Makeaa + rasvaista + terveellistä = HYVÄÄ!

Muistatte ehkä, että aloitin kesäloman loppuessa herkkulakon. Päätin, että menen ihan vain fiiliksellä: jos koko juttu alkaa ahdistaa, lopetan. Jos taas homma sujuu, niin jatkan vaikka jouluun. Ekat 4 viikkoa meni oikeestaan todella kivuttomasti, melkein unohdin herkkujen olemassaolon kaiken uuden kivan keskellä. Herkkuja ei siis tehnyt mieli, mutta näiden helppojen viikkojen jälkeen mua on tehnyt mieli makeaa turhan usein. En tiedä syytä, syön kunnolla, liikun (tosin nyt vähän vähemmän, koska kroppa meinaa pistää hanttiin), eikä mulla tylsääkään ole ollut.

Joka tapauksessa oon ollut välillä jopa luovuttamassa, mutta makeanhimo ei kuitenkaan ole ollut mielestäni tarpeeksi kova siihen, eikä tämä touhu vielä muuten töki. Eilen päätin kuitenkin hemmotella itseäni herkutellen, ja valmistin superhyvää eli makeaa ja rasvaista, mutta herkullista syötävää. Tai ehkä kuvaavampi sana syötävälle voisi olla mössö tai vähän herkullisemmin täyte. Tarvitset vain blenderin/tehosekoittimen (jälkimmäinen toimivampi), taateleita, maapähkinävoita ja tilkan vettä. Niin ja riisikakkuja tai jotain muuta, minkä kanssa ikinä haluatkaan tätä täytettä syödä.

Täyte riiskakuille

Täyte:
1pss (200g) kuivattuja, kivettömiä taateleita
3 isoa rkl maapähkinävoita
Vettä

Lisäksi riisikakkuja tms.

Blendaa ainekset sekaisin. Lisää vettä vähitellen oman mieltymyksesi mukaan. Jos haluat tanakampaa mössöä, lisää vettä vain vähän. Jos haluat paremmin levittyvää täytettä, lisää vettä ronskimmin. Levitä riisikakkujen päälle tai nauti esim. banaanin tai puuron kaverina.

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta