Treeniviikko Pajulahdessa

Pajulahdessa tulee liikuttua paljon ja vähän eri tavalla kuin kotona. Oon tehnyt treenikoosteita välillä aiemminkin, mutta ajattelin kertoa, millainen on mun hyvä treeniviikko nykyään, kun viikot vierähtää urheiluopistolla. Mikään viikko ei näytä samalta, jo koulupäivien aikaisissa liikunnoissa (onko toi ees sana?) on paljon eroja. Joinakin päivinä saatetaan olla liikkeessä 5 tuntia, kun taas jotkut päivät menee täysin istuessa.

Sanon jo heti, että viime viikko oli omien treenejen osalta onnistunut, tosin koululiikuntaa oli säälittävän vähän 😀 Tämä  juuri meneillään oleva viikko taas on mennyt vähän niin ja näin, kroppa on pistänyt vastaan kipuilemalla ja olin kipeänäkin parina päivänä. Toivottavasti ensi viikko menee paremmin, eikä tämä kaktus kurkussa enteile mitään sen pahempaa… Haluaisin päästä huomenna kyykkäilemään!

DSC_0130

PicMonkey Collagek

Viime viikon treenit

Maanantai:
– Venyttely + voimistelu 1h 25min: käsilläseisontaa, dippejä, köysikiipeilyä, kieppejä, leukoja…

Tiistai:
– Voimistelu 2h 30min: yritin tehdä voimistelun lomassa kehonpainotreeniä yläkropalle; käsinseisontapunnerruksia korokkeelta, dippejä, leukoja, rengassoutua, punnerruksia, erilaisia vatsalihasliikkeitä, köysikiipeilyä ilman jalkoja jne. Lisäksi kehonhallintaa.
– Venyttely + foamrullailu 20min

Keskiviikko:
– Jousiammunta 30min (koulussa)
– Crossfit 1h: tempaustekniikkaa
– Kehonhuolto 25min: erityisesti yläkropan venyttely ja alaselän vetreyttäminen

Torstai:
– Salitreeni jaloille 1h 10min: lantionnostoja, jalkaprässiä, kyykkyjä ja muita vähän kokonaisvaltaisempia liikkeitä
– Venyttely + voimistelu 2h: käsilläseisontaa, köysikiipeilyä, dippejä jne.

Perjantai:
– Crossfit 1h: etukyykkäilyjä, kyykkäiltiin ykkösmaksimeja. Wodissa rinta tankoon, etukyykkyjä ja käsilläseisontaa.

Lauantai:
– Kuntopyöräily 30min
– Koko kropan venyttely ja rullailu 40min: edellisenä päivänä unohtui, joten vedin vähän pidemmän setin. Hups.

Sunnuntai:
– Lepo

Sellainen viikko! Treeniä tuli aika paljon, ja mä toivoton unohdin kehonhuoltohaasteen KAHTENA päivänä? Hups. Tässä kyllä huomaa, ettei toi kropan huoltaminen oo ihan rutiini vielä. Helposti se näköjään unohtuu…

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta