Miten se pylly pyöristyy?

Varoitus, taas hieman pinnallisempi teksti tulossa…

Sallin itselleni hieman pinnallisemman tavoitteen tälle vuodelle. Halusin tavoitella parempaa kroppaa, erityisesti keskittyä tuohon ongelmaan joka sijaitsee ruumiini takaosassa. Rupesin syömään vähemmän kuin kulutan ja keskityin salilla treenaamiseen toki pitäen aerobiset mukana. Muutoksia tuli hitaasti ja epävarmasti, ja kuten arvata saattaa, kesän loppupuolella homma alkoi jo vähän nyppiä. En oikeastaan ollut enkä ole edelleenkään edes varma, pääsisinkö lähemmäksi tavoitettani kiinteytymällä vai kasvattamalla lihaksia. Eihän sitä muotoa ilman lihaksia tule, joten…

…kun koulu alkoi, treenimäärät luonnollisesti kasvoivat, lähes tuplaantuivat ja ruokakin maistui aika hyvältä (kuten aina). Täällä oon löytänyt äijämäisen suhtautumisen taas uudelleen; syön paljon ja treenaan kovaa. Enkä ajattele sitä ulkonäköä ehkä ihan niin paljoa. Oon keskittynyt enemmän urheilullisiin tavoitteisiin ja uskon, että kroppakin muokkaantuu siinä sivussa. Mä haluan olla iso ja oon aina halunnut, ja vaikka noi selluliitit edelleen ärsyttää, on mun mielestä paljon kivempaa tavoitella kropan muutoksia tehden sitä mitä rakastaa; treenata ja syödä! En kai mä jaksaisi edes opiskella (=liikkua) saatika lisäksi enää treenata, jos yrittäisin kiristellä? Parhaitenhan se peppu kasvaa syömällä paljon mutta terveellisesti. Apua kuin ällöpinnalliselta kuulostan!

Haluan kehittyä crossfitissa ja nostaa omia voimatasoja. Mulla on yläkroppa paljon vahvempi suhteessa alakroppaan. Tuntuu, että yläkroppa levenee vaikkei mitään tekiskään, mutta alakroppaan tarttuu kaikki muu paitsi lihas. Oon siis lähtenyt työstämään juttuja pitäen fokuksen niissä treeneissä ja urheilullisessa kehityksessä kropan kyttäämisen sijaan. Tää on aina ollut mulle sellanen ”ihanneajattelutapa”, en haluaisi liikaa keskittyä ulkonäköön. Meillä kaikilla kuitenkin on myös ulkonäköpaineita, oman kropan hyväksyminen kun ei aina oo niin helppo nakki. Musta on aika kiva, että oon saanut pääkopan taas enemmän siihen suuntaan, että treenit ensin ja sitten vasta kroppa. Uskon, että ympäristö vaikuttaa aika paljon, ja täällä porukka näyttääkin keskittyvän enemmän urheiluun, joten mitä muut edellä niin sitä itse perässä 😉 Mutta parempi tosiaan niin.

 

En siis suoraan sanoisi, että oon luovuttanut mun uudenvuodenlupauksen suhteen. Tavallaan oon, mutta tavallaan en. Lupaus on ainakin muuttanut muotoaan. Halusin paremman kropan, ja sitä haluan ja tavoittelen edelleen. Mutta nyt teen siitä paljon hauskempaa! Syön itseni täyteen terveellistä ruokaa kun on nälkä ja nautin treenaamisesta.

~ Amanda

amandasilver

4 vastausta artikkeliin “Miten se pylly pyöristyy?”

  1. Mun mielestä näytät vaan aivan jumalattoman hyvältä, tosta mitään kannata kuihdutella pois! Sun kroppa on luonnostaan uskomattoman kauniin mallinen 🙂

    • Kiitos 🙂 Jotenki sitä vaan on niiiiin kriittinen itteään kohtaan. Mutta kuten sanoin, oon onneksi jo vähän saanut ajatuksia positiivisemmiksi kroppaa kohtaan! 🙂

  2. Sulla on niin mahtavan näkönen kroppa, että älä turhaa siitä ressaa 🙂 Hassua kyllä, että usein kun jonkun asian tavoittelemisen unohtaa, sen saavuttaa huomaamattaan. Mulle kävi vähän näin kun alkuvuodesta yritin pudottaa painoa viitisen kiloa ja tuntui ettei mitään tapahdu… Kävin paljon juoksemassa ja reenasin crossfittiä. Unhdin asian kesällä ja jätin juoksutreenit ja keskityin vain crossfittiin. Hups, nyt ne kilot on lähteny ja lihas kasvanu 🙂 Rentous kunniaan!

    • Rentous olis kyllä tärkee muistaa, ettei kroppa stressin takia pidä kiinni niistä rasvoista. Varmasti kiva huomata, että on ”vahingossa” saavuttanut tavoitteensa 🙂 Voi kiitos! Pitää kyllä myöntää, että helposti sitä ottaa ne kuvat missä asento on edustavin ja takaapäin otettuja kuvia välttelen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta