyden ja tietty myös vinkkejä ja ideoita. Itellä kehonhuolto on kyllä aivan liian vähissä ja pitäisi yrittää panostaa asiaan oikein kunnolla.

 68. Kehonhuolto välillä ”unohtuu”. Haasteet toimii hyvänä muistuttajana ja vinkeistä saa motivaatiota!

 69. Hyödyllinen haaste ja hyvät kuvat. Nyt kun saisi itsensäkin rullailemaan 😊

 70. Kehonhuollosta ei voi muistutella liikaa, jotenkin se aina tahtoo jäädä liian vähälle huomiolle, vaikka kuinka tietää sen tärkeyden. Rullailuvinkit olivat oikein tervetulleita!

 71. Moi!😊
  Kehonhuoltohaasteesta tykkäsin älyttömän paljon ja se sai itsenikin motivoitumaan kehonhuollosta ja sen tärkeydestä. Teemakaudet olisivat todellakin siis kivoja jatkossakin!!

 72. Kehonhuoltoa pitäisi lisätä..paljon. Haasteet auttavat innostumaan, vaikka työ tietysti pitää itse tehdä 😉Foam rolleri vaikuttaa kätevältä kyllä, kiitos hyvistä ohjeista.

 73. Kehonhuolto on minulla, niinkuin varmaan suurella osalla ihmisistä, aika kehnolla tolalla. ”Pitäisi venytellä, illalla venyttelen”, hups, taas on kello jo niin paljon että on mentävä nukkumaan. Edellisellä salilla tuli käytyä pilateksessa, jossa rullien avulla tehtiin harjoitteita, ja myös vapaa-alueella oli juuri tuo sama rulla jota välillä testailin.
  Teemat on kivoja ja innoittaa kyllä kokeilemaan ja muistamaan asian. Ehdottomasti lisää panostusta ja ”mainontaa” kehonhuollolle..

 74. Sun ansiosta oon muistanut nyt viime aikoina pitää itsestäni parempaa huolta ja nimenomaan kehonhuollon myötä! 😀 Eli suosittelen jatkossakin tälläistä piilovalmennusta 😉 Rulla vaikuttaa myös makeelta, on vaan vähän suolanen hinta opiskelijalle!

 75. Teemakuukausi on ollut todella onnistunut ja oon ainakin itse saanut paljon vinkkejä – ja hyvän muistutuksen kehonhuollosta kesken blogien lukuhetken 😀 oon myös halunnut testata tuota nystyrullaa tosi kauan joten olisi mahtavaa voittaa se itselleni kotiin 🙂

 76. Kehonhuoltohaaste tuli kyllä erittäin tarpeeseen ja sopivaan saumaan. Salin jälkeen oon saanut itteeni niskasta kii venyttelemään, toki siinäkin ois vielä petrattavaa. Mutta kotona ei sitten saa mitää aikaseksi. Ehkäpä jos rulla olisikin siellä odottelemassa, saisi kotonakin huollettua kehoa. Kehonhuolto ja liikkuvuustreeni olisivat kiinnostavia aiheita!!

 77. Kovasti tykkäsin tästä haasteesta ja toivon sellaisia jatkossakin! Hyvin tulee muistuteltua itseä pienten juttujen merkityksestä. 🙂 Noi rullat on ihan mun suosikkeja salilla ja käytänkin niitä kehonhuoltoon ja välillä ennen treeniä lämmittelyyn, varsinkin jalkatreenipäivinä.

 78. Moikka! Täällä ilmoittautuu yksi, joka on ihan super saamaton pitämään huolta kehonhuollosta. Treenaamassa tulee helposti käytyä viidesti viikossa, mutta kehonhuolto ja venyttely tuntuu olevan ylitsepääsemättömän vaikeaa. Olis kyllä ihan huippua saada tuollainen rulla kotiin, niin voisi rullailla aina iltaisin, kun kroppa on jo vähän jäähtynyt treenin jäljiltä. Sun kehonhuoltovinkit on kyllä ollu todella hyödyllisiä ja hyvä saada vähän muistutusta tästäkin osa-alueesta. 🙂

 79. Kehonhuoltohaaste oli tosi hyvä! Se on eniten se osa-alue treeneissä, jossa itsellä on parannettavaa.. ja tärkeä osa-alue onkin! Putkirulla kyllä auttaisi, jotta tulisi enempi tehtyä oman kropan huoltamisen eteen.

 80. Kehonhuoltoa täälläkin laiminlyöty ihan mallikkaasti. Toivottavasti tulisi voitto kotiin niin pääsis itekkin rullailemaan.

 81. Haastet on hyviä, aina välillä kun joku mielenkiintoinen haaste on niin lähden mukaan:)

 82. Tällaiset haasteet ovat ihan mahtijuttu, koska niinkuin monella muullakin, minullakin jää kehonhuolto minimiin! Mä rakastan kaikkia haasteita, positiivisuushaaste, kehonhuoltohaaste, shoppailulakko… You name it 😉 kivaa syksyn jatkoa:)

 83. Sinä bloggaajana olet nähnyt suuren vaivan ottamalla kuvia ja laittamalla haasteen pystyyn. Itse pidän näistä mutta ikävä kyllö luulen että ihmiset eivät näihin kovin helposti tartu. Vai olenko vain pessimisti? 🙂

 84. Hei! Tällaiset haasteet ovat kivoja! Jatkossa vain lisää…. 🙂 itsekin asetin itselleni vuoden vaihteessa kehonhuoltohaasteen, tuli kyllä tarpeeseen!

 85. No nyt tulisi paketti kovaan käyttöön! Itse kävin hierojalla (harvinainen herkku) noin puoltoista viikkoa sitten. Löyty taas 25 eri paikkaa joita pitää venytellä ja lämmitellä. Kropan huolto vaan tuppaa aina iltasella jäämään väsymyksen jalkoihin. Päätin kuitenkin nyt ryhdistäytyä. Venyttely on jo aloitettu.

 86. En voi sanoa että kehonhuoltohaasteeseen olisin osallistunut, mutta putkirulla olis kyllä mehevä omistaa kun treenitkin on koventuneet. Olen PT:n ohjauksessa ja hänkin semmoista suositteli.

 87. Huippu haaste, totta kai lisää tällaisia!
  Rullalle olisi myös tarvetta, nytkin etureidet treenin jäljiltä niiiiin hellinä 😀

 88. Kehonhuolto on todellakin se mihin pitäisi muistaa kiinnittää enemmän huomiota! Haasteet ovat ihan hyviä koska ne kannustavat joskus kiinnittämään huomiota sellaiseenkin mikä muuten saattaa jäädä vähemmälle. Rullailua olen yrittänyt aina viikottain muistaa tehdä silloin jos olen salilla käynyt mutta olisihan se näppärämpää jos olisi ihan kotona se oma rulla, senkun huoltaisi kehoaan vaikka telkun katselun ohessa. 🙂 Mukana arvonnassa siis ehdottomasti!

 89. Huippu haaste ja selkeät ohjeet! Ite oon jo pitkään harkinnut tuon rullan ostoa ku varsinki selälle se on niin hyvä 🙂 Pitäs alkaa taas aktiivisemmin seuraamaan tätä sun blogia ja harrastamaan liikuntaa ku molemmat on viimeaikoina jääny ihan liian vähille!

 90. Ihanan selkeät ohjeet, jotka olisivat suureksi avuksi, jos vaan putkirullan omistaisin. 😉 Kehonhuolto valitettavan usein unohtuu, joten tällaisia haasteita lisää! 🙂

 91. Kehonhuollossa olen viimeaikoina tsempannut hurjasti! Pitkät kävelylenkit, jooga ja venyttely ovat olleet lähes päivittäin ohjelmassa, sillä salille ei ole ollut asiaa – pitkittyneeksi flunssaksi epäiltyjä oireita tutkitaan nimittäin nyt astmana, kääk! Liikkumatta en kuitenkaan osaa totaalisesti olla… Putkirullaa en kuitenkaan omista, joten kalvot ovat olleet täysin käsittelemättä jo neljä viikkoa, minulla kun on yleensä tapana rullailla loppuverryttelyksi. Tämä nystyräinen pötkö on siis erittäin tervetullut olohuoneeseeni! 🙂

 92. Mielenkiintoinen aihe ja voisin lukea enemmänkin! Selkeistä ohjeista plussaa. Tämä rulla on kuin minua varten! : D

 93. Oli kyllä tosi kiva tämä kehonhuoltokuukausi! Itse olen tosi huono muistamaan kehonhuollon tärkeyttä, joten tulisi kyllä tuo putkirulla tarpeeseen.

 94. Kahden lapsen äiti ja toista vielä imetän, voin kertoo, että tästä on ergonomia kaukana! 😄 mutta vinkit tulee tarpeeseen, ja putkirulla ois kans kiva! ☺️

 95. Putkirulla on kyllä ehdottomasti omalla hankinta-listallani seuraavana! Muutaman kerran olen käynytkin kidutus-tunnilla, mutta kehonhuoltoon tarvitsisin kyllä säännöllisyyttä. Ja jos tällainen mahtavan värinen pinkki rulla löytyis kotoa, niin varmasti tulis myös rullailtua. 🙂

 96. Nyt salinvaihdon yhteydessä kehonhuoltoon on tullut satsattua vähän paremmin – olen käynyt monipuolisesti erilaisilla kehonhuoltotunneilla. Jalkapäivä kyllä jumauttaa takareidet kerta toisensa jälkeen ja monesti olen käynytkin salilla tollaisella foamrollerilla rullailemassa kipeitä kinttuja auki. 🙂 Venyttelyt reenejen jälkeen jää edelleen liian usein välistä!

 97. Teemakuukaudet ovat motivoivia. Nytkin olen muistanut hieman aiempaa paremmin huoltaa kehoa! 🙂

 98. Teemakuukaudet ovat minunkin mielestäni motivoivia. Kehonhuollostakaan ei todellakaan voi tulla liikaa muistutuksia…

 99. Haasteet on hyödyllisiä, sillä itse aina tuppaa kangistumaan kaavoihin. Ihana saada monipuolisuutta ja motivointia kehonhuoltoon!

 100. Mielenkiintoinen ja tärkeä aihe, joka jää usein valitettavasti liian vähälle huomiolle! Näitä lisää 🙂

 101. Kehonhuolto jää varmasti monella unholaan ja tämmöinen teema ja haaste voi saada siitäkin osuudesta pysyvän tavan. Hyvä idea minusta.

 102. Kehonhuolto on kyllä supertärkeetä! Ilman sitä kroppa tuntuu jumiselta ja tukkoiselta, joten on hyvä, että sen tärkeydestä puhutaan! 🙂 Oon käyttänyt rullailua silloin tällöin, mutta pitäis kyllä useamminkin! 😀

 103. Ehdottomasti tarvisin kehonhuolto vinkkejä☺Olen ihan hirvittävän laiska venyttelemään🙈

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta